Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μισο λιγο,στου φιλου σου παιζει κανονικα; ενδεχεται να εχουν κ καποιο προβλημα οι servers τους(αλλα λογικα θα στο ελεγε δεν θα σε πεταγε απο το παιχνιδι) αυτο που ειπα κ πριν,δοκιμασε το παιχνιδι και αλλου,βεβαιωσου πχ αυριο παλι το πρωι οτι σε εσενα δεν παιζει και δοκιμασε το σε αλλη κονσολα,πιστευω ειναι ο πιο ευκολος τροπος να δουμε να φταιει το δισκακι η οχι
Alexisssss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε μαν το δισκακι δε παιζει να φταιει γιατι το παιχνιδι το τερματισα στο σολο και επαιζα 2 μερες ονλαιν κανονικα... Ετσι λοιπον χωρις να το βγαζω απο την κονσολα.. Ανοιγω το μηχανημα και με πεταγε στο κεντρικο μενου του Playstation μολις εκανα sign in... Στα ξαφνικα.....
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε μαν το δισκακι δε παιζει να φταιει γιατι το παιχνιδι το τερματισα στο σολο και επαιζα 2 μερες ονλαιν κανονικα...Ετσι λοιπον χωρις να το βγαζω απο την κονσολα.. Ανοιγω το μηχανημα και με πεταγε στο κεντρικο μενου του Playstation μολις εκανα sign in... Στα ξαφνικα..... Ποιος ξερει τι φλασια έφαγε τωρα. Άστο προς το παρόν, κλείσε την κονσόλα και ξανά δοκιμάσετο αύριο.
Alexisssss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος ξερει τι φλασια έφαγε τωρα. Άστο προς το παρόν, κλείσε την κονσόλα και ξανά δοκιμάσετο αύριο. Τι να κανω εχω κι αλλη επιλογη;;; Το πολυ πολυ παω και νοικιαζω ενα παιχνιδακι να δω πως παει το πραγμα και αν κανει τα ιδια το κανω χιλια κομματια....
Alexisssss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον εχω νεα... Εστρωσε μονο του στα καλα καθουμενα....
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον εχω νεα... Εστρωσε μονο του στα καλα καθουμενα.... ειδες που σου ειπα εγω να το κλεισεις και να το ανοιγες σημερα παλι? ποιος ξερει τι φλασια θαχε φαει.
MetalGearFan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς κανένα νέο για localization... Ex Troopers http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RIAbdMk8yIk
MetalGearFan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 είμαι ο μόνος που δεν προλαβαίνει νέους τίτλους αυτόν τον καιρό ? dead or alive 5, resident evil 6, tales of graces f, one piece pirate warriors, Gran Turismo 5 academy edition, Zone of the Enders HD, το ένα μετά το άλλο !
NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχω σταματήσει να προλαβαίνω από το 2006 περίπου. 2
MetalGearFan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχω σταματήσει να προλαβαίνω από το 2006 περίπου. μα δεν μιλάω γενικά για τίτλους, όλα αυτά που αναφέρω είναι ακριβώς του γούστου μου λες και τα έχω παραγγείλει ! 6 παιχνίδια 100% αγορά μέσα σε ένα μήνα ! 2006 - 2010 ήταν νέκρα για μένα, παράδειγμα με uncharted & killzone μόλις αυτό το καλοκαίρι μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Starhawk campaign free, Tokyo Jungle and Hell Yeah discounted on PS Plus Άλλος ένας λόγος για να βάλω PSN+, Starhawk δωρεάν!!
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τοσο καλο ειναι; :Ρ για να ξεκινησουμε το κατεβασμα :Ρ (αυριο μεθαυριο )
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι απο άτομα που έφτιαξαν το GoW3, οπότε ναί. Πάντως τζαμπέ είναι, δεν χάνεις κάτι να το τσεκάρεις.
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μα δεν μιλάω γενικά για τίτλους, όλα αυτά που αναφέρω είναι ακριβώς του γούστου μου λες και τα έχω παραγγείλει ! 6 παιχνίδια 100% αγορά μέσα σε ένα μήνα ! 2006 - 2010 ήταν νέκρα για μένα, παράδειγμα με uncharted & killzone μόλις αυτό το καλοκαίρι μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ Μα και εγώ για τίτλους που μου αρέσουν μιλάω.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Sony plans to support PS3 through 2015 at least Sony isn't abandoning the PS3 any time soon, PlayStation VP of hardware marketing John Koller tells Gamespot. "We are increasingly bullish on the PS3's prospects not only this year but over the next few years," Koller says. "A lot of great content is coming. And over the next two to three years, the PS3 has got an incredible lineup." As long as developer interest exists for the PS3, Sony will continue to support it, similar to the PS2, which launched in 2000 and still scoops up a few games each year. "We're going to continue supporting the PS3 for the next few years. Absolutely. And we're going to continue supporting it not only that long, but as long as there is a development spigot that's running hot," Koller says. "Same thing with PS2... it's kind of stuck around as that old warrior, many years after its launch. But there's still games launching for it."
Προτεινόμενες αναρτήσεις