Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το downpour παντως ηταν ευχαριστη εκπληξη για μενα.Δεν θεωρω οτι φτανει τα πρωτα 2 αλλα ηταν καλο.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αν ειναι ετσι ο φιλος σου και το Luigis Mansion να του διναμε παλι θα τα εκανε πανω του. Καμια σχεση η σαβουροαμερικανια ψευτο-jump scare των Silent hill μετα το 4. Καμια σχεση με τα παλια που ηταν και ψυχολογικα αλλα και ειχαν μια αισθηση οτι κατι παντα παραμονευε στην ακρη του καναπε σου και ουκ ολιγα τα σημεια που αισθανοσουν σαν να περπαταει κατι πανω σου. For the record να πω οτι παιχνιδια τυπου Silent Hill, Amnesia και λοιπα survival horror (πραγματικου ομως, οχι Dead space) πλεον δεν μπορω να τα παιξω. Οχι οτι δεν μου αρεσουν (καθε αλλο) αλλα ειναι θεμα ψυχολογιας.

τι να σου πω και εγω?

προσωπικα το παιδι δεν ειναι φιλος μου, απλα γνωστος μου απο την σχολη.

παντως αυτο μου ειπε οτι ειναι αρκετα τρομαχτικο.

εγω δεν μπορω να τα παιξω αυτα τα games γιαυτο και δεν εχω ασχολειθει ποτε μαζι τους. :/

Δημοσ.

Link.png Site: Bungie's Destiny Story Details, Concept Art Leaked

Μην παραξενευτείτε που το ποστάρω κι εδώ, στη φωτογραφία έχει και το λογότυπο του PS3.

PDS, κάτι συζητούσαμε τις προάλλες για το τι θα μπορούσε να έκανε υποθετικά η Bungie ή η Epic στο PS3 ;)

Δημοσ.

Link.png Site: Bungie%27s'>http://uk.ign.com/ar...9;]Bungie's Destiny Story Details, Concept Art Leaked

Μην παραξενευτείτε που το ποστάρω κι εδώ, στη φωτογραφία έχει και το λογότυπο του PS3.

PDS, κάτι συζητούσαμε τις προάλλες για το τι θα μπορούσε να έκανε υποθετικά η Bungie ή η Epic στο PS3 ;)

Υπόψιν:

-The first game will be an Xbox 360 and "Xbox 720" timed exclusive

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβα:P

Δημοσ.

Υπόψιν:

-The first game will be an Xbox 360 and "Xbox 720" timed exclusive

Πράγματι, αλλά το ότι έχουν το λογότυπο του PS3 από τώρα, ενώ το Xbox 720 δεν υπάρχει επίσημα στον ορίζοντα δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει για τη διάρκεια της αποκλειστικότητας.

To Arkham City θα είναι δωρεάν για τον Δεκέμβριο.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για 30 ημέρες δωρεάν PSN+ εδώ (απαιτείται facebook).

Αυτά είναι! Καλά Χριστούγεννα θα περάσω φέτος :D

Δημοσ.

Vanquish,Batman AC και limbo.

Εξαιρετικες προσθηκες στο Plus.

Δημοσ.

τελικα το plus ειδικα για καποιον που αγοραζει τωρα ΠΣ3 ειναι σουπερ !!!!

Και ειδικά αν συνοδευτεί από καλά παιχνίδια και για το Vita το Δεκέμβριο. Άντε να δούμε μπας και κάνει καμια εκπτωση η sony μεσα στις γιορτες! (εχει γινει πολυ κουβαρντου)

Δημοσ.

Να δω που θα βρω χρονο να παιξω ολα αυτα... (θελω να τελειωσω και ac2,brotherhood :P )

Το μονο που μενει τωρα ειναι να βαλει free heavy rain να τρελαθω!! :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Να δω που θα βρω χρονο να παιξω ολα αυτα... (θελω να τελειωσω και ac2,brotherhood :P )

Το μονο που μενει τωρα ειναι να βαλει free heavy rain να τρελαθω!! :P :D

Ο λαός απαιτεί Heavy Rain!!!!!

:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...