Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεσω hdmi, μπορει το ps3 να περασει ηχο bitstream, ωστε να τον αποκωδικοποιει απυθειας ο ενισχυτης? H αυτο γινεται μονο με την οπτικη? Ελπιζω τουλαχιστον εκει να γινεται εστω. Δεν θελω το ps3 να αναλαμβανει την αποκωδικοποιηση ηχου, και θελω να τον στελενει οπως εχει 1:1.

Δημοσ.

Εχω ενα 40αρι fat ps3 και θελω να βαλω νεο σκληρο μεγαλυτερης χωρητικότητας. Βρηκα εναν σκληρο αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος. Ο σκληρος ειναι αυτος:

http://www.ebay.com/itm/Free-shipping-WD-NEW-2-5-SATA-120GB-WD1200BEVT-5400RPM-Hard-Drive-For-Laptop-/170943812598?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item27cd0b93f6

Δημοσ.

Εχω ενα 40αρι fat ps3 και θελω να βαλω νεο σκληρο μεγαλυτερης χωρητικότητας. Βρηκα εναν σκληρο αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος. Ο σκληρος ειναι αυτος:

http://www.ebay.com/...=item27cd0b93f6

κανει. πρεπει να ειναι 5.400 στροφες, SATA 2,5'' μεχρι 9,5mm υψος. ο συγκεκριμενος ειναι 0.37inches=9,38mm

Καλυτερα ομως να πας σε 250-320GB

Το βλεπεις και εδω με το μοντελο πως ειναι συμβατος

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive

Δημοσ.

γεια σας παιδιά.

μου δώσανε προχθές ενα ps3 και ένα psp και έχω μερικές απλές ερωτήσεις.

το psp συνεργάζεται με κάποιον τρόπο με το ps3; τι μπορώ να κάνω με συνδυασμό αυτά τα δύο; αξίζει να το κρατήσω ή να το πουλήσω;

το joypad πως μπορώ να καταλάβω οτι έχει φορτίσει; έχει ένα κόκκινο λαμπάκι πρέπει να είναι αναμμένο ή σβήνει όταν έχει φορτίσει;

υπάρχει τρόπος να έχω το ipad σαν bluetooth kayboard για το ps3 ;

υπάρχει κάποιο game σαν το project gotham racing του xbox για το ps;

ήταν το αγαπημένο μου γιατί είχε αμάξια απο αντίκες μέχρι νέα, το ίδιο και μηχανές, και είχε και πίστες με χιόνια βροχή ομίχλη κλπ

και τέλος θα ήθελα μερικές προτάσεις για

-pro ή fifa ;

-το καλύτερο fps (να εκμεταλλεύεται όσο το δυνατόν τις δυνατότητες του ps3 και να έχει καλό online) ;

-ένα raceing που να έχει οτι αναφέρθηκε για το project gotham racing

-και κανένα καλό rpg (ίσος και online)

θα με βοηθήσετε να χαρώ την νέα μου κονσόλα :D

ευχαριστώ

edit θα ήθελα και ένα πολύ ατμοσφαιρικό και τρομαχτικό παιχνίδι παρακαλώ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαντώ σε αυτά που ξέρω κι όποιος ξέρει τα υπόλοιπα συμπληρώνει.

Το κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει όσο φορτίζει το χειριστήριο. Μετά μένει κόκκινο. Τα επίπεδα της μπαταρίας μπορείς να τα δεις πατώντας το PS κουμπί στη μέση του χειριστηρίου, θα σ' τα δείξει πάνω δεξιά.

Racing σαν το PGR δεν ξέρω να υπάρχει κανένα. Κατέβασε ό,τι demo βρεις από racing και δες ποιο είναι πιο κοντά σε ό,τι θα ήθελες. Αν σου πει κανείς GT 5, δεν έχει καμία σχέση, είναι αντίστοιχο του Forza.

Από fps θα σου πρότεινα να πάρεις το Killzone collection που βγήκε, ή βγαίνει, τώρα. Εχει και τα 3, μαζί και το 1, που βγήκε στο PS2. Το 2 και το 3 είναι καλά στο είδος τους και αξιοποιούν πολύ την κονσόλα. Για το online τους δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Κυρίως ότι είναι άδειο. Προσωπική εμπειρία με το online δεν έχω, οπότε σου λέω τι ακούγεται. Δες και Crysis 2 αν δεν το έχεις παίξει αλλού ήδη.

Από RPG θα σου προτείνω μερικά, να δεις ποιο σε ενδιαφέρει πιο πολύ για αρχή, να έχεις κι άλλα για το μέλλον. Mass Effect trilogy (βγαίνει ως trilogy, και αξίζει όσο τίποτα άλλο να παίξεις το 1, αντί να ξεκινήσεις με τη μία από το 2. Το 3 έχει και multiplayer που εγώ βρίσκω πολύ διασκεδαστικό). Dragon Age Origins αν δεν έχεις PC να το παίξεις. Kingdoms of Amalur. Valkyria Chronicles. Demon's Souls. Dark Souls.

Είναι όλα αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, γι' αυτό σου είπα τόσα πολλά. Διάλεξε και πάρε.

Για ατμόσφαιρα και τρομάρα πας σε Dead Space, υποθέτω. Δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα τρομακτικά, αλλά το horror genre σε αυτή τη γενιά δεν ήταν και πολύ στα φόρτε του, ειδικά στις κονσόλες. Αξιοπρεπή παιχνίδια είναι πάντως.

Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, το Walking Dead μάλλον μπορεί να μπει στην κατηγορία των horror games. Σε αυτή την περίπτωση, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παιχνίδι αριστούργημα.

Ανεξαρτήτως αυτών που ζήτησες, θα σου πω να παίξεις οπωσδήποτε και το Journey.

Επεξ/σία από Vole Maulder
Δημοσ.

@VitamineQ

το project gotham racing δεν το εχω παιξει, αποτι εχεις αναφερει ισως του φερει λιγο το test drive unlimited 2, αποσω ξερω αγοραζεις και εκει μηχανες και αυτοκινητα παλια και καινουρια.

pro vs fifa για αλλη μια φορα...χμμμμμ...οι αποφασεις εδω διησταντε...ξες αυτα γινοντε καθε χρονο.

αν δεν εισαι fanbaoy κανενος απο τα 2 εγω θα σου προτεινα fifa13 μιας και τα τελευταια χρονια το fifa ειναι καλυτερο απο το pro, φετος κατι εκανε η ΚΟΝΑΜΙ, καπως ψηλοπαιζετε το παιχνιδι της αλλα και παλι η το φιφα ειναι ενα επιπεδο παραπανω.

Αν αγαπας το ποδοσφαιρο και τα football games και γουσταρεις να παιζεις στην τηλεοραση σου λες και παιζεις σε πραγματικο αγωνα πιστευω θα διαλεξεις fifa, αν σαρεσουνε οι ρομποτικες κινησεις τοτε πας στο pes.

fps προσφατα τελειωσα το killzone 3 και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα, σεναριο ανυπαρκτο αλλα οσο θα παιζεις με τοσο ωραια γραφικα σε πολυ ωραια μερη θα ευχαριστιεσε το παιχνιδι και θα σου φτανει αυτο και ας μην εχει το super ουαου σεναριο.επεισης εχω ακουσει οτι εχει φοβερο multiplayer το kz3, εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με το Multiplayer αλλα μπηκα ετσι μια φορα για να δω αν ειχε κοσμο και ακομη ειχε ατομα μεσα που επαιζαν.

επεισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το resistance 3.και νομιζω πως οντως αξιζει.

απο rpg δεν γνωριζω αλλα θα σου προτεινω και εγω τα κλασσικα ονοματα που τρελενουν κοσμο demon και dark souls.ισως σου αρεσει και το skyrim αλλα γιαυτο εχω ακουσει οτι εχει πολλα προβληματα (bugs κλπ).

για horror game αν αντεχεις πηγενε στο silent hill, προσωπικα δεν το εχω παιξει και ουτε προκειτε να το αγγιξω ( :-D), αλλα αν γουσταρεις horror games και αντεχεις ειναι ενα απο τα λιγα πλεον που εχουνε αυτη την ατμοσφαιρα που σου δενετε το στομαχι κομπος.

καλα για resident evil 6 δεν σου λεω καν γιατι απο το resi 4 και μετα εχω ακουσει οτι δεν συμβαδιζει και τοσο πολυ με την κατηγορια horror (τουλαχιστον οχι οπως τα resi μεχρι το 4).

το walking dead που ειπε και ο vole παραπανω ισως ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει απο τετοιου ειδους παιχνιδια, συνδιαζει horror,καρτουνιστικα γραφικα,φοβερο σεναριο δεν νομιζω να θελεις κατι αλλο και πιστεψε με παραμιλαει κοσμος και κοσμακις γιαυτο το παιχνιδι.αφου μεχρι και εγω που δεν γουσταρω καθολου τα horror παιχνιδια αυτο με εχει τραβηξει παρα πολυ ωστε να παω για αγορα μολις βγει σε retail.

Επεισης αν θελεις να εισαι ενας πιστος κατοχως Playstation 3 ΜΗΝ παραληψεις να παιξεις το Heavy Rain (ναι ξερω θα την πει την κακια του παλι ο vole αλλα μην τον ακουσεις :P :P ).

Και φυσικα παιξε το Journey που σου προτεινε παραπανω ο Vole,μπορει να ειναι 2 ωρες παιχνιδι αλλα θα το αγαπησεις πραγματικα.

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. θα δω βιντεακια στο youtube απο αυτά που μου είπατε.

δε θέλω να σπάσω το ps γιαυτό θέλω να διαλέξω προσεχτικά παιχνίδια μιας και δεν είμαι και για πολλά έξοδα. Γιαυτο ρώτησα για να δώ πια είναι τα καλύτερα - διάσημα από το κάθε είδος που με ενδιαφέρει

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. θα δω βιντεακια στο youtube απο αυτά που μου είπατε.

δε θέλω να σπάσω το ps γιαυτό θέλω να διαλέξω προσεχτικά παιχνίδια μιας και δεν είμαι και για πολλά έξοδα. Γιαυτο ρώτησα για να δώ πια είναι τα καλύτερα - διάσημα από το κάθε είδος που με ενδιαφέρει

παντως περα απο τις κατηγοριες που ειπες παραπανω, σιγουρα πρεπει να παιξει τα uncharted (1,2 και 3).

οπως και τα metal gear solid.τα assassins creed.

αφου σε ενδιαφερουνε αποτι καταλαβα τα racing games σιγουρα σταθμος ειναι και το gran turismo 5.

παντως κατσε δες βιντεακια και αποφασισε με πιο θα ξεκινησεις πρωτα γιατι τιτλοι υπαρχουν πολυ.

εγω το εχω 1 χρονο και ακομη τρεχω να προλαβω τιτλους μιας και απτο καινουριο ετος ερχοντε παιχνιδαρες.

Δημοσ.

kjtzemis, μπορεί να λέω κακίες για το Heavy Rain σε κάθε ευκαιρία, αλλά θεωρώ πως αξίζει να υπάρχει και να το παίξει κανείς. Αν μη τι άλλο, γι' αυτό που θα μπορούσε να ήταν, να δει ότι τα videogames μπορούν να είναι και αυτό.

Επίσης, ως "βετεράνος" των Silent Hill, έχω να πω ότι τα τελευταία - πλην Downpour, που δεν έχω παίξει - είναι το πολύ μια σκιά των παλιών. Το μόνο καλό σύγχρονο Silent Hill ήταν το remake του 1 στο Wii, το Shattered Memories. Και το κρίμα της υπόθεσης είναι πως το δήθεν collection που έβγαλε η Konami ήταν κακό, οπότε χάθηκε η ευκαιρία να δουν τα καλά παιχνίδια της σειράς και νέα άτομα. Από την άλλη, αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, είμαι σίγουρος ότι θα τρέχουν ακόμα και στο πιο αδύναμο σύγχρονο PC, οπότε υπάρχει αυτή η επιλογή.

VitamineQ, το καλό όταν μπαίνεις αργά σε μια κονσόλα είναι πως πολλά παιχνίδια θα τα βρεις πολύ φτηνά, ειδικά στο ebay. Επίσης, σκέψου το plus subscription. Ναι μεν δε θα έχεις ακριβώς επιλογή στα παιχνίδια, αλλά, hell, είναι 50 ευρώ ετήσια συνδρομή για 44 παιχνίδια.

Τσέκαρε τι παίζει κι αν έχεις καμιά απορία να σ' τη λύσουμε.

Skyrim σκέφτηκα να πρότεινα, αλλά ξέρω ότι στο PS3 δεν είναι και ό,τι καλύτερο, γι' αυτό το παρέλειψα.

Δημοσ.

Πηρες το ΠΣ3 σε μια εποχη που ειναι γεματη απο τιτλους που θα εχεις να παιξεις να ευχαριστηθεις.

Βρισκεις αρκετα παιχνιδια σε πολυ προσιτες τιμες.

