stefan123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Καλησπερα...Πριν λιγο αντικατεστησα το παλιο μου τροφοδοτικο(ενα no name 350ari) με το εν λογω στο συστημα της υπογραφης μου.... Το Προβλημα ειναι οτι βγαζει 4 γραμμες 12v αλλα μονο δυο ειναι με τον τυπο των βυσματων που κανουν εμενα...(οι αλλες ειναι για σατα και για pci-exppress..) Αυτες οι γραμμες ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους η μπορω μονο σε μια να βαλω ολες τις συσκευες που απαιτουν τα τετραπινα βισματα που μου κανουν? (7 ανεμιστηρες κουτιου+vga mollex+harcano+λαμπες φωτισμου) Λετε να υπερφορτωθει η γραμμη και να αρπαξω φωτια οπως εγινε με το 350 που πεταξα? Διαφορετικα θα χρειαστω ανταπτορες απο sata σε τετραπινο mollex...(υπαρχουν αραγε?)Ευχαριστω για τις απαντησεις...
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 re file ta exis mperdepsi ligo.. i malon poli.. i grames ton 12 volt pos einai dinaton n einai gia ta cd kai tous diskous.. eleos!! autes einai gia tin mitriki i gia tin karta grafikon. i periferiakes siskeues sou (cd-rom, fans. e.t.c) sindeonte sta molex. antaptores tha vris sxedon pantou
stefan123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δηλαδη οι 4 γραμμες που βγαζει(2 ειναι με 4πινα mollex και 2 ειναι με βυσματα για sata) den einai oi 12voltes?
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 koita i grames ton 12 volt einai i parapano ikona.. an enois auta sigoura den einai gia ta cd-rom kai tous diskous
stefan123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οχι αυτα τα mollex αλλα τα πλακε,αυτα που συνδεονται με τα drive kai την καρτα γραφικων....Καλα πως ειχα την εντυπωση οτι αυτα ειναι 12βολτα?... Αυτο που δειχνεις σινδεεται με την μητρικη και σιγουρα εχει μονο ενα... Και οι 4 γραμμες που δινει στην καθεμια 18Α ποιες ειναι?.... Α να μην ξεχασω οτι εχει και 2 γραμμες με κατι 6πινα που γραφουν pci-e.... Telika ποιες ειναι οι 4 12voltes γραμμες?
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 mazi milame xoria katalavenomaste... kathe ena apo auta pou vlepis stin foto einai mia 12volti grami. sinithos ta kala trofodotika bgazoun 4ris teties. 2 gia tin karta grafikon me 6pins kai 2 gia tin motherboard me 4pins
stefan123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Opote oi 12βολτες ειναι οι 2 6πινες για την καρτα γραφικων(που εγω δεν χρησιμοποιω μιας και η καρτα μου ειναι agp και παιρνει 4 πινο mollex plake) kai oi 2 4 πινες που εδειξες στην φωτογραφια (εγω χρησιμοποιω μονο την μια αφου η μητρικη μου εχει μονο μια υποδοχη).......... Οι γραμμες τωρα των +3.3v kai +5v ποιες ειναι? Τελος να ρωτησω καλυτερα ρευμα να δωσω στην καρτα γραφικων απο το 6 πινο mollex(me kapoion antaptora) i κανονικα απο τα mollex me ta opoia συνδεονται και τα drives? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω μπερδευτει και πρεπει και να βρω καποια ακρη...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ρε συ JOHNX2 μήπως τα έχεις μπερδέψει και εσύ ? όταν λέμε 12volt γραμμή δεν εννοούμε τους conectors αλλα τις γραμμές που πάνε τω ρεύμα και την τάση στους conectors συνεπώς 12βόλτες γραμμές υπάρχουν και στο 4πίνω για cpu και στα 4πίνα Molex για τα drives φίλε stefan123 3,3 δεν χρησιμοποιείς πουθενά αλλου εκτος από τω 20απινο που πάει πάνω στην μητρική σου 5 volt είναι όλα τα κόκκινα καλώδια από τω τροφοδωτικο με την γη ( τα μαύρα ) οποτε έχουμε και λέμε κίτρινο μαύρο 12 volt κόκκινο μαύρο 5 volt αυτά είναι που χρησιμοποιούμε εμείς και βάζουμε και βγάζουμε συνεχεια σε υποσυστήματα στο pc μας ►AC Full Range Input is applicable throughout the world. ►High efficiency and power saving design >85% ►Independent 4 Channel 12V Input design. ►Provides stable power. ►0.99 Active PFC. Improves the rate of power utilization. ►20+4Pin Connector designing compatible to all motherboards in the market. το 20αρι και αυτό που λέει ο JOHNX2 ►4+4Pin Connector design, complying with the requirement of CPU for ATX or EPS system άλλα 2 4πινα για cpu με εξτρα τροφοδωσία πχ Core2duo QX6xxx ►S-ATA Connector design which supplies high transfer S-ATA interface products with stable power για δίσκους Sata ►2 Channel PCI-E Connector with ATI & nVIDIA dual graphic card support ►8 Pin 12V which supports double CPUs and supplies stable voltage. ►MTBF:100,000 hours τώρα αυτό που ζητάς εσύ stefan123 για τις γραμμές είναι ali ιστορία τα πιο πολλά τροφοδοτικά που δίνουν ξεχωριστές γραμμές πάσχουν από "εγκλωβισμό" ένα φαινόμενο που όταν φορτώσεις την μια γραμμή δεν τραβάει τω περισευομενο ρεύμα από τις άλλες οποτε δώσε από την μια στην Vga σου από την άλλη σε δίσκους dvd κλπ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Bάλε απλα όποιο βισμα ταιριαζει σε καθε υποδοχη. Δεν θελει και ιδιαιτερο μυαλο!! Και ειναι ετσι σχεδιασμενα να μην κανεις λαθος. Αντε Βάτος παιρνεις +1 κι απο εμενα... respect!
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι ο Vatos_locos τα είπε σωστά...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 θέλω να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στην μαμά μου στην αδερφή μου και μπλα μπλα μπλα :mrgreen: thanks παιδιά parsifal για δες μια στο tutorials σου για ftp με Filezila να μου πεις αν έχεις ιδέα τι έπαθα
stefan123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οκ,ευχαριστω για τις πληροφοριες,απλα ρωτησα για να μην κανω καμια πατατα... Το τροφοδοτικο καλη επιλογη η ετσι και ετσι?Παντως ειχα διαλεξει το πρωτα το hiper 730w αλλα δεν ειχε 20πινο βισμα παρα μονο 24πινο και αναγκαστικα να το αλλαξω.....Το πλαισιο δεν εφερε καμια αντιρηση...Μονο που αφησα πιστωτικο 25 ευρω μιας και αυτο εκανε 120 ευρω ενω το προηγουμενο 145 ευρω............
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 αν λες για τω σύστημα τις υπογραφής σου είναι υπέρ αρκετό και του περισσεύει εγώ με τω δικό μου σύστημα και enermax 400W και δεν έχω κανένα πρόβλημα
stefan123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 αν λες για τω σύστημα τις υπογραφής σου είναι υπέρ αρκετό και του περισσεύει εγώ με τω δικό μου σύστημα και enermax 400W και δεν έχω κανένα πρόβλημα Σκεφτομαι να κανω συντομα αναβαθμηση οποτε θα τα χρειαστω τα επιπλεον watt σιγουρα,γιαυτο και πηρα τοσο μεγαλο τροφοδοτικο..... Αλλιως με το υπαρχων συστημα και ενα επωνυμο 400αρι την εκανε καλα την δουλεια του.....Παντως το τροφοδοτικο ειναι αθορυβο.....Ελπιζω να μην εχει προβλημα με 2 8800gtx-sli που σκεφτομαι να βαλω μολις μαζεψω ολα τα λεφτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.