Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Eγινε με το Ps1,εγινε με το Ps2 γιατι οχι και με το 3? Επειδη εβγαλε η ms την κονσολα της πιο νωρις?Αυτο ειναι το εμποδιο? Αν και εχει καποιες ιδιαιτεροτητες αυτη η γενια (wii) και δεν μπορεις να προβλεψεις τι θα γινει ακριβως με τα νουμερα,σιγουρα το Ps3 θα ειναι μια πετυχημενη κονσολα. Δεν ξερω αν θα ειναι τοσο ισοπεδωτικη η διαφορα οσο στο παρελθον αλλα αυτο δεν λεει κατι,η επιτυχεια ειναι δεδομενη. Οποτε οσο υπομονη ειχαν με το ps2 οι Ps fans αλλη τοση θα εχουν και τωρα.
Stormwatch Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εχει και η υπομονη τη γλυκα της παντως...οπως οταν θελεις να ριξεις μια γυναικα...θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο αν σου το παιζει δυσκολη και αργησεις να την καταφερεις... Φυσικα, υπαρχει και η πιθανοτητα, μεχρι να την καταφερεις, να εχει γινει τσουρογρια....
modecris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ήθελα νά`ξερα πόσες φορές έχει ειπωθεί η λέξη "υπομονή"...η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε υπομονή για τέτοια πράγματα. Μην στερείτε από τον εαυτό σας πράγματα που τον ευχαριστούν και όταν το ps3 φτάσει σε ένα λογικό λόγο απόδοσης/τιμής,το τσιμπάτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ήθελα νά`ξερα πόσες φορές έχει ειπωθεί η λέξη "υπομονή"...η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε υπομονή για τέτοια πράγματα.Μην στερείτε από τον εαυτό σας πράγματα που τον ευχαριστούν και όταν το ps3 φτάσει σε ένα λογικό λόγο απόδοσης/τιμής,το τσιμπάτε. Eμ εδω ειναι η ουσια. Εξαρταται τι ευχαριστει τον καθενα. Αλλοι την βρισκουν με το wii και ας μην εχουν τα παιχνιδια του καλα γραφικα και αλλοι με την γρια το ps2. Aλλοι γουσταρουν να παιξουν persona 3(Press.Av. 8.9) μεχρι να παρουν ps3 για να παιξουν εκει J.RPGs και αλλοι Blue dragon(Press.Av 7.3)...
fabiawrc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 να ρωτησω κατι που δεν το ειχα υποψιν μου.το ps3 μπορει να βγαλει μεσω οπτικης τα νεα σηματα dolby digital plus και dsts hd?
Slay Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 να ρωτησω κατι που δεν το ειχα υποψιν μου.το ps3 μπορει να βγαλει μεσω οπτικης τα νεα σηματα dolby digital plus και dsts hd? ennoeitai, afoy einai sto standard toy blu-ray
fabiawrc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ναι αλλα μεσω hdmi στον ενισχυτη και οχι μεσα οπτικης ινας.
Slay Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 απ'οσο ειδα δεν γινεται αυτο που ζητας λογω των specifications του optical out, το decode γινεται στο ps3 και στελνει στην εξοδο pcm.
tacuma Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Να ρωτησω? Ειμαι σε διλλημα, Αγορα blu-ray player ή αγορα Ps3? Με ps3 εχω κ κονσολα κ blu-ray. Εσεις που εχετε ps3 κ τα εχετε ψαξει to ps3 εχει καλες δυνατοτητες για το παιξιμο των blu-ray discs? Εχω full-HD tv στο σπιτι,τι λετε?
littlelouievegos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Να ρωτησω?Ειμαι σε διλλημα, Αγορα blu-ray player ή αγορα Ps3? Με ps3 εχω κ κονσολα κ blu-ray. Εσεις που εχετε ps3 κ τα εχετε ψαξει to ps3 εχει καλες δυνατοτητες για το παιξιμο των blu-ray discs? Εχω full-HD tv στο σπιτι,τι λετε? Νομιζω απαντας μονος σου.. Εχεις και τα 2 μαζι και ναι ειναι πληρως λειτουργικο και ευχρηστο το interface..
GabrielConnor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Φθηνότερο Blu-Ray Player πάντως δεν θα βρείς. Και από ποιότητα μια χαρά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω και τι απαιτήσεις μπορεί να έχεις. Αλλά αν ανήκεις στο 99% των απλών ανθρώπων και όχι στο 1% των High End, θα σε καλύψει και με το παραπάνω.
modecris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Φθηνότερο Blu-Ray Player πάντως δεν θα βρείς. Και όμως 598,00 ? Το ps3 όμως είναι σαφώς καλύτερη αγορά. @technixx.gr
vayias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΙΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ . . . ΕΧΩ PS3 60 GB..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΟΝLINE GAMES??ΕΧΩ wi-fi... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
S2Katana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Πρεπει να εχεις ενα παιχνιδι που υποστηριζει multiplayer mode, να κανεις λογαριασμο στο PS Network και να συνδεσεις το PS3 με το ρουτερ σου, μεσω του μενου ''Connection''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις