kjtzemis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Απ' όσο θυμάμαι, οταν βάλεις το δισκάκι, θα σου βγάλει δύο φορές το Heavy Rain, η 2η επιλογή περιέχει το soundtrack και τα θέματα. Εγώ ευτυχώς τα ξεφορτώθηκα τα platinum και πλέoν όλα είναι στην αρχική τους έκδοση. τα πουλησες και τα πηρες απο 2ο χερι ή απο ebay στην αρχικη τους εκδοση? δεν το εχω σκεφτει αυτο, το μονο που εχω σκεφτει ειναι να πουλησω το mgs4 και να παρω αυτο με το αμερικανικο εξωφυλλο http://www.ebay.co.uk/itm/Metal-Gear-Solid-4-Snake-Guns-of-the-Patriots-PS3-NEW-/170881599047?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item27c9564647
naruto14 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 τα πουλησες και τα πηρες απο 2ο χερι ή απο ebay στην αρχικη τους εκδοση? δεν το εχω σκεφτει αυτο, το μονο που εχω σκεφτει ειναι να πουλησω το mgs4 και να παρω αυτο με το αμερικανικο εξωφυλλο http://www.ebay.co.u...=item27c9564647 Έλεος ρε συ χέστα τώρα. Πάνε αγόρασε τα νέα παιχνίδια και ξέχνα τα platinum.
JohnVani18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τρία είχα σε platinum, ηταν να τα πουλήσω τα έδωσα στον αδερφό μου και έβαλα αγγελία ζήτησης. Ένα πήρα απο εδώ (insomnia) και τα άλλα δύο απο μαγαζιά (seven, public).
Alt3rnative Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΑιδια μια γρηγορη ερωτηση. ΤΟ ps3 υποστηριζει 3d ταινιες και παιχνιδια; Εχω το τελευταιο firmware περασμενο.
kjtzemis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ναι με καλωδιο hdmi 1.4 mtzs με ενα απλο καλωδιο hdmi χωρις δλδ να ειναι 1.4 δεν παιζει?
naruto14 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Παίζει δεν είναι υποχρεωτικό το 1.4. Το 3D του ps3 (όπως και του xbox 360) γίνονται μέσω firmware update οπότε ότι hdmi χρησιμοποιούσατε και πριν θα κάνει λογικά.
mtzs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αναφερονται πολλα και διαφορα προβληματα με το 4.25 http://www.ps3hax.net/2012/09/are-you-having-problems-with-official-ps3-firmware-4-25/ αληθεια η μουφα;
ilias_97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αναφερονται πολλα και διαφορα προβληματα με το 4.25 http://www.ps3hax.ne...-firmware-4-25/ αληθεια η μουφα; Ουτε καν κοιταξα το λινκ. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα...
MetalGearFan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 έκανα update χθες και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αν ειχε καποιος προβλημα πιστευω θα το ειχε γραψει :Ρ παρ ολα αυτα πιστευω οτι τα προβληματα αυτα ειναι τυχαια.Ισως επειδη βιαζεσαι να κανεις το update κλπ κ θες να κλεισεις την κονσολα κ τετοια.Στην χειροτερη το προβλημα θα γινεται επειδη δεν θα κατεβηκε σωστα το update(μεγαλο traffic κλπ) Ολοι μας τα ιδια φοραμε δεν γινεται να μπαινει σε μενα κ σε σενα να κανει προβλημα!
pet35ros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια εχω το Pes 2013 και δεν μπορω να παιξω ονλινε γνωριζει κανεις ποτε θα ανοιξουν οι σερβερς????
kjtzemis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 mtzs δεν ξερω αν ειναι προβλημα της 4.25 αλλα ενω επαιζα heavy rain σημερα το απογεμα κολλησε σενα σημειο το ps3 και δεν εκανε τιποτα, παταγα το ps button αλλα τιποτα μετα το εκλεισα απο το κουμπι της κονσολας και το ξανανοιξα και ολα οκ, προς στιγμην ειχα τρομαξει γιατι ημουν στο τελευταιο chapter του παιχνιδιου και λεω κανε πλακα τωρα να κολλαει εκει θα τασπαγα ολα. εκτος αφτου παρατηρησα καποια κολληματα στο μενου του ps3 σημερα οταν πηγαινα να πατησω να ανοιξει το store αλλα τιποτε σπουδαιο.φυσικα ολα αυτα δεν νομιζω ναναι απο το update αλλα απλα τα ανεφερα. Καλησπερα παιδια εχω το Pes 2013 και δεν μπορω να παιξω ονλινε γνωριζει κανεις ποτε θα ανοιξουν οι σερβερς???? λογικα φιλε μου οι σερβερς θα ανοιξουν αυριο που θα ειναι η κανονικη κυκλοφορια του παιχνιδιου. κοιτα να εχεις ενεργοποιησει τον κωδικο που σου δινει στο πισω μερος το βιβλιαρακι του παιχνιδιου.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παρόμοια παράπονα είχανε ακουστεί και για προηγούμενα firmware, και προσωπικά (αν και δεν το έβαλα ακόμα το 4.25), δεν είχα κάποιο θέμα (και αμφιβάλλω αν έχω με το 4.25).
pet35ros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 mtzs δεν ξερω αν ειναι προβλημα της 4.25 αλλα ενω επαιζα heavy rain σημερα το απογεμα κολλησε σενα σημειο το ps3 και δεν εκανε τιποτα, παταγα το ps button αλλα τιποτα μετα το εκλεισα απο το κουμπι της κονσολας και το ξανανοιξα και ολα οκ, προς στιγμην ειχα τρομαξει γιατι ημουν στο τελευταιο chapter του παιχνιδιου και λεω κανε πλακα τωρα να κολλαει εκει θα τασπαγα ολα. εκτος αφτου παρατηρησα καποια κολληματα στο μενου του ps3 σημερα οταν πηγαινα να πατησω να ανοιξει το store αλλα τιποτε σπουδαιο.φυσικα ολα αυτα δεν νομιζω ναναι απο το update αλλα απλα τα ανεφερα. λογικα φιλε μου οι σερβερς θα ανοιξουν αυριο που θα ειναι η κανονικη κυκλοφορια του παιχνιδιου. κοιτα να εχεις ενεργοποιησει τον κωδικο που σου δινει στο πισω μερος το βιβλιαρακι του παιχνιδιου. Που κανω ενεργο τον κωδικο και γιατι?Δεν ειναι για το παννελληνιο πρωταθλημα Pes αυτος ο κωδικος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις