Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος φίλε! Με πρόλαβες :P

Eσενα σε προλαβα την αυτοματη  χρεωση δεν την προλαβα και πεταξαν 15 ευρωπουλα :-D johnvani μην με κοροιδευεις :-D

Δημοσ.

@mtzs

πολυ τουμπανιαρικο το εργαλειο :D

Παιδες να ρωτησω κατι, οσοι ξερουν ας απαντησουν.Τωρα μου ηρθε αυτο στο μυαλο(βασικα τωρα το προσεξα)...το παιχνιδι Heavenly Sword εχει καθολου trophies?γιατι ειμαι προς το τελους του 2ου chapter και νομιζω δεν μου εχει δωσει κανενα τροπαιο (τουλαχιστον στην κατηγορια των trophies στο μενου του ps3 ενω το εχω κανει ανανεωση δεν μου εχει εμφανισει το παιχνιδι).

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει.

Τα πρώτα παιχνίδια του PS3 δεν είχανε, σε μερικά προστέθηκε με patch, όπως το Uncharted ή το MGS4 που έβγαλαν τώρα τελευταία.

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει.

Τα πρώτα παιχνίδια του PS3 δεν είχανε, σε μερικά προστέθηκε με patch, όπως το Uncharted ή το MGS4 που έβγαλαν τώρα τελευταία.

αχα οκ.

παντως ωραιο θατανε να ειχε και αυτο τροπαια αλλα τι να κανουμε. :/

Δημοσ.

Προσπαθησα να βαλω δευτερο Redeem Code για PSplus αφου εληξε ο πρωτος μηνας. Μου τον εδωσε η αδερφη μου απο fb (και στην χωρα εβαλε ιταλια). Τον πρωτο τον ειχα παρει απο τη σελιδα που ειχε βαλει ενα παιδι εδω μεσα (ολλανδικη νομιζω ηταν)

Δεν μου τον παιρνει τον δευτερο, εχει δοκιμασει καποιος να βαλει δευτερο και να τον δεχτηκε; και αν ναι πως;

Παιζει ρολο μηπως η Χωρα η το οτι εβαλα τον πρωτο απο την ολλανδικη σελιδα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...