Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εγώ παντού χλιαρούς τους είδα πάντως, ειδικά όσον αφορά το Killzone. Και δεν έχουν κι άδικο. Οσο για αυτό που λες περί του τι έδωσαν οι συγκεκριμένοι στην τρέχουσα γενιά, ανεξαρτήτως αν έχεις δίκιο ή όχι, και πάλι στο mainstream χώρο δεν έχει την ίδια απήχηση με το GoW και το Uncharted. Μιλάω πάντα για τις εντυπώσεις στα συγκεκριμένα events, όχι τι λέμε εσύ κι εγώ (που εγώ διαφωνώ - όλα αυτά, με εξαίρεση ίσως το KZ 2, ήταν το πολύ μέτρια για μένα - αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Οσο για αυτό που είπε ο mtzs από πάνω, μεγάλο δίκιο, κι ελπίζω να είναι έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Σιγουρα δεν εχουν την απηχηση των GoW,εμας ομως μας ενδιαφερει η ποιοτητα/το κατι διαφορετικο.Και σε αυτον τον τομεα ηταν ανωτερα απο το GoW της SM,το οποιο ηταν μια απο τα ιδια. Τωρα για τα γουστα,δεν βαζουμε τον υποκειμενικο(οτι λεω εγω/εσυ οπως σωστα λες) παραγοντα εδω τοσο,οσο την πραγματικοτητα που εχει να κανει με το πως ο κοσμος/τυπος βλεπει αυτα τα παιχνιδια που υποκειμενικα θεωρεις μετρια(τα συγκεκριμενα παιχνιδια εχουν πλεον φανατικο κοινο κτα εχουν παει πολυ καλα στις βαθμολογιες). Oλα τα παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι σημερα απο το καλυτερο ως το χειροτερο,μπορει να βγει καποιος να τα ακυρωσει με συνοπτικες διαδικασιες σε 3 γραμμες.Απο halo,uncharted μεχρι HL2,Μetal gear,mario bros και sonic1,αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ηταν καλα παιχνιδια σε ενα launch. ΥΓ.Για το killzone διαβασα θετικα σχολια.Ακομα και στο eurogamer(DF) εγραψαν οτι ηταν το εντυπωσιακοτερο.Αυτοι που δεν εντυπωσιαστηκαν παντως μαλλον ηθελαν το CGi τους(τυπου killzone2 2005)
Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Α, κάτσε, όταν λέω ότι ήταν χλιαροί δεν εννοώ όσον αφορά τον τεχνικό τομέα. Τα διάβασα κι εγώ του DF κι όντως είχαν πολύ καλά λόγια να πουν. Για το "meh, another Killzone", που έπαιξε πολύ, λέω. Και, ναι, ΟΚ, έχεις ένα δίκιο όσον αφορά τη σύγκρισή τους με το GoW. Αν μη τι άλλο - εκτός από το Killzone, αλλά, ουσιαστικά, στο 2 έγινε το παιχνίδι που ήθελε να γίνει εξ αρχής - έδωσαν κάτι καινούργιο κι βρήκαν το κοινό τους, κι ας μην είμαι εγώ μέσα σε αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Οκ αλλα τι να πουν και για το halo δλδ που θα μιλαμε για το 6ο?Εχω χασει το μετρημα. Και παλι θα ειναι σημαντικος τιτλος ομως τιτλος αν βγει day one για 720.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ωχ, καλά, άσ' το αυτό. Σε αυτό ούτε καν ελπίδες δεν υπάρχουν. Ξέρουμε ότι υπάρχει και δεύτερη τριλογία. Και ναι, σημαντικό θα είναι, αλλά πφφφφ... Θέλω να δω καινούργια πράγματα! Να 'ναι καλά η Naughty Dog 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ναι ενταξει και εγω θελω καινουρια,αλλα οπως και να χει θα ειναι σημαντικος τιτλος και θα γινει χαμος οταν βγει.Ειδικα το halo που ειναι ακομα πιο επιτυχημενο εμπορικο νομιζω
cortaN@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Κάποια στιγμή τα πολλά sequels κουράζουν. Στο Halo θα δείξει πως θα διαχειριστεί τη νέα τριλογία η 343 Industries. Πάντως με το 4 δεν τα πήγε άσχημα. Εκεί που διαφωνώ είναι στα τόσα πολλά sequels...δηλαδή είπαμε μη γίνει ο Master Chief Μαριο! 1
Crypton-R- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ Tilemaxx! Επιτέλους θα δοκιμάσω το PSN Plus
Aspidas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παιδιά για να παίζω τα παιχνίδια του θείου σε έκδοση 4.31 (PS3 Super Slim) τι πρέπει να κάνω ; Υπάρχει οδηγός που να είναι αξιόπιστος για να μην κάνω κάποια βλακεία και πάει στον κάδο;
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Unfinished Swan developer announces, unannounces 'Edith Finch' Giant Sparrow, developer of the PS3's surreal first-person game The Unfinished Swan, is almost ready to reveal its next game. Originally announced under the name "Edith Finch," the developer has since rolled the announcement back to "Unfinished Giant Sparrow Project," because clearly, "Edith Finch" would have given everything about the game away. "When you make games about evoking a sense of discovery and wonder the publicity part of it is a little tricky," the dev noted on its blog. "If we don't say anything then no one knows the game exists, but if we talk about it too much then no one is going to be surprised when they actually play it."
skanjos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παιδιά για να παίζω τα παιχνίδια του θείου σε έκδοση 4.31 (PS3 Super Slim) τι πρέπει να κάνω ; Υπάρχει οδηγός που να είναι αξιόπιστος για να μην κάνω κάποια βλακεία και πάει στον κάδο; δεν μπορείς με αυτήν την κονσόλα να τρέξεις παιχνίδια θείου.
hackertom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς; Ζητάει update σε 4.40 για να παίξει! Οποιοι είναι σε cfw καταλαβαίνουν τι εννοώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις