cortaN@ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ. Το 13 αναμένεται πολύ καλό, ειδικά αν βγει και GT6 και διορθώσει τα προβλήματα του 5. Μου φαίνεται θα μείνω με τις υπάρχουσες κονσόλες για πολύυυυ καιρό ακόμα.
JohnVani18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 H προηγουμενη χρονια δεν ηταν οσο καλες ηταν οι προπροηγουμενες.Το 13 ειναι πολυ καλο οπως και να χει. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το '12 του φάνηκε πολύ άδειο. Μου φαίνεται θα μείνω με τις υπάρχουσες κονσόλες για πολύυυυ καιρό ακόμα. Kαι πολλοί άλλοι μαζί σου.
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ε ναι ρε συ...! Κοίτα, είναι γεγονός πως το hardware του PS3 επιτρέπει ακόμα και τώρα να παρουσιάσεις παιχνίδια με πολύ όμορφα γραφικά. Το ίδιο ισχύει και με το 360 (δες το νέο Gears π.χ. ή το Halo 4) ή δες το Max Payne 3 στο 360 ή το νέο Tomb Raider στις 2 κονσόλες ή το Crysis 3. Και γω δεν είμαι graphics whore. Μπορώ να απολαύσω παιχνίδια παλαιότερα εξίσου. Υπάρχει τώρα μία περίπτωση το PS4 να αποδειχθεί πολύ δυνατό και να κάνει γρήγορες πωλήσεις και να αποκτήσει πλεονέκτημα. Ίσως έχουμε μία επανάληψη του 2. H Microsoft μου φαίνεται πολύ σιωπηλή...Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα. 'Η πρόκειται να ανακοινώσει κάτι που θα μας αφήσει άφωνους ή έχει μείνει λίγο πίσω σε specs και προσπαθεί να ισορροπήσει πριν ανακοινώσει το νέο xbox. Γεγονός είναι βέβαια πως όλα τα studios της MS ασχολούνται με την ανάπτυξη nex-gen παιχνιδιών.
mtzs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ε ναι ρε συ...!Γεγονός είναι βέβαια πως όλα τα studios της MS ασχολούνται με την ανάπτυξη nex-gen παιχνιδιών. Και γι αυτο εχουν παρατησει το ΧΒΟΧ στη μοιρα του. Να δουλευουν μονο 3rd party γι αυτους. Απαραδεκτοι !!!
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλά δεν το έχουν παρατήσει και στη μοίρα του. Νομίζω υπερβάλλεις. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, το 360 έχει πολύ καλό support αν προσθέσεις software + hardware. Σκέψου πως το Metro ήρθε το 2012 και έφεραν browser, voice support και πολλές άλλες δυνατότητες. Το 2012 δε νομίζω πως το PS3 είχε πολλά περισσότερα exclusive παιχνίδια από το 360, αν προσθέσεις τα AAA, τα live arcade και τα Kinect games. Είχε μία πολύ υγιή χρονιά το 360 με καλά παιχνίδια όπως Halo 4, Forza: Horizon, Alan Wake: American Nightmare, Minecraft, Trials 2, Fable: The Journey και πολύ καλή υποστήριξη από 3rd parties. Αν και διαφωνώ με την πολιτική της MS για να κάνει το 360 πιο media oriented, πιο social, κτλ αυτό είναι λογικό από την πλευρά πως το 360 οδεύει στον 8ο χρόνο του στην αγορά (από Νοέμβριο του 2005) σε αντίθεση με το PS3 που ήρθε Ευρώπη το Μάρτιο του 2007. Τώρα για το 2013 αντίθετα προς στιγμής υπάρχει μόνο το Gears of War: Judgement που έρχεται. Δε βλέπω κάτι σημαντικό στον ορίζοντα. Το 2013 φαίνεται πολύ περισσότερο υποσχόμενο για το PS3 με το Ni No Kuni που ξεκίνησε τη χρονιά και τα Beyond, The Last of Us, νέο GoW (δεν είμαι φαν, δε με απασχολεί αλλά ΟΚ θα είναι ένα καλό παιχνίδι), GT6 και Rain, Puppeteer (αν έρθουν Ευρώπη). To μόνο που δεν κολλάει είναι η σιγή της MS περί ανακοίνωσης νέας κονσόλας. ΟΚ έχει πάρα πολύ καλή υποστήριξη από 3rd parties ακόμα, αλλά πρέπει να κάνει μία ανακοίνωση για το νέο xbox. Μπορεί να περιμένει την Ε3, δεν ξέρω, σίγουρα αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον (όπως έγραψα και στο ποστ μου στο X720) αλλά χρειάζεται ανακοίνωση. 1
moumias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 οσοι θελετε καντε με add..tzoutzouko...!! δεν ξερω αν υπαρχει θεμα με id και το βαζω εδω!!
