Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκανα κι αυτο.Επισης η τηλεοραση παιζει κανονικα ηχο στην TV.

Η κονσολα θα ειναι αλλα τι μπορει να επαθε και να επηρρεασε μονο τον ηχο;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εκανα κι αυτο.Επισης η τηλεοραση παιζει κανονικα ηχο στην TV.

Η κονσολα θα ειναι αλλα τι μπορει να επαθε και να επηρρεασε μονο τον ηχο;

Μηπως τυγχανει να εχεις συνδεδεμενο ενισχυτη η κατι αλλο κοντα στη τηλεοραση που να δεχεται εισοδο ηχου με RCA

Αν ναι συνδεσε το καλωδιο Multi (αυτο που ειχε το ΠΣ3 στο κουτι του) με τον ενισχυτη

Μετα πηγαινε στα system settings του ΠΣ3 και βγαλε τον ηχο (μονο τον ηχο, την εικονα την αφηνεις στο HDMI) απο το Multi και δες αν σου κανει παλι τα ιδια.

Σε αυτη τη περιπτωση η TV δε θα εχει καθολου ηχο και θα δεις αν κανει παλι το ιδιο στον ενισχυτη

Δημοσ.

Οχι ενισχυτη δεν εχω αλλα εχω συνδεσει την τηλεοραση με ηχεια Creative που δεν εχουν εισοδο RCA.Ο ηχος του PS3 βγαινει απο τα ηχεια ουσιαστικα.Τα ηχεια συνδεονται στο βυσμα των ακουστικων της τηλεορασης.

Σε βοηθησα ή θες κι αλλες πληροφοριες;

Δημοσ.

η τηλεοραση σου δεν εχει τα κλασσικα βυσματακια(κοκκινο,κιτρινο,ασπρο) ;

αν ναι,παρε απο το κουτι του ps3 το αναλογικο καλωδιο(που εχει 3 αντιστοιχα τετοια βυσματα δλδ)

και συνδεσε το κοκκινο κι το ασπρο σ αυτα της τηλεορασης.Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις ηχου της κονσολας και βαλε να σου δινει ηχο απο εκει.

Δημοσ.

μηπως ειναι απο τα ηχεια τοτε; να βγαλεις ηχο αποκλειστικα στην τιβι δοκιμασες; υποθετω πως ναι

Βρες τροπο να βγαλεις ηχο απο το Μουλτι σε κατι που εχει εισοδο RCA και δες αν κανει παλι το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Την κονσολα την πηρα μεταχειρισμενη και δεν ειχε τετοιο καλωδιο παρα μονο το HDMI.Δεν του ζητησα η αληθεια ειναι μιας και ουτως ή αλλος απο το HDMI θα το συνδεα.

Ο ηχος απο την τηλεοραση στην TV παιζει κανονικα.

Μεχρι στιγμης δοκιμασα 2 καλωδια HDMI,τις 2 θυρες HDMI της τηλεορασης και με τα 2 καλωδια.Να πειραξω κατι απο τις ρυθμισεις της κονσολας μαλλον οχι ε;Αλλωστε δεν πειραξα και τιποτα 1,5 μηνα που το εχω.Αυτο απο χτες το πρωι μου το κανει οση ωρα και να παιζω.

Θα προσπαθησω να δοκιμασω και σε αλλη τηλεοραση και για τελος να συνδεσω στην τηλεοραση μου το PS3 του φιλου μου.

Ε λογικα αν δεν πετυχει με αυτα θα φταιει η κονσολα.

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται αν τυχον τυχει κατι παρομοιο...

Πηρα το PS3 και το συνδεσα σε αλλη τηλεοραση κι επαιζε κανονικα οποτε καταλαβα οτι κατι παιζει με την τηλεοραση LG μου.Ετσι πηρα το σερβις της LG και μου ειπε να παιξω με τις ρυθμισεις ηχου της τηλεορασης.Επειδη δεν εβγαζα ακρη το επανεφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και τωρα παιζει ο ηχος κανονικα.

Ολα καλα λοιπον...

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται αν τυχον τυχει κατι παρομοιο...

Πηρα το PS3 και το συνδεσα σε αλλη τηλεοραση κι επαιζε κανονικα οποτε καταλαβα οτι κατι παιζει με την τηλεοραση LG μου.Ετσι πηρα το σερβις της LG και μου ειπε να παιξω με τις ρυθμισεις ηχου της τηλεορασης.Επειδη δεν εβγαζα ακρη το επανεφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και τωρα παιζει ο ηχος κανονικα.

Ολα καλα λοιπον...

επειδή την είχα πατήσει και εγώ όταν αλλάζεις τηλεόραση στο ps3 πρέπει να του κάνεις reset τις ρυθμίσεις εξόδου. αυτό το κάνεις πατώντας ένα συνδυασμό του κουμπιού power on.

Δημοσ.

επειδή την είχα πατήσει και εγώ όταν αλλάζεις τηλεόραση στο ps3 πρέπει να του κάνεις reset τις ρυθμίσεις εξόδου. αυτό το κάνεις πατώντας ένα συνδυασμό του κουμπιού power on.

Αυτο το κανεις σε περιπτωση που στην αλλη τηλεοραση ΔΕΝ εχεις εικονα/ηχο απο το hdmi.Διαφορετικα δεν υπαρχει λογος!

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως αυτο.

Πριν λιγο το εβλεπα απο το FB στη σελιδα του ps3 europe.

Μπραβο για την αναβαθμιση,ελπιζω επιτελους η αναζητηση να δουλευει σωστα!!!

Δημοσ.

Σίγουρα "μπράβο για την αναβάθμιση", αλλά γιατί Xbox στυλ..??

Το συχαίνομαι πραγματικά.. Αυτός είνα και ο λόγος που στο Χ360 έχω ακόμα το περσινό dashboard.. Kάθε χρόνο και χειρότερο το κάνουν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...