Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Heavy Rain composer Normand Corbeil passes away, aged 56

Normand Corbeil, the celebrated screen and video game composer, has died at age 56. Corbeil, twice nominated for Emmy awards for his work on Hitler: The Rise of Evil and Human Trafficking, composed the award-winning music of Quantic Dream's Heavy Rain. He also co-composed Indigo Prophecy, and was working on the studio's next project, Beyond: Two Souls. After being diagnosed with pancreatic cancer in August 2012, Corbeil passed away on January 25.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι το ιδανικό thread αλλα δεν ήθελα να ανοίξω άλλο. Προσπαθώ να μπώ στο ps3forum.gr και λέει οτι έχει κακόβουλο λογισμικό κτλ κτλ. Θέλω να τσεκάρω αγγελίες αλλα έχω χρόνια να μπώ οπότε δεν ξερω τι παίζει και ποια είναι η τύχη του. Any ideas?

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα...Απ'οτι διαβασα το χειριστηριο του ps4 θα ειναι λιγο πιο μεγαλο κ θα εχει οθονη κυριου μενου ενσωματομενη..Αληθευει???

Κ μπορει να μου πει καποιος αν το Dishonored ειναι καλο παιχνιδακι??Σκεφτομαι να το παρω αλλα τα οικονομικα μου ειναι λιγο...πολυ...χαλια...

Δημοσ.

για το πρωτο

ολα εικασιες ειναι μεχρι να αποκαλυφθει η νεα κονσολα.Συνεπως ειναι τοσο πιθανο να ειναι ετσι οπως το λες οσο και να εχει το κλασσικο που ξερουμε

για το δευτερο

δες καποιο walkthrough απο το youtube και αποφασιζεις αν σ αρεσει.Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν το εχω τερματισει ακομα.

Δημοσ.

Τελικα λεω τη δευτερα με το καλο να το παρω...(Dishonored)..το εχω βρει στο σκρουτζ στα 28 μεταχειρισμενο κ 37 καινουριο...Με βλεπω για μεταχ..εκτος κ δω απο κανα παιδι καμια αγγελια πωλησεις κ το πηρα καπακια...

Δημοσ.

Τελικα λεω τη δευτερα με το καλο να το παρω...(Dishonored)..το εχω βρει στο σκρουτζ στα 28 μεταχειρισμενο κ 37 καινουριο...Με βλεπω για μεταχ..εκτος κ δω απο κανα παιδι καμια αγγελια πωλησεις κ το πηρα καπακια...

Γιατί δεν ψάχνεις από ebay;

Δημοσ.

Κ μπορει να μου πει καποιος αν το Dishonored ειναι καλο παιχνιδακι??Σκεφτομαι να το παρω αλλα τα οικονομικα μου ειναι λιγο...πολυ...χαλια...

ειναι παιχνιδαρα. το εχει τερματισει και μπορω να πω πως ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει να παιξει ενας gamer

Δημοσ.

Journey takes 'Game of the Year' at DICE awards

Journey took a long walk through the DICE awards this evening and scooped up eight awards along the way. We can't help but agree with the Academy of Interactive Arts and Sciences. The 16th annual DICE awards also recognized The Walking Dead with four awards.
Δημοσ.

Journey bankrupted the studio, next game to be multiplatform, Chen says

Developing Journey cost thatgamecompany a lot of time, talent and all of its money, creator Jenova Chen said during his DICE 2013 address. Journey bankrupted thatgamecompany; Chen began its development in 2006 and the studio eventually received two extensions from Sony so the team could perfect the game's emotional impact.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...