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέσα στον Απρίλιο δεν έχει κάποιο event η MS ή κάνω λάθος; Σίγουρα κάτι θα ανακοινώσουν εκεί. Οσον αφορά την "εγκατάλειψη" του 360 τελευταία, είναι και λίγο υπερβολή, αλλά είναι και λίγο λογικό. Από τη μία βγαίνουν αρκετά 3rd party παιχνίδια, ώστε να μη μείνουμε χωρίς παιχνίδια, από την άλλη τα 1st party studios πιθανότατα αναπτύσσουν παιχνίδια για την επόμενη γενιά, ώστε να προλάβει να βγάλει υλικό νωρίτερα από τα 1st party της Sony, που ακόμα βγάζουν παιχνίδια για το PS3 (όχι όλοι, αλλά η Naughty Dog, ας πούμε, δεν ήξερε καν για τη RAM και η Santa Monica ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τίποτα, απ' όσο ξέρω). Φυσικά, εικασίες όλα αυτά, αλλά εμένα λογικά μου φαίνονται στο 8ο έτος της κονσόλας και στα πρόθυρα της επόμενης γενιάς. 1
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το ίδιο υποστηρίζω και εγώ σχετικά με το 360. Για το event του Απριλίου, γνωρίζω πως θα είναι internal event. Μπορεί να παρουσιάσει το νέο xbox στους developers, αλλά όχι στο ευρύ κοινό. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την E3. Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε τα 8points που έχω γράψει σχετικά με το 720 στο άλλο thread (xbox 720 topic) για να παίρνετε ιδέες
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Η ND εχει 2 ομαδες πλεον. Aυτη του last of us και αυτη των uncharted. Αφου το killzone ειναι Launch game,περιμενω το παιχνιδι απο την ομαδα του uncharted ενα 6μηνο μετα το launch του ps3 ή το πολυ ενα χρονο μετα. Επισης ολα τα studio της sony δουλευουν πανω στο Ps4.Εχει ανακοινωθει.Μονο η SM νομιζω οτι δεν δουλευει ακομα,αν και για αυτο αμφιβαλλω.Μην ξεχναμε οτι ενα μερος αυτης της ομαδας ασχοληθηκε με 1002 παιχνιδια εκτος gow. Τωρα για την υποστηριξη.Η sony εξακολουθει να κανει οτι εκανε και με το ps2(υποστηριξη μεχρι αηδιας).Η ΜS οτι εκανε και με το πρωτο xbox(σταματημα υποστηριξης). Ειναι ενας απο τους λογους που συμπαθω περισσοτερο την sony. Δεν εχει να λεει που ερχονται καινουρια μηχανηματα.Το 13 ειναι γεματη χρονια και πρεπει να εχει παιχνιδια. Αν ημουν κατοχος 360 και εβλεπα τι βγαζει ο ανταγωνισμος ,δεν θα αγοραζα το επομενο.Αυτο ακριβως εκανα και ως κατοχος xbox. από την άλλη τα 1st party studios πιθανότατα αναπτύσσουν παιχνίδια για την επόμενη γενιά, ώστε να προλάβει να βγάλει υλικό νωρίτερα από τα 1st party της Sony, που ακόμα βγάζουν παιχνίδια για το PS3Εχει 4 first party παιχνιδια στο launch ή κοντα στο launch το ps4,πως θα προλαβει η MS να βγαλει νωριτερα υλικο απο 1st παρτυ? Mε λιγα λογια ειναι τιγκα στα exclusives το 2013 gia το Ps3 και ξεκιναει με 4 exclusives για το ps4. Η στατηγικη ειναι απολυτα επιτυχημενη για την sony και φυσικα υπεραποτελεσματικη για τον gamer που εχει επενδυσει σε ps3 και σκεφτεται για Ps4.
