Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια γνωρίζει κανένας που μπορείς να βρεις trial για ένα μήνα?) και να κατεβάσω ΟΛΑ τα παιχνίδια μέχρι τώρα και μόλις λήξει η μηνιαία συνδρομή να τα παίζω offline για τον υπόλοιπο χρόνο. Γίνεται αυτό? Εξάλλου μέχρι τώρα δε μπαίνω online με το ps3 λόγω του ότι δεν έχω psn. 

edit: Μόνο άσχημο για το PS3 που ΔΕΝ ανακοίνωσαν κάποιο δυνατό παιχνίδι (1st party/2nd party) για το 2014..

Αν γινοταν το πρωτo δεν θα υπηρχε sony σημερα. :D

Tι λες βρε cortan. :P

Θα καναμε ολοι εναν μηνα plus,θα διναμε ενα 15eυρω για 100 παιχνιδια.Αναμεσα τους 10δες ΑΑΑ τιτλους.

ΥΓ.Ποσα ακομα να ανακοινωσουν?Το ξετιναξαν το 2013.Φτανει. :D

ΥΓ.Αν βαλεις νωρις σημερα Plus προλαβαινεις και αλλα 3 παιχνιδια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

edit: Μόνο άσχημο για το PS3 που ΔΕΝ ανακοίνωσαν κάποιο δυνατό παιχνίδι (1st party/2nd party) για το 2014..

Το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει και για ps3 το 2014,  ενταξει ,απο την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το PS4 ειναι λογικό να σταματήσουν να βγαίνουν ΑΑΑ τιτλοι για το 3 και μονο που εχουν ανακοινωθεί τέτοιες παιχνιδάρες μεχρι το τελος του 13 ειναι αρκετο!

Δημοσ.

Έλα ρε Cortan σοβαρά τώρα. Η φετινή χρονιά είναι τρελή και ίσως η καλύτερη όσον αφορά exclusives κονσόλας της τωρινής γενιάς. Τι άλλο να δείξουν? Ήδη το GT6 κάναν μεγάλη χαζομάρα που το ανακοίνωσαν για PS3. Ασε τα άλλα για το PS4 καλύτερα.

Δημοσ.

Αν γινοταν το πρωτo δεν θα υπηρχε sony σημερα. :D

Tι λες βρε cortan. :P

Θα καναμε ολοι εναν μηνα plus,θα διναμε ενα 15eυρω για 100 παιχνιδια.Αναμεσα τους 10δες ΑΑΑ τιτλους.

ΥΓ.Ποσα ακομα να ανακοινωσουν?Το ξετιναξαν το 2013.Φτανει. :D

ΥΓ.Αν βαλεις νωρις σημερα Plus προλαβαινεις και αλλα 3 παιχνιδια.

Δηλαδή δεν έχω καταλάβει. Π.χ. το Uncharted 3 το δίνουν δωρεάν αυτό το μήνα. ΟΚ. Τον επόμενο μήνα δε θα είναι δωρεαν. Κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν δωρεάν η κάθε φορά είναι άλλα τα παιχνίδια που δίνουν ? Ή γίνεται ένα recycling?

Οπότε για να κάνεις μία συλλογή π.χ. πρέπει να είσαι τουλάχιστον 1 χρόνο συνδρομητής στην υπηρεσία. Και μετά ξέρω γω μπορείς να τα παίζεις offline - αν δεν το ξανασυνδέσεις online. 

Πάντως για τα exclusives, πιστεύω πως η sony ή τρίτοι developers πρέπει να δώσουν ακόμα 2-3 δυνατά exclusives κατά τη διάρκεια ζωής του 3, όπως έκανε και με το 2, ενώ είχε βγει το 3 (δείτε FF XII, Persona 4, God of War 2, Odin). Και η άποψή μου είναι αυτή. Δηλαδή να λέμε τα καλά για τη sony (και είναι πάρα πολλά φέτος), να λέμε όμως και τους προβληματισμούς μας. Ίσως βγει το Last Guardian, θα δείξει. Πάντως κονσόλα 6,5 χρόνων δε θα ήταν σωστό (όταν μιλάει για υποστήριξη δεκαετίας) να την αφήσει χωρίς 1st party/2nd party τίτλους από τώρα. Την παίρνει να βγάλει κάτι - έστω και console exclusives. Ειδικά από τη στιγμή που στο 360 έχουν ήδη ανακοινωθεί για το 14 Titanfall, Max, World of Tanks κτλ.

Έλα ρε Cortan σοβαρά τώρα. Η φετινή χρονιά είναι τρελή και ίσως η καλύτερη όσον αφορά exclusives κονσόλας της τωρινής γενιάς. Τι άλλο να δείξουν? Ήδη το GT6 κάναν μεγάλη χαζομάρα που το ανακοίνωσαν για PS3. Ασε τα άλλα για το PS4 καλύτερα.

Συμφωνώ και επαυξάνω και μπράβο στη sony που τα έχει κάνει έτσι και τα γύρισε τουμπαλιν τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως δεν έχουν ανακοινώσει κάτι για το 2014. Άνετα τους παίρνει, ειδικά από τη στιγμή που οι περισσότεροι αγόρασαν το ps3 από το 2009 και μετά. Σε γενικές γραμμές θεωρείται νεότερη κονσόλα από το 360 εν μέρει επειδή βγήκε αργότερα στην αγορά και από την άλλη επειδή ήταν πολύ πιο ακριβό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν έχεις μία βάση 80 εκατομμυρίων χρηστών (που θα πάνε πολλοί περισσότεροι μέχρι το τέλος της γενιάς), οφείλεις να τους υποστηρίξεις. Έτσι δεν είναι ? Η αίσθησή μου πάντως είναι πως αυτό θα κάνει. Απλά στην E3 ήθελε να δώσει βάση στο νέο ps4.

Το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει και για ps3 το 2014,  ενταξει ,απο την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το PS4 ειναι λογικό να σταματήσουν να βγαίνουν ΑΑΑ τιτλοι για το 3 και μονο που εχουν ανακοινωθεί τέτοιες παιχνιδάρες μεχρι το τελος του 13 ειναι αρκετο!

Καλά το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει και για 360 και για PC, δε μου λέει κάτι.

Δημοσ.

Να την αφήσει δεν παίζει. Σίγουρα θα βλέπουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Αλλά μην περιμένεις Quantic Dream, Naughty Dog και Santa Monica να ασχοληθούν άλλο με το PS3. Και αυτό μου φαίνεται πως είναι και το σωστό.

Δηλαδή δεν έχω καταλάβει. Π.χ. το Uncharted 3 το δίνουν δωρεάν αυτό το μήνα. ΟΚ. Τον επόμενο μήνα δε θα είναι δωρεαν. Κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν δωρεάν η κάθε φορά είναι άλλα τα παιχνίδια που δίνουν ? Ή γίνεται ένα recycling?

Το Uncharted 3 λογικά θα υπάρχει για κανα χρόνο στο Plus ακόμα. Επίσης έχω την εντύπωση πως αυτό και αυτά τα παιχνίδια που θα βγουν μαζί με το UC3 θα είναι στο λογαριασμό σου μόνιμα. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό.

Για τα άλλα που μπαίνουν κάθε μήνα ισχύει το εξής: Πρέπει να βάλεις στο καλαθι σου το παιχνιδι οσο ειναι δωρεαν και να το παρεις. Αν δεν το κανεις και φυγει απο το store δεν θα μπορεις να το παιξεις τσαμπα είτε με plus είτε χωρίς. Ίδια παιχνίδια δεν ξαναμπαίνουν στο Plus.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οπότε για να κάνεις μία συλλογή π.χ. πρέπει να είσαι τουλάχιστον 1 χρόνο συνδρομητής στην υπηρεσία. Και μετά ξέρω γω μπορείς να τα παίζεις offline - αν δεν το ξανασυνδέσεις online. 

Το ucnharted3 θα μεινει για ενα χρονο μαζι με αλλα 2.Καθε μηνα ενα ειναι το παιχνιδι που κραταει εναν μηνα.Τα αλλα περισσοτερο.

Recycling δεν εχει γινει ποτε μεχρι σημερα.Δεν ξερω τι θα κανουν στο μελλον.

offline τα παιζεις οποτε θες,αρκει να εισαι συνδρομητης.

Ναι αν μαζεψεις παιχνιδια ενος χρονου ,θα εχεις μια σημαντικη συλλογη την οποιο θα την εχεις για οσο εισαι συνδρομητης και οποτε εισαι συνδρομητης.

Τα παιχνιδια που θα παρεις πρωτη μερα ως συνδρομητης,ειναι αυτα που υπαρχουν στο store.Μπορεις να τα δεις και εσυ.Λογικα 10-11 πρεπει να ειναι.Και λογικα εχασες αλλα 3 αν δεν εχεις κανει ηδη.

Πάντως για τα exclusives, πιστεύω πως η sony ή τρίτοι developers πρέπει να δώσουν ακόμα 2-3 δυνατά exclusives κατά τη διάρκεια ζωής του 3, όπως έκανε και με το 2.

Για μενα φτανει.Θα εχει βγει το 4 και αυτοι τον σημαντικοτερο τιτλο(GT6) για την sony θα το βγαζουν στο 3..

Νομιζω οτι το παρακανουν κιολας

Aυτος ειναι προβληματισμος πλεον για μενα.Ακομα και εμενα που εχω τρελα με το να θελω να υπαρχει υποστηριξη στα παλια συστηματα.Νομιζω οτι το παρακαναν.Μην ξεχναμε οτι εχει τραβηξει ήδη πολυ παραπανω αυτη η γενια.Ηδη δλδ σε συγκριση με το ps2 το υποστηριζει περισσοτερους μηνες.

Εdit.Εκανα edit γιατι εκανα λαθος με το uncharted.

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως μου τη σπάει που είναι υπηρεσία με licenced games και όχι ουσιαστικά owned. Αλλά ΟΚ..

Να ρωτήσω τώρα. Αν βάλω σήμερα plus για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 12 Ιουλίου, ποια και πόσα παιχνίδια θα έχω licenced δωρεάν για αυτό το μήνα? (συνολικά μαζί με αυτά που στα δίνουν για ένα χρόνο). Και μετά, αν στις 12 Ιουλίου αποσυνδέσω το ps3 από το internet (χωρίς lan - όπως το έχω και τώρα) και δεν το ξανασυνδέσω μέχρι το τέλος του χρόνου λέμε, δε θα μπορώ να συνεχίσω να παίζω αυτά τα παιχνίδια offline? (γιατί υποθέτω πως δεν θα έχουν προλάβει να συνδεθούν στην υπηρεσία και να τσεκάρουν πως δεν έχω κάνει ανανέωση του plus). 

Tέλος, αν συνδεθώ στο plus (και κατ' επέκταση στο psn - γιατί λόγω της πολιτικής της sony δεν έχω ούτε το απλό psn), θα πρέπει να φτιάξω ένα user id. Τα trophies που έχω ήδη στο ps3 με έναν local λογαριασμό στην κονσόλα, θα περάσουν και στο νέο user id? Ή θα είναι από την αρχή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα παρεις:

1. UC3

2. XCOM

3. Demon Souls

4. Kingdoms of Amalur

5. Rayman Origins (PSV game το αγοραζεις ουτως η αλλως για πιθανη μελλοντικη αγορα του PSV. Αστο να υπαρχει)

6 Uncharted Golden Abyss (PSV)

7. Gravity Rush (PSV)

8. Coconut Dodge (Βλακεια ειναι για το PSV)

9.ICO + SOTC

10.Catherine (το αγορασα 7/6)

11. The Cave (εξαιρετικο)

12. LOTR: War in the North

13 Malicious

14. Sine Mora (PSV)

15. LBP Carting

Εκανα edit το ποστ γιατι ειδα οτι 5 τελευταια ειναι ακομη μεσα.

Αφου φτιαξεις λογαριασμο ολοκληρωνεις τις αγορες σου απο εδω

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus

Λογαριασμο και ιστορικο αγορων καθως και edit κανεις απο εδω

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/home/index!display.action

Το αν το αποσυνδεσεις μετα για να τα παιζεις οφλαιν ειναι αγνωστο μεχρι στιγμης. Μας λες και μας τι παιζει με αυτο για να ξερουμε :)

Δεν θελει νεο user στο ΠΣ3 για παιξεις. με τον ηδη υπαρχων συνεχιζεις και τα trophies μεταφερονται κανονικα ονλαιν. Απλα βαζεις τα στοιχεια (user = email account  - password στο PSN tab του ΧΜΒ και κανεις login). Θα σου κανει αναβαθμιση το PSN store μετα. Επισης θες τελευταιο 4.41 ofw

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

ισως εχει ακομη το ICO + SOTC η και Catherine (το αγορασα 7/6)

Το αν το αποσυνδεσεις μετα για να τα παιζεις οφλαιν ειναι αγνωστο μεχρι στιγμης. Μας λες και μας τι παιζει με αυτο για να ξερουμε  :)

Αν έχει και τα ICO + SOTC + Catherine είναι πολύ πολύ φάση! Βέβαια δε θα με χαλούσε και χωρίς, αν μου δίνει Uncharted 3 και Demon Souls και XCOM. Παιχνιδάρες. Συν του vita (που ΟΚ θα τα έκανα licence, αλλά χωρίς να βλέπω στον ορίζοντα αγορά βίτα). 

Για το offline, θα σας ενημερώσω γιατί σίγουρα θα πάω για τουλάχιστον 1 μήνα plus. Πάντως λογικό μου ακούγεται να ισχύει αυτό. Αν ισχύουν και τα ICO + SOTC + Catherine θα με βγάλει για παιχνίδια τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Γνωρίζει κανείς τι προβλέπεται να δώσει για τους επόμενους 2 μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο), ώστε να αποφασίσω αν θα πήγαινα για ένα μήνα ή για τρεις μήνες?

Μία τελευταία ερώτηση. Τα παιχνίδια που σου δίνει licenced υπάρχει τρόπος να τα αγοράσεις εντελώς (digital) με μειωμένη τιμή αργότερα? Τέλος τα παιχνίδια που ήδη έχεις σε δισκάκια (disc based) μπορείς να τα δηλώσεις κάπως στο Psn για να τα κατεβάσεις και digital ? (υποθέτω από psp πως ΟΧΙ, αλλά ρωτάω μήπως μου έχει διαφύγει κάτι). Δηλαδή σε style Οrigin ή steam? 

edit: Τέλος, μπορείτε να μου πείτε τι παίζει με το steam στο ps3? Έχει crossplay? Και crossbuy? (ζητάω πολλά ε). Και σε ποια παιχνίδια? Και πρέπει να κάνω Login με τον λογαριασμό μου στο steam? (για να αποφύγω το psn?). Ή κάνω login μέσω psn ?

Δημοσ.

ICO/SotC  και Catherine υπάρχουν ακόμα, αλλά πρέπει να είναι στα τελευταία τους. Βάλε Plus το συντομότερο, να τα προλάβεις. 

"Δήλωση" από δισκάκι δε γίνεται, δυστυχώς. Και Steam είχε μόνο το Portal 2, δεν υπάρχει το client εκτός αυτού. Δεν το αποφεύγεις το PSN δηλαδή έτσι. Crossplay έχει όντως στο Portal. 

Edit: Τελικά δεν είναι στα τελευταία τους αυτά τα παιχνίδια. Εδώ ο Ναρούτο τα έχει πιο αναλυτικά

http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/?p=52363365

Οσο για το τι θα μπει τους επόμενους μήνες, μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Αφού όμως δε φεύγει κάτι από αυτά που θες άμεσα, σε κάνα 10ήμερο ίσως να ξέρουμε τι παιχνίδια θα μπουν τον Ιούλιο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν εχει ενα μηνα cortan.

Τρεις ή χρονο.Συνηθως ολοι κανουν τρεις(και εγω) και μετανιωνουν που δεν εκαναν χρονο.(θα τους εβγαινε πιο φθηνα).

Δημοσ.

Δεν εχει ενα μηνα cortan.

Τρεις ή χρονο.Συνηθως ολοι κανουν τρεις(και εγω) και μετανιωνουν που δεν εκαναν χρονο.(θα τους εβγαινε πιο φθηνα).

καλα ρεσυ, γιατι δεν πηρες τον 1 χρονο στα 37,5 ευρω τοτε που τον ειχε στα public για 1 μηνα και βαλε; εγω το πηρα δεκεμβριο και το εβαλα φεβρουαριο αφου μου τελειωσε το trial ενος μηνα. Ο κωδικος ειναι ουτως η αλλως για 12 μηνες ασχετα με το ποσο τον αγοραζεις.

καλλιστα θα μπορουσα να τον ενεργοποιησω και τωρα. Δεν αλλαζει κατι. Απλα εχε το υποψη για αλλη φορα αν πετυχεις προσφορα του Plus.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλα ρεσυ, γιατι δεν πηρες τον 1 χρονο στα 37,5 ευρω τοτε που τον ειχε στα public για 1 μηνα και βαλε; εγω το πηρα δεκεμβριο και το εβαλα φεβρουαριο αφου μου τελειωσε το trial ενος μηνα. Ο κωδικος ειναι ουτως η αλλως για 12 μηνες ασχετα με το ποσο τον αγοραζεις.

καλλιστα θα μπορουσα να τον ενεργοποιησω και τωρα. Δεν αλλαζει κατι. Απλα εχε το υποψη για αλλη φορα αν πετυχεις προσφορα του Plus.

Αρχικα το ξεκινησα δοκιμαστικα.Αν και δεν θα επρεπε τελικα.

Μετα εβαλα με 37 και μετα με τα 5 ευρω τριμηνες:)

Δημοσ.

Cortan αν βάλεις free trial ενός μήνα να προσέξεις να απενεργοποιήσεις το automatic renewal. Εγώ την πατησα μια φορα και δεν ξερω γιατι.

Ευτυχως μου εκανε 3μηνη ανανεωση και ηταν το 10μερο που η 3μηνη κοστιζε 10 αντι για 15. Επισης αγορασα απο public 37.5 την ετησια και το ενεργοποιησα στο store οταν εδινε + 2 μηνες δωρο. Δηλαδή αν προσθέσεις και τα 2 free trials έχω: 19 μήνες PS Plus έχοντας δώσει μόνο 47.5€. Βασικά δεν είναι δικό μου το account αλλά αυτήν την στιγμή το αξιοποιώ και εγώ στο Vita :)

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παίδες μου εξήγητε κάτι με το plus? Aν αυτήν την στιγμή ξεκινήσω συνδρομή στο plus για πρώτη φορά, περνώ δώρο ποσά και πια παιχνίδια? μόνο αυτά που είναι free Αυτόν τον μήνα? η και τα παλιότερα?

Τέλος αν δεν έχω ps vita και έχω σκοπό να αγοράσω αργότερα, μπορώ να κατοχύρωσω απο τώρα τα δωρεάν παιχνίδια για το vita, Kαι όταν το αγοράσω να μπορώ να τα παίξω συνοδευόμενος με το account μου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...