Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαροτατα.Μη σου πω το 1/3 του χρονου.Το μονο "ζορι" ειναι το πρωτο loading οταν φορτωνει για πρωτη φορα.

απο κει και μετα 3-4 περιστροφες κανει ο μυλος κ εχει φορτωσει!

Ναι και εγώ το θυμάμαι το πρώτο. Το πιο μεγάλο ήταν. Ατελειωτο

Δημοσ.

ρε π..στη μου το RDR παλι bug εχει :mad:

SPOILER ALERT!!!!!!

στο σημειο εκεινο στα tall trees Που ανεβαινεις με τον ινδιανο στο βουνο,μετα την μεγαλη αρκουδα που πρεπει να σκοτωσεις αθορυβα εναν τυπα κ να του παρεις τα κυαλια.εκει αν πας σκυμμενος κ περασεις το σημειο ο john ανεβοκατεβαινει κ δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο.

Δημοσ.

ρε π..στη μου το RDR παλι bug εχει :mad:

SPOILER ALERT!!!!!!

στο σημειο εκεινο στα tall trees Που ανεβαινεις με τον ινδιανο στο βουνο,μετα την μεγαλη αρκουδα που πρεπει να σκοτωσεις αθορυβα εναν τυπα κ να του παρεις τα κυαλια.εκει αν πας σκυμμενος κ περασεις το σημειο ο john ανεβοκατεβαινει κ δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο.

Δεν νομίζω να είχα τέτοιο bug εγώ...

Δημοσ.

2 φορες εχω παιξει το παιχνιδι(μια με cfw κ μια τωρα απο το psn plus)κ τις 2 φορες το ιδιο πραγμα επαθα :Ρ

αυριο θα το προσπαθησω παλι κ θα το τραβηξω βιντεο:Ρ

Δημοσ.

2 φορες εχω παιξει το παιχνιδι(μια με cfw κ μια τωρα απο το psn plus)κ τις 2 φορες το ιδιο πραγμα επαθα :Ρ

αυριο θα το προσπαθησω παλι κ θα το τραβηξω βιντεο:Ρ

Τελικά άρχισες να παίζεις και άλλα παιχνίδια εκτός από το GT5 :P

Δημοσ.

μετα εχω RDR multi :Ρ

Με τα 37 ευρω για το Plus δεν ειχα κανενα θεμα να παιξω κ αλλα παιχνιδια.Να αγορασω δεν παιζει :Ρ

Εμένα πάλι για την ώρα δεν με ενδιαφέρει κανένα παιχνίδι για το plus μιας και τα έχω τερματίσει τα καλά. Χριστούγεννα όμως που θα μαζέψουμε λεφτά από συγγενείς κλπ τότε ναι! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...