mtzs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μονο η SM νομιζω οτι δεν δουλευει ακομα,αν και για αυτο αμφιβαλλω.Μην ξεχναμε οτι ενα μερος αυτης της ομαδας ασχοληθηκε με 1002 παιχνιδια εκτος gow. Εχουν δηλωσει επισημως (συνεντευξη developer του GOWA) πως δεν ειχαν ιδεα για τα 8GB ram καθως και οτι ουτε καν ασχοληθηκαν με την παρουσιαση του ΠΣ4 γιατι ηταν επικεντρωμενοι στις τελικες πινελιες του GOWA. Η δε σονυ δεν τους ενοχλησε καθολου οσον αφορα την παρουσιαση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 To εχω διαβασει αυτο.Πιθανον ειναι το μονο studio που αρχιζει ουσιαστικα τωρα,αλλα οι αγγελιες για open world game απο την SM βγηκαν 2 χρονια πριν.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Και εγώ θα το θεωρήσω απαράδεκτο αν σταματήσει την υποστήριξη στο 360. Για τις μελλοντικές κονσόλες δεν με απασχολεί ακόμα. Το PS4 δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα. Αμφιβάλλω ότι θα με ενθουσιάσει το Xbox. Οπότε όσο περισσότερο υποστηρίξει το PS3 τόσο καλύτερα!
Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Εχει 4 first party παιχνιδια στο launch ή κοντα στο launch το ps4,πως θα προλαβει η MS να βγαλει νωριτερα υλικο απο 1st παρτυ? Δεν ξέρουμε πόσο καιρό ετοιμάζουν τα στούντιο της MS νέα πράγματα, ούτε πότε σκοπεύει να βγάλει το επόμενο Χμποχ. Και αν και τώρα θα μπω λίγο σε χωράφια γούστων, τα κοντά στο launch 1st party παιχνίδια του PS4 δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς με αυτά της ND και της SM. Και οι περισσότεροι, απ' όσο έχω δει, είναι πολύ χλιαροί απέναντι σε αυτά. Η MS ίσως να πηγαίνει για launch φρέσκους τίτλους στην ίδια περίοδο με την κυκλοφορία του PS4, αυτό εννοούσα. Οπως και να έχει, η δική μου εκτίμηση είναι πως τα κρατάει όλα για την Ε3, για να κάνει μεγαλύτερο ντόρο από τη Sony στο συγκεκριμένο event, που, όσο να 'ναι, τη βόμβα την έσκασε. Αλλωστε, αυτές οι εκδηλώσεις είναι κυρίως παιχνίδια εντυπώσεων. Μεγάλο μέρος του mainstream τύπου, ας πούμε, έκανε παράπονα που η Sony δεν έδειξε κονσόλα (χαζομάρες, λέω εγώ, αλλά η αντίδραση ήταν πραγματικότητα), και που πολλά άλλα ήταν θεωρητικά. Η MS είναι πολύ λογικό να ποντάρει στην επίτευξη θετικότερων εντυπώσεων σε αυτό το mainstream κομμάτι δείχνοντας κονσόλα και προχωρημένο development παιχνιδιών, όλα με την πρώτη. Ισως, όπως είπαν κι άλλοι, να γίνονται αναθεωρήσεις μετά την παρουσίαση του PS4, αν και χλωμό το κόβω αν βρισκόμαστε μήνες πριν την κυκλοφορία. 1
mtzs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Η MS είναι πολύ λογικό να ποντάρει στην επίτευξη θετικότερων εντυπώσεων σε αυτό το mainstream κομμάτι δείχνοντας κονσόλα και προχωρημένο development παιχνιδιών, όλα με την πρώτη. Ισως, όπως είπαν κι άλλοι, να γίνονται αναθεωρήσεις μετά την παρουσίαση του PS4, αν και χλωμό το κόβω αν βρισκόμαστε μήνες πριν την κυκλοφορία. Ενα μονο αμα κανει κερδισε ολες τις εντυπωσεις. Να δωσει b/c που ειναι πολυ πιο ευκολο για αυτη λογω προγραμματισμου και αρχιτεκτονικης του ΧΒΟΧ. Αν το κανει αυτο οντως θα κερδισει τις εντυπωσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρουμε πόσο καιρό ετοιμάζουν τα στούντιο της MS νέα πράγματα, ούτε πότε σκοπεύει να βγάλει το επόμενο Χμποχ. Mα οσο καιρο και να τα ετοιμαζουν ουσιαστικα ηθελα να πω οτι αυτο παραπανω που ειχες γραψει δεν ισχυει.Ειναι 4 στο λανσαρισμα του ps4.Τι καλυτερο μπορει να κανει η MS?Να βγαλει 5 1st party πριν το λανσαρισμα του xbox? Ακομα και αυτο να γινοταν που λεει ο λογος και παλι η υποστηριξη του ps3 δεν θα ειχε επηρεασει το ps4 αρνητικα. Και αν και τώρα θα μπω λίγο σε χωράφια γούστων, τα κοντά στο launch 1st party παιχνίδια του PS4 δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς με αυτά της ND και της SM. Και οι περισσότεροι, απ' όσο έχω δει, είναι πολύ χλιαροί απέναντι σε αυτά.Για την ND θα συμφωνησω(αν και οπως σου ειπα δεν θα αργησει να βγαλει το πρωτο παιχνιδι της στο ps4),αλλα και η evolution(motorstorm) και η sucker punch(infamous) αλλα και η guerilla(killzone) εδωσαν το κατι παραπανω απο την SM στην παρουσα γενια.Η SM ηταν καλυτερη μονο στο τεχνικο κομματι των παιχνιδιων και οχι πολυ καλυτερη απο guerilla για παραδειγμα.Τα gow ηταν ιδια περιπου με αυτα του ps2. Eπιπλεον δεν χρειαζεται να δωσει GOTY υλικο στο launch για να πουμε οτι η sony εδωσε παιχνιδια στο launch.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα οι απαιτησεις απο την sony ειναι τεραστιες και μεγαλυτερες απο τον ανταγωνισμο(Ειμαι βεβαιος αν κρινω απο το ps3 ,οτι και 4 multiplatform να βγαλει η MS μονο για το launch που θα παιζουν στο ps4,υπαρχει κοσμος που θα το θεωρησει παρομοιο με αυτο του ps4).Τα studio που βγαζουν παιχνιδια στο λανσαρισμα της κονσολας ειχαν βγαλει στο ps3 πολυ καλους τιτλους. YΓ.Χλιαροι ειναι εδω μαλλον ,γιατι εξω δεν τους ειδα χλιαρους.Και πως να ειναι με 4 1st party παιχνιδια και watch dogs στο λανσαριμα ,το νεο παιχνιδι του πολυβραβευμενου braid time esclusive και πιθανον στο Launch ή κοντα στο launch κτλ. Χωρις να υπολογιζουμε οτι μεχρι την κυκλοφορια του ps4 ακολουθει E3,GDC,tokyo game show και αλλη μια νομιζω(δεν θυμαμαι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις