MetalGearFan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Vk5IbTq43s0
Vole Maulder Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Νωρίς το θυμήθηκαν να το αλλάξουν το store. Ηθελε προσπάθεια και στόχο για να το κάνουν τόσο άβολο όσο ήταν ως τώρα.
MetalGearFan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Νωρίς το θυμήθηκαν να το αλλάξουν το store. Ηθελε προσπάθεια και στόχο για να το κάνουν τόσο άβολο όσο ήταν ως τώρα. Τι εννοείς άβολο ? Demo του EX troopers βγαίνει την επόμενη εβδομάδα για το ιαπωνικό PSN http://www.youtube.com/watch?v=IWFjou2_7x0
Vole Maulder Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εννοώ ότι δεν ήταν καθόλου χρηστικός ο σχεδιασμός του και ο τρόπος πλοήγησης.
naruto14 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SyeboXD_ej0&feature=g-all-u
kjtzemis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SyeboXD_ej0&feature=g-all-u Ειδη εχω την GOTY Edition στα χερια μου, εδω και 1 εβδομαδα! :-D :-D
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ειδη εχω την GOTY Edition στα χερια μου, εδω και 1 εβδομαδα! :-D :-D Αλλά ακόμα να το παίξεις ε?
MetalGearFan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εννοώ ότι δεν ήταν καθόλου χρηστικός ο σχεδιασμός του και ο τρόπος πλοήγησης. Δηλαδή πατάς "demos" και σου βγάζει κάτι άλλο ? Σε ρίχνει σε κανένα λαβύρινθο, σου ζητάει ταυτότητα, στην "πλοήγηση" πέφτει σε κενά αέρος ? Μην ντρέπεσαι υπάρχουν άτομα που λεν πως τα windows είναι πολύπλοκα και αγοράζουν mac.
kjtzemis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αλλά ακόμα να το παίξεις ε? Ναι δεν το εχω παιξει ακομη, εδω εχω ρε να ανοιξω το ps3 κανα 2 εβδομαδες κοντα. Δεν το εχω ουτε καν συνδεμενο τωρα γιατι βαφαμε το σπιτι και ακομη στο σαλονι δεν εχω κατσει να φτιαξω το επιπλο της τηλεορασης ετσι ωστε να μπουν ολα στην θεση τους. Παρεπιπτοντος εκανα και το πρωτο μου pre-order Την freedom edition του ac3 στα 80Ε για pc ομως. Ναναι καλα ο ναρουτακος που μου εστειλε το link. Και απο βδομαδα φυσικα περιμενω την συλλεκτικη του Mass effect 3 για το Ps3 και την συλλεκτικη του Batman akham city για το pc. Πολλα τα εξοδα.
naruto14 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι δεν το εχω παιξει ακομη, εδω εχω ρε να ανοιξω το ps3 κανα 2 εβδομαδες κοντα. Δεν το εχω ουτε καν συνδεμενο τωρα γιατι βαφαμε το σπιτι και ακομη στο σαλονι δεν εχω κατσει να φτιαξω το επιπλο της τηλεορασης ετσι ωστε να μπουν ολα στην θεση τους. Παρεπιπτοντος εκανα και το πρωτο μου pre-order Την freedom edition του ac3 στα 80Ε για pc ομως. Ναναι καλα ο ναρουτακος που μου εστειλε το link. Και απο βδομαδα φυσικα περιμενω την συλλεκτικη του Mass effect 3 για το Ps3 και την συλλεκτικη του Batman akham city για το pc. Πολλα τα εξοδα. Μεγάλη η ευχαρίστηση όμως. Άντε με το καλό να πάρεις τι συλλεκτικές σου
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 @kjtzemis Αυτό που είπε ο naruto. Με γειά! Εγώ κοιτάω να πάρω τίποτα για το Vita.. Mε το Welcome Park και τα demos δεν παλεύεται..
kjtzemis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 @kjtzemis Αυτό που είπε ο naruto. Με γειά! Εγώ κοιτάω να πάρω τίποτα για το Vita.. Mε το Welcome Park και τα demos δεν παλεύεται.. Ευχαριστω πολυ παιδες. Γιαννη, αν ειχα ακομη το Vita σιγουρα θα επερνα το Assassins Creed Liberations, ελεγα απο την Ε3 οτι ηθελα να το παρω αλλα τελικα πουλησα το μηχανημα.Δεν πηραζει. Οντως με τα demos δεν παλευεται. Εγω ειχα κατευασει 2 mini games που ειχες βγαλει η sony στην σελιδα τις, ωραια ηταν πλακα ειχαν και απλα περναγες την ωρα σου, ξερεις χωρις story κλπ.
mtzs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδες. Γιαννη, αν ειχα ακομη το Vita σιγουρα θα επερνα το Assassins Creed Liberations, ελεγα απο την Ε3 οτι ηθελα να το παρω αλλα τελικα πουλησα το μηχανημα.Δεν πηραζει. και μια βδομαδα μετα βγηκε πσπ emulator στο PSV (ασχετο αλλα σου φεξε παλι
Vole Maulder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή πατάς "demos" και σου βγάζει κάτι άλλο ? Σε ρίχνει σε κανένα λαβύρινθο, σου ζητάει ταυτότητα, στην "πλοήγηση" πέφτει σε κενά αέρος ? Μην ντρέπεσαι υπάρχουν άτομα που λεν πως τα windows είναι πολύπλοκα και αγοράζουν mac. Ναι, ακριβώς αυτό κάνει. Κι αντί για Μινώταυρο στο λαβύρινθο βρίσκω fanboys σαν εσένα. 1
Tilemaxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Έβαλα 1 month PSN Plus και κατέβασα LBP2 και Motorstorm Apocalypse. Βασικά το ήθελα για να κάνω backup τα saves μου, αλλά το LBP2 έτσι και αλλιώς μου άρεσε πολύ και ήθελα να το παίξω. Έχω περιέργεια να δώ το επίπεδο που έχει φτιάξει κάποιος με όλο το story του FF VII.
Προτεινόμενες αναρτήσεις