naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως.. Ή κάν'το ανταλλαγή με 3DS + διαφορά. Ναι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βάλει αγγελία για πώληση-ανταλλαγή.
aliakas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 δυο γρήγορες ερωτήσεις 1 όταν βάζω να δω βιντεακια από Youtube μου τα δείχνει με 240p (στο pc τα βλέπω 720p) υπάρχει λύση ? 2 υπάρχει κάποιο streaming gaming site που να δουλεύει χωρίς να θέλει αναβάθμιση ο flash player ? κάτι σαν twitch.tv ?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 1 όταν βάζω να δω βιντεακια από Youtube μου τα δείχνει με 240p (στο pc τα βλέπω 720p) υπάρχει λύση ? Mπες στο αμερικανικο store και κατεβασε το νεο Youtube app.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nwOsZbZYZTE
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nwOsZbZYZTE Μάπα. Αυτό με το καπάκι είναι σκέτη αηδία. Μια χαρά ήταν το slim.
Alexisssss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια.. Πριν λιγες μερες αγορασα το πσ3 σλιμ 160 γιγα και σημερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.. Επαιζα ονλαιν το cod mw2 για αρκετη ωρα... Το κλεινω.. Με τα λιγα τα πολλα παω τωρα το βραδυ να ξαναμπω και κρασαρει μολις παει να μπει στο παιχνιδι λιγο μετα το βιντεακι... Κανω φορματ,ξεβαφτιζομαι στα γαμωσταυριδια,ξαναβαζω το παιχνιδι,ξεβαφτιζομαι στα γαμωσταυριδια,παιζει το παιχνιδι! Παω να παιξω ονλαιν μ ζηταει update.. Το κανω,ξαναβαζω παιχνιδι και κρασαρει παλι στην αρχη οταν παιζει το λογκο της κατασκευαστριας... Οταν κρασαρει κλεινει το παιχνιδι και με πεταει στο μενου του playstation... Με πολυ ψαξιμο ομως καταλαβα οτι κατι παιζει με το ιντερνετ γιατι μολις κλεινω το wireless το παιχνιδι παιζει σα να μη συμβαινει τπτ!!! Ξερει κανεις τιποτα;;;
Alexisssss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον ξεκαθαρισε το τοπιο... Για καποιο λογο το παιχνιδι κρασαρει και με πεταει στο μενου του PS αν εχω κανει sign in στο Playstation network... Τι να κανω ρε παιδια 4-5 μερες το εχω,εχω κανει ολα τα update και δεν ξερω τι φταιει! Καμια γνωμη;;;
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ξεβαφτιζομαι στα γαμωσταυριδια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ωραιος..... λοιπον το ps3 το εχεις συνδεμενο με ethernet ή μπαινεις μεσω wi-fi στο ιντερνετ?αν μπαινεις με wi-fi αυτος ισως ειναι ο λογος που σου κολλαει.τσεκαρε το μια, δοκιμασε το με ethernet (αν δεν το εχεις ειδη συνδεμενο) και κανες τις καταλληλες επιλογες απο τα settings.αν και παλι κολλαει πιθανον να θελουν ανοιγμα καποια ports απο το ρουτερ σου. εχω ριξει εγω ξεβαφτισματα με κατι κολληματα οταν επαιζα fifa online αστα να πανε.
Alexisssss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ωραιος..... λοιπον το ps3 το εχεις συνδεμενο με ethernet ή μπαινεις μεσω wi-fi στο ιντερνετ?αν μπαινεις με wi-fi αυτος ισως ειναι ο λογος που σου κολλαει.τσεκαρε το μια, δοκιμασε το με ethernet (αν δεν το εχεις ειδη συνδεμενο) και κανες τις καταλληλες επιλογες απο τα settings.αν και παλι κολλαει πιθανον να θελουν ανοιγμα καποια ports απο το ρουτερ σου. εχω ριξει εγω ξεβαφτισματα με κατι κολληματα οταν επαιζα fifa online αστα να πανε. Φιλε μου το προβλημα ειναι οτι αν εχω κανει sign in ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ καθολου στο παιχνιδι και κολλαει απο την αρχη πριν ακομα μπω στο κεντρικο μενου για να πατησω multiplayer... Αυριο θα δοκιμασω με εθερνετ και εαν εχω ακομα προβλημα θα το σπασω να ησυχασω.....
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε μου το προβλημα ειναι οτι αν εχω κανει sign in ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ καθολου στο παιχνιδι και κολλαει απο την αρχη πριν ακομα μπω στο κεντρικο μενου για να πατησω multiplayer... Αυριο θα δοκιμασω με εθερνετ και εαν εχω ακομα προβλημα θα το σπασω να ησυχασω..... αυτο πρωτη φορα το συνανταω, να κανεις δλδ sign in και να μην σαφηνει να μπεις στο παιχνιδι. τι να πω δεν ξερω ας σε βοηθησουν και αλλα ατομα πιο εμπειρα. το παιχνιδι απο πιο καταστημα το πηρες?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε με καποιο αλλο δισκακι(αν μπορεις φυσικα να δανειστεις/νοικιασεις) να βεβαιωθεις οτι δεν φταιει αυτο αρχικα,αλλιως μου φαινεται παραξενο να επηρεαζει το ενα το αλλο... τελικα το Port forward Λυνει χερια στο ps3,απο τοτε που εκανα ηρεμισα(αν κ με τα pings που εχουμε εδω ειναι τραγικη η κατασταση)
Alexisssss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε με καποιο αλλο δισκακι(αν μπορεις φυσικα να δανειστεις/νοικιασεις) να βεβαιωθεις οτι δεν φταιει αυτο αρχικα,αλλιως μου φαινεται παραξενο να επηρεαζει το ενα το αλλο... τελικα το Port forward Λυνει χερια στο ps3,απο τοτε που εκανα ηρεμισα(αν κ με τα pings που εχουμε εδω ειναι τραγικη η κατασταση) Το προβλημα αυτη τη στιγμη δεν ειναι τα πινγκς.. Ειναι οτι ενω πριν μερικες ωρες επαιζα ονλαιν... Τωρα μολις κανω sign in στο λογαριασμο μου στο ps network με πεταει τη στιγμη π λεει "connecting matchmaking server" Εκει με πεταει... Μετα δεν μπαινει καθολου στο παιχνιδι και πρεπει να κανω sign out... αυτο πρωτη φορα το συνανταω, να κανεις δλδ sign in και να μην σαφηνει να μπεις στο παιχνιδι. τι να πω δεν ξερω ας σε βοηθησουν και αλλα ατομα πιο εμπειρα. το παιχνιδι απο πιο καταστημα το πηρες? Δοκιμασα και με καλωδιο ακριβως τα ιδια... Το παιχνιδι ειναι φιλου και το ειχε παρει απο τον Γερμανο σφραγισμενο τι σημασια εχει;;; Το προβλημα ειναι οτι εκανα μεχρι και φορματ και εχασα τα saves μου και τελικα το προβλημα δε λυθηκε.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις