mrsmokes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 εχει κανεις να μου δωσει κανενα acaunt network plastasion( ποσυ δεν το χρειζετε ) επιδει πηρα καινουρια κονσολα και βαριεμε να κανω καινουριο , το παλιο το ξεχασα. 1
kjtzemis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 εχει κανεις να μου δωσει κανενα acaunt network plastasion( ποσυ δεν το χρειζετε ) επιδει πηρα καινουρια κονσολα και βαριεμε να κανω καινουριο , το παλιο το ξεχασα.φιλε μου 2 λεπτα υποθεση ειναι να φτιαξεις λογαριασμο.
mrsmokes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 μπορειτε να μου κανετε ενα acaunt plastasion net work επιδει εγω δεν μπορω και μετα με πμ να μου δωσετε το id kai pass (ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) 1
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 βαριεμε να κανω καινουριο μπορειτε να μου κανετε ενα acaunt plastasion net work επιδει εγω δεν μπορω και μετα με πμ να μου δωσετε το id kai pass (ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) 4
Federer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 εχει κανεις να μου δωσει κανενα acaunt network plastasion( ποσυ δεν το χρειζετε ) επιδει πηρα καινουρια κονσολα και βαριεμε να κανω καινουριο , το παλιο το ξεχασα. μπορειτε να μου κανετε ενα acaunt plastasion net work επιδει εγω δεν μπορω και μετα με πμ να μου δωσετε το id kai pass (ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) Θεουλης! Προσκυναω!
mrsmokes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ρ παιδια δεν ειναι οτι βαριμεε προσπαθς και δν μπορω να κανω καινουριο μπορειτε να μου κανετε και να το στειλετε σε πμ ?
JohnVani18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σχετικά με το PSN+ και τα δωρεάν παιχνίδια στο ιστορικό.. Έλιξε πριν μερικές ημέρες η συνδρομή μου, αλλά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν στο ιστορικό, θα εμφανιστούν πάλι αν γίνω PSN+ συνδρομητής?
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ναι θα εμφανιστούν και θα μπορείς να τα κατεβάσεις κανονικά. Μόλις γίνεις μέλος στο PSN+ ξανά.
mrsmokes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ναι παιδια θελω βοηθεια σας παρακαλω παω να κανω καινουριο id network και δεν γινετε μου λεει incorect
JohnVani18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ναι θα εμφανιστούν και θα μπορείς να τα κατεβάσεις κανονικά. Μόλις γίνεις μέλος στο PSN+ ξανά. Thanks. Απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί κάτι θέματα κλπ τα εμφανίζει κανονικά. ναι παιδια θελω βοηθεια σας παρακαλω παω να κανω καινουριο id network και δεν γινετε μου λεει incorect Αν θυμάσαι το id, κάνε αλλαγή κωδικού.
mrsmokes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δεν το θυμαμε αλλαξα κονσολα και τωρα το εχω ξεχασει παω να κανω καινουριο και δεν γινετε ...μου πεταει ολο σφαλμα τι να κανω ?
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 μιας και εχω χασει επεισοδια,πλεον η ετησια του Psn+ εχει παει στα 37€; το ειδα στα καταστηματα κ πλεον μαζι με τις psn καρτες υπαρχουν και οι συνδρομες! (ναι ξερω που ζω απλα απεχω πολυ απο την κονσολα εδω και κατι μηνες)
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δεν το θυμαμε αλλαξα κονσολα και τωρα το εχω ξεχασει παω να κανω καινουριο και δεν γινετε ...μου πεταει ολο σφαλμα τι να κανω ? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να δημιουργηθεί λογαριασμός. Δοκίμασε κάποιες ώρες αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις