ilias_97 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μου άρεσε περισσότερο να παίζω με άλλους. Μου φαινόταν πολύ καλύτερο με παρέα Οπότε μπορείς να πεις ότι αναγκαστικά τους ακολουθούσα
JohnVani18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Γιαννη επαιξες καθολου το Journey? Πως σου φανηκε?αξιζει για αγορα? Όχι, αύριο θα το πιάσω. Σήμερα ασχολήθηκα με τα flOw και flower. Πάντως αν κρίνω απο τα προηγούμενα (ειδικά το flower), το Journey θα είναι φοβερό. Και ναί, σίγουρα αξίζει αγορά.
green gordon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα. Σημερα πηρα το mw3 και δεν μπορω να βρω τροπο να παιξω online με αλλα κωλοψαρα σαν εμενα. Με βγαζει με κατι λεβελ 60 και πανω και τρωω μεγαλο γλεντι... Υπαρχει καποιος τροπος να παιζω με noobs μεχρι να ανεβω?
kjtzemis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, αύριο θα το πιάσω. Σήμερα ασχολήθηκα με τα flOw και flower. Πάντως αν κρίνω απο τα προηγούμενα (ειδικά το flower), το Journey θα είναι φοβερό. Και ναί, σίγουρα αξίζει αγορά. βασικα θαθελα και εγω να το αγορασω να ξεφυγω λιγο απο τα συνηθισμενα παιχνιδια που παιζω ως τωρα, θελω να ξεφυγω λιγο απο παιχνιδια οπως gow,uncharted,assassins creed κλπ να παικω κατι διαφορετικο και μολις το τελειωσω να ξαναποιασω παλι τα παιχνιδια που μου εχουν μεινει ετσι ωστε να μην βαριεμαι τοσο πολυ να ασχολειθω μαζι τους. η συγκεκριμενη εκδοση του journey στα ποσα λεφτα σου βγηκε?υπαρχει και σε ελληνικα καταστηματα?
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 23,5€ με τα μεταφορικά. Όχι, και γενικά δεν έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη, και δεν θα κυκλοφορήσει.. Μόνο απο εξωτερικό μπορείς να το φέρεις.
kjtzemis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 23,5€ με τα μεταφορικά. Όχι, και γενικά δεν έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη, και δεν θα κυκλοφορήσει.. Μόνο απο εξωτερικό μπορείς να το φέρεις. εριξα μια ματια στο τσιφουτη. http://www.skroutz.g...yphrase=journey ακριβο ειναι ομως. απο ebay παιζει να το παρω μιας και ειναι σε φοβερη τιμη αλλα το προβλημα μου ειναι το ιδιο με το δικο σου, δλδ πως θα κανω redeem codes και πως θα εχω ολα αυτα που δινει η συλλεκτικη?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 η να το κατεβασεις απο το psn:Ρ νομιζω 12 κατι εχει.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεις το ποστ του John στην προηγούμενη σελίδα θα δεις γιατί όχι από το PSN.
kjtzemis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 η να το κατεβασεις απο το psn:Ρ νομιζω 12 κατι εχει. απο PSN δεν παιζει να αγορασω κανενα παιχνιδι. Γενικα δεν μαρεσει να εχω τα παιχνιδια μου σε downloadable μορφη, μαρεσει να τα εχω στο ραφι μου με τα κουτια τους να τα βλεπω. και εκτος αφτου πιστευω πως αυτο το παιχνιδι ειναι φοβερο,εχει τρελα σκηνικα και πολυ εξυπνο.οπως ειχα χαρακτηρισει και εγω και καποια αλλα παιδια απο εδω μεσα οτι το heavy rain δεν ηταν απλο παιχνιδι αλλα τεχνη ετσι πιστευω και για αυτο και χωρις να το εχω δει.οπως και να εχει αξιζει να βρισκετε στην συλλογη.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 @kjtzemis Αυτά που δίνει η συλλεκτική σε κωδικό είναι ο ένας μήνα δωρεάν PSN+ και τα αποκλειστηκά avatar. Όλα τα υπόλοιπα (παιχνίδια, θέματα, mini-games, soundtrack, artwork) είναι στο δισκάκι και δεν θα έχεις θέμα. Και 60€ είναι υπερβολλικά πολλά! Καλύτερα να το πάρεις απο το Store (αν δεν μπορείς απο εξωτερικό).
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 @kjtzemis Αυτά που δίνει η συλλεκτική σε κωδικό είναι ο ένας μήνα δωρεάν PSN+ και τα αποκλειστηκά avatar. Όλα τα υπόλοιπα (παιχνίδια, θέματα, mini-games, soundtrack, artwork) είναι στο δισκάκι και δεν θα έχεις θέμα. Και 60€ είναι υπερβολλικά πολλά! Καλύτερα να το πάρεις απο το Store (αν δεν μπορείς απο εξωτερικό). θα πω σεναν ξαδερφο να μου το παραγγηλει απο το ebay. εσυ βρηκες ακρη με το Plus?καλο θαταν να το ειχα για κανα μηνα να επαιζα και το RDR μεχρι να το αγορασω. 60Ε οντως ειναι υπερβολικα και δεν τα εδινα σε καμια περιπτωση σε ενα παιχνιδι που μπορει να ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο ετσι ωστε να ξερω οτι ναι σιγουρα θα μαρεσει.εδω δεν δινω τα 60Ε για το fifa13 θα τα δωσω για αλλο?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, δεν μου είπαν κάτι ακόμα.. Και δεν βλέπω να γίνεται κάτι..
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, δεν μου είπαν κάτι ακόμα.. Και δεν βλέπω να γίνεται κάτι.. κριμα για το plus. ειπα σεναν ξαδερφο να μου το παραγγηλει απο το ebay, μου βγαινει μαζι με τα μεταφορικα στα 28.5Ε (εκανα κανονικα τους υπολογισμους που μου ειχες πει Γιαννη).κατι φθηνοτερο δεν βρηκα μιας και δεν ειχαν και πολλα.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πάλι καλά είσαι, εγώ αυτό που είχα βρεί αρχικά απο αγγλία έβγαινε 35€.
Vole Maulder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το Move patch για το Portal 2 ξέρει κανείς αν έχει βγει ή πότε θα βγει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις