Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά που είναι τώρα, τα παλιότερα όχι. Για λίστες τσέκαρε το thread για το Plus, ποστάρει ο Ναρούτο τακτικά τις προσθαφαιρέσεις.

Ναι, τα "αγοράζεις" και μένουν στο λογαριασμό σου κι όταν πάρεις Vita (εφόσον έχεις Plus συνδρομή) μπορείς να τα παίξεις.

• Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε παίδες μου εξήγητε κάτι με το plus? Aν αυτήν την στιγμή ξεκινήσω συνδρομή στο plus για πρώτη φορά, περνώ δώρο ποσά και πια παιχνίδια? μόνο αυτά που είναι free Αυτόν τον μήνα? η και τα παλιότερα?

Τέλος αν δεν έχω ps vita και έχω σκοπό να αγοράσω αργότερα, μπορώ να κατοχύρωσω απο τώρα τα δωρεάν παιχνίδια για το vita, Kαι όταν το αγοράσω να μπορώ να τα παίξω συνοδευόμενος με το account μου?

απο την στιγμη που γινεις μελος ΟΤΙ κατεβαεις για οποιαδηποτε κονσολα το εχεις για οσο εισαι μελος .. παλαιοτερα ή παιχνιδια που δεν κατεβαζεις ΔΕΝ θα τα εχεις

Δημοσ.

Και για το vita που δεν το έχω τώρα , πως θα τα κατέβασε για να τα έχω και μετά? μπορώ μέσω της σελίδας του psn plus απο τον λογαριασμό μου να το κάνω αυτό?

Ο δωρεάν μήνας plus μέσω Facebook ισχύει ακόμα? γιατί έκανα έγγραφη αλλά δεν μου ήρθε κωδικός στο μαιλ. Μήπως αργεί?

Δημοσ.

Για το Facebook δεν ξέρω. 

Τα παιχνίδια του Vita μπορείς να τα βάλεις να κατέβουν και στο PS3 και να τα κάνεις cancel αφού μπουν στα downloads ή από το site, υποθέτω (λέω "υποθέτω", γιατί δεν έχω δοκιμάσει μέσω του site. Λογικά θα γίνεται κι από κει.)

Δημοσ.

Και για το vita που δεν το έχω τώρα , πως θα τα κατέβασε για να τα έχω και μετά? μπορώ μέσω της σελίδας του psn plus απο τον λογαριασμό μου να το κάνω αυτό?

Ο δωρεάν μήνας plus μέσω Facebook ισχύει ακόμα? γιατί έκανα έγγραφη αλλά δεν μου ήρθε κωδικός στο μαιλ. Μήπως αργεί?

Για το βητα τα αγοραζεις μεσω της σελιδας που ποσταρα σε προηγουμενο ποστ

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus

πατας See All για να στα βγαλει ολα γιατι ειναι πολλα

Τα βαζεις στο καλαθι και προσεξε να ολοκληρωσεις την αγορα. (παρεπιπτοντως πολυ βολικο αυτο που εκανε η σονυ να μπορεις να "αγοραζεις" τα παιχνιδια του βητα μεσω της ιστοσελιδας χωρις να χρειαζεται να μπεις PSNplus απο κονσολα. Επισης τα παιχνιδια του βητα μπορεις και τα αγοραζεις απο το PSN Store του PS3

Οσον αφορα με το FB κατι παιζει εκει. Εγω δεν εχω FB και τους κωδικους μου τους εδωσαν αδερφη, και ξαδερφια ενω το δικο μου trial το πηρα απο μια ολλανδικη ιστοσελιδα που ποσταρε ενας συμφορουμιτης εδω τα χριστουγεννα. Σε μερικους δεν ηρθε ποτε μεσω FB.

Βρε παίδες μου εξήγητε κάτι με το plus? Aν αυτήν την στιγμή ξεκινήσω συνδρομή στο plus για πρώτη φορά, περνώ δώρο ποσά και πια παιχνίδια? μόνο αυτά που είναι free Αυτόν τον μήνα? η και τα παλιότερα?

Θα παρεις οσα εγραψα στο ποστ 7028.

Τέλος αν δεν έχω ps vita και έχω σκοπό να αγοράσω αργότερα, μπορώ να κατοχύρωσω απο τώρα τα δωρεάν παιχνίδια για το vita, Kαι όταν το αγοράσω να μπορώ να τα παίξω συνοδευόμενος με το account μου?

Ναι με το ιδιο account που εκανες τις αγορες

Δημοσ.

αγορασα τα free games και διπλα απο την ημερομηνια αγορας , εχει και Expiration Date 13/06/14 , Αυτο τι ειναι? οτι δηλαδη εχω δικαιομα να τα κατεβασω και να τα παιξω μεσα σε εναν χρονο? και μετα χανοντε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι μενουν οπως ειναι για "παντα". Αν τελειωσει η συνδρομη σου και συνδεθεις ονλαιν δε θα μπορεις να τα παιξεις.

Δεν ξερουμε τι γινεται σε περιπτωση που περασει η 13/06/14 αν δεν συνδεθεις καθολου online. Δηλαδη δεν γινει το online check για deactivation. παντως και να μη μπορεις να τα παιξεις μετα οπως και να εχει αν ανανεωσεις τη συνδρομη σου τον 09 /14 ας πουμε, παλι θα μπορεις να παιξεις κανονικα οσα εχεις ηδη αγορασει σημερα. αυτα μενουν στο λογαριασμο σου για παντα

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

PS live card 20 ευρω στα 16

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/ps3/089263-sony-playstation-live-card-20-euro

και PSLive card 50 ευρω στα 40 (προφανως μπορεις να το πεις και ως προσφορα για ετησιο PSplus αγοραζοντας το ονλαιν στα 49,99)

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/ps3/089264-sony-playstation-live-card-50-euro

Δημοσ.

Μόλις συνέβη κάτι περίεργο. Κατέβασα το Uncharted 3 single player που δίνει το Plus, το έκανα install και μετά είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχε στα παιχνίδια. Μετά από λίγο ψάξιμο, restart και τέτοια, ανακάλυψα πως υπήρχε ως "additional content" στον φάκελο Game Data Utility, από όπου δεν μπορώ να το κάνω κάτι.  :wacko:  

Edit: Μάλιστα, βρήκα τι παίζει τελικά. Απ' ό,τι φαίνεται, όταν έβαλα το παιχνίδι να κατέβει δεν το είχαν ανεβάσει όλο στο store, καθώς για να το παίξεις χρειάζεσαι και ένα αρχείο "2D Movies" αλλά και το free to play multiplayer που είχαν ανεβάσει πριν από λίγο καιρό, το οποίο είναι η "βάση" του παιχνιδιού (το οποίο, btw, δεν κατεβαίνει αυτόματα μαζί με τα υπόλοιπα όταν το βάζεις από το Plus, πρέπει να το κατεβάσεις εσύ). Τίποτα πιο περίπλοκο δε βρήκαν να κάνουν;  :huh:

Δημοσ.

για αυτο χθες το βραδυ πλακωθηκες στα restart?? vole maulder offline -vole maulder online...λεω τι κανει ρε παιδι μου...γτ μου αποσπα την προσοχη απο το the last of us!  :P

• Like 2
Δημοσ.

Vole έπαθα ακριβώς το ίδιο. Στην αρχή κατέβασα το single το οποίο ήταν 12 GB. Και τώρα βλέπω οτι συνολικά το παιχνίδι είναι 33 GB! Χριστός και Απόστολος Γκλέτσος δηλαδή :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...