Ανεξαρτητα απο του τιτλους και κατηγοριες που θελεις στο ΠΣ3 ειναι must play:

God of War 3 (οσο παρωχημενο και αν ακουγεται τα γραφικα του ειναι wow - για το δικο μου ματι ο συνδυασμος γραφικων ατμοσφαιρας μουσικης ειναι οτι καλυτερο εχω δει)

Red Dead Redemption (action adventure open world δεν εχει μεγαλες διαφορες απο rpg. Το καλυτερο myltiplatform game ολων των εποχων κατ εμε)

Αssassin's Creed 2 + Brotherhood

Uncharted series ειναι must play. (action adventure αλλα φοβερα γραφικα)

Heavy Rain

Το να το πουλησεις-δωσεις-σκοτωσεις, συγνωμη για το θαρρος αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που μπορεις να κανεις αν δεν εχεις παιξει αυτους τους τιτλους και σου αρεσουν τα βιντεοπαιχνιδια. Ο λογος; ειναι σχεδον τελος εποχης για την κονσολα και με λιγα χρηματα βρισκεις παιχνιδια που ειναι πραγματικα διαμαντια γιατι ολα αυτα τα παλια κανουν εως 20 ευρω το πολυ το καθενα.. Αρκει να ξερεις που θα ψαξεις να τα βρεις. Κοιτα και τις αγγελιες του φορουμ, πολλοι πουλανε καλα πακετα παιχνιδιων σε προσιτες τιμες

Οσο για το psp δε συναργαζεται καθολου με το ΠΣ3 και θα απογοητευθεις απο τα γραφικα του συγκρινοντας το με το ΠΣ3.

Αν εχεις καποιον μικρο συγγενη περασε του custom firmware και δωστου το να ασχοληθει με την τεραστια βιβλιοθηκη του.

Δημοσ.

kjtzemis, μπορεί να λέω κακίες για το Heavy Rain σε κάθε ευκαιρία, αλλά θεωρώ πως αξίζει να υπάρχει και να το παίξει κανείς. Αν μη τι άλλο, γι' αυτό που θα μπορούσε να ήταν, να δει ότι τα videogames μπορούν να είναι και αυτό.

Επίσης, ως "βετεράνος" των Silent Hill, έχω να πω ότι τα τελευταία - πλην Downpour, που δεν έχω παίξει - είναι το πολύ μια σκιά των παλιών. Το μόνο καλό σύγχρονο Silent Hill ήταν το remake του 1 στο Wii, το Shattered Memories. Και το κρίμα της υπόθεσης είναι πως το δήθεν collection που έβγαλε η Konami ήταν κακό, οπότε χάθηκε η ευκαιρία να δουν τα καλά παιχνίδια της σειράς και νέα άτομα. Από την άλλη, αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, είμαι σίγουρος ότι θα τρέχουν ακόμα και στο πιο αδύναμο σύγχρονο PC, οπότε υπάρχει αυτή η επιλογή.

VitamineQ, το καλό όταν μπαίνεις αργά σε μια κονσόλα είναι πως πολλά παιχνίδια θα τα βρεις πολύ φτηνά, ειδικά στο ebay. Επίσης, σκέψου το plus subscription. Ναι μεν δε θα έχεις ακριβώς επιλογή στα παιχνίδια, αλλά, hell, είναι 50 ευρώ ετήσια συνδρομή για 44 παιχνίδια.

Τσέκαρε τι παίζει κι αν έχεις καμιά απορία να σ' τη λύσουμε.

Skyrim σκέφτηκα να πρότεινα, αλλά ξέρω ότι στο PS3 δεν είναι και ό,τι καλύτερο, γι' αυτό το παρέλειψα.

δεν ξερω για το silent hill, παντως ενας φιλος απο την σχολη βρηκε απο τον θειο ενα silent hill νομιζω το προηγουμενο απο το downpour και ειχε χεστει πανω του.

Δημοσ.

δεν ξερω για το silent hill, παντως ενας φιλος απο την σχολη βρηκε απο τον θειο ενα silent hill νομιζω το προηγουμενο απο το downpour και ειχε χεστει πανω του.

Καλα αν ειναι ετσι ο φιλος σου και το Luigis Mansion να του διναμε παλι θα τα εκανε πανω του. Καμια σχεση η σαβουροαμερικανια ψευτο-jump scare των Silent hill μετα το 4. Καμια σχεση με τα παλια που ηταν και ψυχολογικα αλλα και ειχαν μια αισθηση οτι κατι παντα παραμονευε στην ακρη του καναπε σου και ουκ ολιγα τα σημεια που αισθανοσουν σαν να περπαταει κατι πανω σου. For the record να πω οτι παιχνιδια τυπου Silent Hill, Amnesia και λοιπα survival horror (πραγματικου ομως, οχι Dead space) πλεον δεν μπορω να τα παιξω. Οχι οτι δεν μου αρεσουν (καθε αλλο) αλλα ειναι θεμα ψυχολογιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...