naruto14 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 @kjtzemis Αυτό που είπε ο naruto. Με γειά! Εγώ κοιτάω να πάρω τίποτα για το Vita.. Mε το Welcome Park και τα demos δεν παλεύεται.. Πότε πήρες ρε Γιάννη vita? πωπω πως προχωράει ο κόσμος. για την ώρα έχεις μερικές καλές λύσεις όπως UCGA, Gravity Rush, Little big planet vita (το οποίο έχει πάρει τρομερές βαθμολογίες 9.5). Εγώ τα Χριστούγεννα θα έχω vita.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πριν μια βδομάδα χτύπησα ένα. Uncharted και Resistance θα τα πάρω σίγουρα. Στο μάτι έχω και το Unit 13. Gravity Rush ωραίο, αλλά δεν με τρέλανε που έπαιξα το demo.. Αν το βρώ σε καλή τιμή κάτι μπορεί να γίνει. LBP όχι.. Το έχω παίξει σε PS3.. Δεν είναι για μένα.. Εγώ τα χριστούγεννα λογικά θα έχω Wii U.
naruto14 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πριν μια βδομάδα χτύπησα ένα. Uncharted και Resistance θα τα πάρω σίγουρα. Στο μάτι έχω και το Unit 13. Gravity Rush ωραίο, αλλά δεν με τρέλανε που έπαιξα το demo.. Αν το βρώ σε καλή τιμή κάτι μπορεί να γίνει. LBP όχι.. Το έχω παίξει σε PS3.. Δεν είναι για μένα.. Εγώ τα χριστούγεννα λογικά θα έχω Wii U. Εσύ έχεις ξεφύγει Τα LBP δεν σου άρεσαν? Πάντως όπως και να έχει δοκίμασε να κατεβάσεις το demo του LBP. Όλοι λένε πως είναι το καλύτερο LBP που έχει βγει.
MetalGearFan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ναι, ακριβώς αυτό κάνει. Κι αντί για Μινώταυρο στο λαβύρινθο βρίσκω fanboys σαν εσένα. Αγόρι μου είπες μια εντελώς γενικόλογη μπούρδα και εγώ είμαι το fanboy που ζήτησα λεπτομέρειες ? Την σχεδίαση άλλαξαν και ανακάτεψαν λίγο τα tabs. 8 απλά tabs έχει, εδώ το ιαπωνικό PSN χρησιμοποιώ (και πολλοί άλλοι) χωρίς πρόβλημα. Μην είστε τόσο ότι να'ναι μερικοί.
Vole Maulder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν είμαι το αγόρι σου. Fanboy δε σε χαρακτήρισα όταν μου ζήτησες λεπτομέρειες, αλλά όταν απάντησες με τον ειρωνικό και μειωτικό τρόπο που χαρακτηρίζει κάθε ποστ σου όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου και που γαμάει κάθε δυνατότητα να γίνει παραγωγική συζήτηση. Πράγμα που συνεχίζεις να κάνεις. 1
kjtzemis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πριν μια βδομάδα χτύπησα ένα. Uncharted και Resistance θα τα πάρω σίγουρα. Στο μάτι έχω και το Unit 13. Gravity Rush ωραίο, αλλά δεν με τρέλανε που έπαιξα το demo.. Αν το βρώ σε καλή τιμή κάτι μπορεί να γίνει. LBP όχι.. Το έχω παίξει σε PS3.. Δεν είναι για μένα.. Εγώ τα χριστούγεννα λογικά θα έχω Wii U. το Gravity rush ειναι κατι διαφορετικο πιστευω απο ολα τα παιχνιδια που εχουμε δει μεχρι σημερα, εχει ωραια εικονα και καλουτσικη ιστορια (απο το λιγο που επαιξα).τωρα αυτα φυσικα ειναι γουστα, θα παρεις τελικα και wii u?
NickTG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ τα χριστούγεννα λογικά θα έχω Wii U. Εγώ θα πρέπει να περιμένω να βγω από το στρατό... :-(
naruto14 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 το Gravity rush ειναι κατι διαφορετικο πιστευω απο ολα τα παιχνιδια που εχουμε δει μεχρι σημερα, εχει ωραια εικονα και καλουτσικη ιστορια (απο το λιγο που επαιξα).τωρα αυτα φυσικα ειναι γουστα, θα παρεις τελικα και wii u? Άστα να πάνε δεν έχει αφήσει τίποτα πίσω. Ότι κυκλοφορεί στην αγορά, κυκλοφορεί και στα χέρια του JohnVani
JohnVani18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 το Gravity rush ειναι κατι διαφορετικο πιστευω απο ολα τα παιχνιδια που εχουμε δει μεχρι σημερα, εχει ωραια εικονα και καλουτσικη ιστορια (απο το λιγο που επαιξα).τωρα αυτα φυσικα ειναι γουστα, θα παρεις τελικα και wii u? Εγώ το demo που έπαιξα μου ψιλοάρεσε, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργος ο χειρισμός και το combat system.. Yeap, λογικα χριστούγεννα θα το έχω. Εγώ θα πρέπει να περιμένω να βγω από το στρατό... :-( Εγώ ακόμα να μπώ.... Και όσο το σκέφτομαι χαλιέμαι.. Υπομονή φίλε.. Και καλός πολίτης!! Άστα να πάνε δεν έχει αφήσει τίποτα πίσω. Ότι κυκλοφορεί στην αγορά, κυκλοφορεί και στα χέρια του JohnVani Ε τι gamers είμαστε?
NickTG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ακόμα να μπώ.... Και όσο το σκέφτομαι χαλιέμαι.. Υπομονή φίλε.. Και καλός πολίτης!! Ούτε εγώ έχω μπει ακόμα αλλά μπαίνω αρχές του 13. Δεν έχει νόημα να το πάρω για 2 μήνες. Ευχαριστώ πάντως.
naruto14 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ το demo που έπαιξα μου ψιλοάρεσε, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργος ο χειρισμός και το combat system.. Yeap, λογικα χριστούγεννα θα το έχω. Εγώ ακόμα να μπώ.... Και όσο το σκέφτομαι χαλιέμαι.. Υπομονή φίλε.. Και καλός πολίτης!! Ε τι gamers είμαστε? Εσύ είσαι ο ορισμός του gamer Στο gravity rush όντως ο χειρισμός ήταν περίεργος και με ζόρισε αλλά πιστεύω θα είναι θέμα συνήθειας.
kjtzemis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγώ το demo που έπαιξα μου ψιλοάρεσε, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργος ο χειρισμός και το combat system.. Yeap, λογικα χριστούγεννα θα το έχω. Πιστεψε με οντως ειναι καπως περιεργος ο χειρισμος. Βασικα επειδη δεν ειχα συνηθισμενη την οθονη του vita επειδη επαιζα συνεχεια στην μεγαλη με το ps3 ετσι οπως αλλαζε η εικονα στο gravity rush και αναποδογυριζε καθε 3 και λιγο ζαλιζομουνα ωρες ωρες. Οσο για το Wii U ψυθηκα μεχρι και εγω να το αγορασω αν βγει σε καμια καλη προσφορα τα χριστουγεννα, ξες οπως ειχε κανει η electro το θαυμα της με το vita πιστευω να κανει και με το wii u. Ελεγα μιας και εχω το wii ειδη σπιτι (στην ταρατσα και καθετε) να το συνδεσω και να αχολειθω λιγο (αφου το τσιπαρω πρωτα).
naruto14 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Πιστεψε με οντως ειναι καπως περιεργος ο χειρισμος. Βασικα επειδη δεν ειχα συνηθισμενη την οθονη του vita επειδη επαιζα συνεχεια στην μεγαλη με το ps3 ετσι οπως αλλαζε η εικονα στο gravity rush και αναποδογυριζε καθε 3 και λιγο ζαλιζομουνα ωρες ωρες. Οσο για το Wii U ψυθηκα μεχρι και εγω να το αγορασω αν βγει σε καμια καλη προσφορα τα χριστουγεννα, ξες οπως ειχε κανει η electro το θαυμα της με το vita πιστευω να κανει και με το wii u. Ελεγα μιας και εχω το wii ειδη σπιτι (στην ταρατσα και καθετε) να το συνδεσω και να αχολειθω λιγο (αφου το τσιπαρω πρωτα). Κανόνισε μόνο αν το πάρεις μην καταλήξει στην ίδια μοίρα με το Vita
Vole Maulder Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Και το Wii του δε φαίνεται να έχει πολύ καλύτερη μοίρα
naruto14 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Για ποιο wii λες εσύ? Εγώ πάντως λέω για το PS Vita που αγόρασε ο kjtzemis το Πάσχα σε πολύ καλή τιμή και μετά το πούλησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις