kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Που κανω ενεργο τον κωδικο και γιατι?Δεν ειναι για το παννελληνιο πρωταθλημα Pes αυτος ο κωδικος? το καθε παιχνιδι σου δινει εναν κωδικο που τον γραφει το βιβλιαρακι που εχει στο κουτι του ή καποιο αλλο χαρτι μεσα στο κουτι συνηθως στο πισω μερος.ολα τα παιχνιδια το δινουν αυτο για να ενεργοποιησεις το multiplayer, θα λεει Online pass ή κατι τετοιο. τσεκαρε και μολις βρεις τον κωδικο πηγενε στο playstation store και καπου πανω δεξια διπλα απο την αναζητηση θα λεει redeem codes πατα εκει και γραψε τον κωδικο. απλα στο λεω για να το κανεις, multiplayer δεν νομιζω να εχεις απο σημερα και να εχεις δεν θα βρισκεις αντιπαλους μιας και αυριο ειναι η επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου.
pet35ros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 το καθε παιχνιδι σου δινει εναν κωδικο που τον γραφει το βιβλιαρακι που εχει στο κουτι του ή καποιο αλλο χαρτι μεσα στο κουτι συνηθως στο πισω μερος.ολα τα παιχνιδια το δινουν αυτο για να ενεργοποιησεις το multiplayer, θα λεει Online pass ή κατι τετοιο. τσεκαρε και μολις βρεις τον κωδικο πηγενε στο playstation store και καπου πανω δεξια διπλα απο την αναζητηση θα λεει redeem codes πατα εκει και γραψε τον κωδικο. απλα στο λεω για να το κανεις, multiplayer δεν νομιζω να εχεις απο σημερα και να εχεις δεν θα βρισκεις αντιπαλους μιας και αυριο ειναι η επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου. Σευχριστω παρα πολυ πολυ φιλε μου τον βρηκα τον κωδικο και τον εβαλα εκει που μου ειπες αλλα βγαζει λαθος δεν ξερω τι γινεται σευχριστω πολυ παντος να εισαι καλα...
technoJohn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα αδέλφια, μια απλή ερώτηση για καποιον που ξέρει θέλω να κάνω.. Αν αντιγράψουμε ένα παιχνίδι πχ. (playstation 2) στο σκληρό και μετά το κάψεις σ΄ένα cd/dvd γιατί δε το παίζει χωρίς chip;; τι διαφορά έχει απ΄το γνήσιο ; Sorry αν ξεφεύγω απ' το θέμα..
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 για τον ιδιο τροπο που και το ps2 δεν διαβαζει αντιγραμμενα χωρις τσιπ. kjtzemis το store εδω και παρα πολλες ενημερωσεις αργει να ανοιξει(μου εχει τυχει να ανοιξει και 5-6 sec μετα το πατημα του) οσο για το κολλημα σε παιχνιδια,το ειχα αναφερει οτι μου εχει τυχει αρκετες φορες και στο heavy rain.
technoJohn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο εννοούσα.. ίσως να μη το εξήγησα σωστά.. γιατί δε τα παίζει;τι διαφορά έχει απ΄ταγνήσια;
kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 για τον ιδιο τροπο που και το ps2 δεν διαβαζει αντιγραμμενα χωρις τσιπ. kjtzemis το store εδω και παρα πολλες ενημερωσεις αργει να ανοιξει(μου εχει τυχει να ανοιξει και 5-6 sec μετα το πατημα του) οσο για το κολλημα σε παιχνιδια' date='το ειχα αναφερει οτι μου εχει τυχει αρκετες φορες και στο heavy rain.[/quote'] Ναι μου ειχε τύχει και εμενα άλλες 1 με 2 φορές.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Book_%28Non-Standard_Disc_Format%29 γι αυτο τον λογο!
technoJohn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 http://en.wikipedia....rd_Disc_Format) γι αυτο τον λογο! αν και έψαχνα μια πιο ευκολοκατανόητη απάντηση σ΄ευχαριστώ πολυ!
naruto14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 http://en.wikipedia....rd_Disc_Format) γι αυτο τον λογο! Τι ακριβώς είναι αυτό?
Darkpipis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια ποσο λετε να μου παρουν στα public την 2 χρονων ps3 slim 320 gb κονσολα με 2 χειριστηρια ? Ειναι σχεδον ολοκαινουργια .
Darkpipis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 An την παρουν 150 θα κανω παπαδες καθως θα παρω σχεδον τζαμπα 3ds , απλα δεν το αγγιζω καθολου το πσ3 , λες 150 ? να την παρω το πρωι να την δουν ?
hollow_83 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παντως λιγοτερα δε θα την εδινα. Οι ανθρωποι ειναι ξεφτιλες. Δυο χειριστηρια καινουρια να παρεις θες στην καλυτερη 70 ευρω, και θα σου παρουν για ολα λιγοτερα απο 150. Και αν παω μετα να την παρω εγω, θα δωσω για οσο κανει μια καινουρια.
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λόγο δεν την πουλάς σε αγγελία? Πιο πολλά θα βγάλεις.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λόγο δεν την πουλάς σε αγγελία? Πιο πολλά θα βγάλεις. Όντως.. Ή κάν'το ανταλλαγή με 3DS + διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις