dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Σήμερα μπήκα και εγ ωστο club των ps3άκηδων... Εμπρός να φάμε τους 360ριδες!lol.Έχω κα ι360. Λοιπόν μπορέι να μου πει κάποιος πως μπορώ να το συνδέχω με το pc κα ινα βλέπω τα αρχεία?Μp3,video ktl... Κάτι βρήκα με το media player αλλά κα΄τι δεν θα έκανα σωστά... Όπως κα ιεπίσης που πάω για να κατεβάσω demo ktl? Συνδέεται κανονικά με το ίντερνετ βλέπω site ktl. Έψαξα σε κάποια ελληνικά site αλλά... Ευχαριστώ..
dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Kάτι ποιο σημαντικό... Πατάω το κουμπί να ανοίξει ανοίγει αλλά μάυρη οθόνη και μετά παω να κλείσει και δεν κλείνει...
Udontneed2know Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Έψαξα σε κάποια ελληνικά site αλλά... Ευχαριστώ.. μαλλον αυτο σου ξεφυγε... http://www.ps3forums.gr/vb/announcement.php?a=2
dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 μαλλον αυτο σου ξεφυγε...http://www.ps3forums.gr/vb/announcement.php?a=2 Όχι φίλε δεν μου ξέφυγε έκανα οτι έλεγε με το Media player αλλά δεν έγινε κάτι. To ποιο σημαντικό πλέον είναι οτι δεν δείχνει κα΄τι η οθόνη ανοιγει το ps3 αλλά πατάω το κουμπί να κλείσει και δεν κλείνει...
dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ΟΚ όταν το κρατάω πατημένο κλείνει... Αλλά για ποιο λόγο δεν δείχνει κάτι στην τηλεόραση παρα μόνο μάυρη οθόνη? Μήπως φταίει που έχω το 360 σε καλύτερη θέση?lol
Udontneed2know Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 εννοεις οτι δεν εχεις καθολου εικονα απο το PS3? πως το εχεις συνδεσει?
dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ναι καθόλου εικόνα... Την πρώτη φορά που το σύνδεσα είχα κανονικά το σβήνω το ξανα ανοίγω και τπτ μάυρη οθόνη. Απλή σύνδεση με scart το 'εχω συνδέσει. Παιδιά οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμιη. Ευχαριστώ
Udontneed2know Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Mηπως δοκιμασες να αλλαξεις καμια αναλυση και ετσι εγινε το κακο? κρατωντας πατημενο το power δεν σου κανει reset στα default settings?
littlelouievegos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Oχι φίλε δεν έκανα τπτ για την ανάλυση... Κανε αυτο που σου λεει ο udontneed2know.. Κρατα πατημενο το power μεχρι να ακουστει ενα beep για να κανει reset στα default settings, κατι προφανως αλλαχθηκε στα video settings και δεν το πηρες χαμπαρι.. Εαν δεν δειξει εικονα παλι τσεκαρε την συνδεσμολογια ξανα μηπως καποιο καλωδιο εχει φυγει και δεν το χεις παρει χαμπαρι..
dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ok αυτο ήταν! Ευχαριστώ παιδιά! Aν γίνετε προτείνετε μου κάποιο site να βρω γενικά πράγματα περι ps3(σύνδεση με pc για να βλέπει τα αρχεια κτλ). Μπορώ να το συνδέσω κα ιασύρματα και ενσύρματα. Ενσύρματα δεν θα είναι ποιο γρήγορη η σύνδεση?
tsakonas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εκανες allow device στο media player 11 στο pc σου? Σου εβγαλε σαν uknown device το PS3?
dreaming123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Nαι όλα οκ απλά αργεί αρκετά. Και έλεγα με ethernet για να είναι ποιο γρήγορο...Θα δοκιμάσω κα ιτο βράδυ με το TVersity
Προτεινόμενες αναρτήσεις