Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως εχει να κανει με την αναβαθμιση του PSN store που μου εβγαλε σημερα.

κατι μου λεει οτι το κανανε γι αυτον ακριβως τον λογο. Να μη δεχεται αλλους redeem codes.

Αν το δοκιμασε καποιος μετα την αναβαθμιση ας το αναφερει

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω τον φιλο mtzs δεν δεχεται τον κωδικο και προφανος ο λογος ειναι οτι χρησιμοποιησα κωδικο για 30 μερες free απο παιδι που ανοιξε θεμα http://www.insomnia.gr/topic/468622-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-ps-plus-1-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B5%CE%BC/ και μαλον δεν γινεται να το επαναλαβουμε κριμα :fear: και χαρηκα.

Δημοσ.

Για στείλτε μου έναν να δοκιμάσω. :P

εστειλα

Για οσους δεν τα εχουν τσεκαρετε το (GOW3, GT5 Academy, Uncharted 3)

http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=10038&refid=7422

με κουπονι 30% μειον επι τις αναγραφομενης τιμης

επειδη στο συγκεκριμενο site δεν δουλευουν λογικα πρεπει να υπαρχουν και στο αδερφακι electrowolrd τα αναλογα με το κουπονι που αναφερω στη προηγουμενη σελιδα

Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά, τον κωδικό τον βάζεται ενώ έχετε ήδη plus συνδρομή? έτσι δεν πρόκειται να το δεχτεί. πρέπει να τελειώσει η τωρινή σας και μετά θα τον πάρει.

Πολύ καλή η προσφορά του vita!

Δημοσ.

Παιδιά, ναί, όπως είπε και ο naruto, πρέπει να λήξει η τωρινή συνδρομή.

mtzs ευχαριστώ, σου έστειλα πμ.

Να ξέρεις πως δεν τον χρησιμοποίησα και θα περιμένω απαντησή σου. :)

Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά, τον κωδικό τον βάζεται ενώ έχετε ήδη plus συνδρομή? έτσι δεν πρόκειται να το δεχτεί. πρέπει να τελειώσει η τωρινή σας και μετά θα τον πάρει.

Πολύ καλή η προσφορά του vita!

Εμενα λογικα παντος μου τελειωσε γιατι τα παιχνιδια που κατεβασα δεν μπορω να τα πεξω γραφει expired αλλα στο username μου εχω ακομη το σταυρο του plus δεν ξερω τι γινεται θα περιμενω να δω και θα δοκιμασω ξανα.Απο οτι ειδα το πρωτο παιχνιδι το κατεβασα 17-12-12 για να δουμε μακαρι naruto να εχεις δικιο.

Δημοσ.

Το Update στο PS Store έγινε για βελτίωση της ταχύτητας κλπ. Δεν νομίζω να σταμάτησαν κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων δοκιμάστε και πείτε. Εγώ πάντως την δευτέρα έβαλα τον 2ο δωρεάν κωδικό στο ίδιο account.

Δημοσ.

παιδιά πάντως άμα βρείτε καμία προσφορά γύρω στα 200 για ps3 super slim 12gb πείτε μου γιατί ενδιαφέρομαι. Αλλά μέχρι 200 τόσα μπορώ να διαθέσω. Ας μου στείλει κάποιος pm ή ας γράψει εδώ λογικά θα το δω. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια σας.Θελω να παιξω το Pro 2013 στο internet αλλα ζηταει τον κωδικο που εχει στην συσκευασια του παιχνιδιου και οπως καταλαβατε δεν το εχω αγορασει....Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω 2 φορες τον ιδιο κωδικο ή αν γινεται καπως να βρω εναν κωδικο,εκτος απο το να αγορασω....

Δημοσ.

Γεια σας.Θελω να παιξω το Pro 2013 στο internet αλλα ζηταει τον κωδικο που εχει στην συσκευασια του παιχνιδιου και οπως καταλαβατε δεν το εχω αγορασει....Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω 2 φορες τον ιδιο κωδικο ή αν γινεται καπως να βρω εναν κωδικο,εκτος απο το να αγορασω....

Να αγοράσεις κωδικό από το PSN. 10 ευρώ έχει.

Δημοσ.

Τελικα την μ.....την εκανα μου εγινε αυτοματη ανανεωση στο ps plus 3 μηνες  :mad: στο Account-management -Transaction Management υπηρχε αυτοματη εντολη με το που θα λειξουν οι 30 μερες να αγορασω 3 μηνες και ετσι με τραβηξε λεφτα απο την καρτα και εγινε η συναλαγη :mad: αλλαξα την εντολη να μην γινετε αυτοματα και κατεργησα την καρτα απο το account μου.Τωρα θα περιμενω μεχρι να ληξη η συνδρομη και θα παρω το αιμα μου πισω :-D με 3 μηνες που θα εχω απο την προσφορα 30 μερων του facebook.Φιλε mtzs προσεξε μην την πατησες σαν και μενα :-D

Δημοσ.

Τελικα την μ.....την εκανα μου εγινε αυτοματη ανανεωση στο ps plus 3 μηνες  :mad: στο Account-management -Transaction Management υπηρχε αυτοματη εντολη με το που θα λειξουν οι 30 μερες να αγορασω 3 μηνες και ετσι με τραβηξε λεφτα απο την καρτα και εγινε η συναλαγη :mad: αλλαξα την εντολη να μην γινετε αυτοματα και κατεργησα την καρτα απο το account μου.Τωρα θα περιμενω μεχρι να ληξη η συνδρομη και θα παρω το αιμα μου πισω :-D με 3 μηνες που θα εχω απο την προσφορα 30 μερων του facebook.Φιλε mtzs προσεξε μην την πατησες σαν και μενα :-D

Παιδιά το είχαμε πει και όλας... προσοχή με αυτά. Θέλει 2 πράγματα να απενεργοποιήσεις. Όταν επανέλθει το PSN θα τα δω ποια είναι ακριβώς και θα σας τα πω.

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα το ειχα κανει απο τη πρωτη μερα μεσω πισι, νομιζω μαλιστα πως το ειχαμε αναφερει και εδω μεσα.

Καλο ειναι να το ξερουν φυσικα ολοι να μην τη πατησουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...