S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Σαφως θελουν update, οποτε λογικα θα λυθει το προβλημα σου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 βασικά μέσα έχει ένα quick manual...online είναι το επίσημο.... happy gaming φίλος.
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 μμμ νεα κολπα στα 40αρια.cdaki με vers 2.0..nice.Αυτο που ειχε μεσα ηταν το μαμα το 1.60 νομιζω δε θυμαμαι.
foufoutios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 happy gaming τοτε και να χαρεις (σιγουρα θα τη χαρεις) την καινουρια σου κονσολα
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Thanx παίδες. Αν και νομίζω ότι αυτό που θα λιώσω πρώτα πρώτα είναι το orange box στο pc, το οποίο επίσης παρέλαβα σήμερα. Μόλις προπονηθώ στο nba2k8 έρχομαι online να σας λιώσω . Gordon_Chillman είναι το το name μου (δεν χρειάζεται να πω την πηγή της εμπνεύσεως μου νομίζω έτσι? )
huvitz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους σας. εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα. ο αδελφος μου και εγω εχουμε απο δυο PS3. το δικο μου ειναι συνδεδεμενο με internet και εχω κατεβασει το 2.10 update. του αδελφου μου δεν εχει συνδεση και εχει την ver1.60. οταν προτοπηρα το assasins και το επαιξα ειχα και εγω την version 1.6, καποια στιγμη εκανα update και στο PS και στο παινιδι. τωρα οταν θελω να το παιξει ο αδελφος μου στο δικο του σπιτι, δεν του το τρεχει (ολα τα υπολοιπα παιχνιδια ή DVD του τρεχει κανονικά). λετε να φταιει η διαφορα στην version αναμεσα στα δυο μηχανηματα????
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 από που ψώνισες? Πλαίσιο, παραγγελία μέσω net. Huvitz όπως είπα και σε προηγούμενο post μου το game δεν έτρεχε. Με firmware update λύθηκε το πρόβλημα.
huvitz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 chill, το ειδα που το αναφερες, εχω την εντυπωση οτι στο δικο μου επαιζε και με 1.6 VER. και μετα το update που του εκανα δεν παιζει πια σε 1.6 ver. ισως να ειμαι και λαθος. anyway thanx
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παίδες μια ακόμα ερώτηση. Keyboard παίρνει το ps3 σίγουρα. Υπάρχει κάποιο ειδικό της sony γι'αυτήν την δουλειά ή ένα οποιοδήποτε που κάνει για pc, κάνει και για ps3? Δεν την παλεύω να γράφω με το gamepad bah .
S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Εννοειται ομως οτι δεν μπορεις να παιξεις games με αυτο, ετσι???Μονο στο UT 2007.
chill Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Για το folding@home έχετε φτιάξει καμία ομάδα εδώ στο insomnia? Ή έστω υπάρχει κάποια ελληνική ομάδα?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Για το folding@home έχετε φτιάξει καμία ομάδα εδώ στο insomnia? Ή έστω υπάρχει κάποια ελληνική ομάδα? Στο ps3forums.gr υπαρχει ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις