Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει τρόπος να βάλουμε όλα τα saves σε ένα στικάκι απευθείας? Ένα ένα πρέπει να τα κάνουμε? Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για να τα βάλω όλα.

Δημοσ.

λοιπον,κατεβασα το starhawk(9.4GB) αλλα ρε γμτ γιατι 19.99 το Multiplayer,η rockstar Πιο μαγκας ειναι που το δινει τσαμπα στο RDR πχ;

επισης αλλο ενα δωρεαν που εχει και το κατεβασα ειναι το wrath of the dead rabbit

http://www.youtube.com/watch?v=XdIgUQW_Rco

Δημοσ.

Tα saves νομιζω μπορεις να τα επιλεξεις ολα.

Τουλαχιστον οταν τα εκανα backup στο CLoud, μου ειχε επιλογη να τα επιλεξω ολα μαζι.

Δημοσ.

Tα saves νομιζω μπορεις να τα επιλεξεις ολα.

Τουλαχιστον οταν τα εκανα backup στο CLoud, μου ειχε επιλογη να τα επιλεξω ολα μαζι.

Μόνο για το ps plus αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό.

Δημοσ.

αν πατησετε στο copy multiple σας λεει που θελετε να τα αποθηκευσετε

Το εχω κανει κ πριν γινω ps plus member και εσωζε κανονικα σε φλασακι!

Δημοσ.

Ακυρο...γιατι δεν μπορω να κατεβασω free το Starhawk? (ps plus member). Δε το βρισκω δωρεαν στην istant game collection και οταν το ψαχνω μου λεει οτι κανει 35€.

edit: Ακυρο το βρηκα ηταν το campaign mode!! :P

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με τον ηχο στο PS3 μου.Στην αρχη το εκανε σπανια αλλα τωρα το κανει συνεχεια.

Οτι ηχο παιξω απο την κονσολα,ειτε ειναι τραγουδι ,ειτε απο παιχνιδι το παιζει σπαστα.Σα να κοβεται και να παιζει το τραγουδι συνεχεια ανα κλασματα του δευτερολεπτου.Το παιχνιδι π.χ. παιζει κανονικα αλλα ο ηχος ειναι διακεκομμενος.

Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Αλλαξα το HDMI γιατι κι εγω αυτο υποψιαστηκα αλλα οχι.Πιθανον η κονσολα εχει προβλημα.Δεν εχει συμβει σε κανεναν;

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο γιατι λεφτα δεν υπαρχουν...Τουλαχιστον παιζει κανονικα κι απροβληματιστα οποτε χαμηλωνω τελειως τον ηχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...