Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι απο το gow3 εεε???????

θελω και εγω να το παιξωωωωωω........

ευτυχωςθελω 2-3 ωρες για να τελειωσω το Gow2 και οποτε βρω χρηματα να παρω και το 3 εστω και απο 2ο χερι.

φοβερο φενετε και αυτο που με πορωνει ειναι οτι εχει ολο επικες μαχες με τους θεους......

Με ένα βίντεο δεν θα καταλάβεις τίποτα. Πρέπει να τις παίξεις τις μάχες για να καταλάβεις τι εστί Gow 3.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το borderlands αξιζει;

ξεκινησα σημερα το κατεβασμα μιας κ εγινα psn plus member κ το εχει στα free.

απο δευτερα ξεκιναω παλι RDR και θα δω και το just cause 2!

Δημοσ.

ασε γιατι ειδα να γεμιζει αποτομα ο δισκος :Ρ

χοντρικα 130 γιγα θα μου μεινουν(το infamous 2 λεει θελει 15γιγα για κατεβασμα και συνολικα 30 στον δισκο WTF!!!!)

εβαλα και το oddworld κ το lara croft!

συνολικα εχουμε

RDR

Just Cause 2

LBP2

Infamous2

Oddworld

Lara Croft

κ κατεβαινουν..ουτε μεθαυριο δεν θα εχουν τελειωσει :Ρ ε ρε VDSL Που μας χρειαζεται ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Τα εχω τραβηξει και εγω αυτα... θυμασαι που ειχα ρωτισει αν υπαρχει προβλημα που το ps3 ειχε μεινει 16 ωρες ανοιχτο? :mrgreen:

Δημοσ.

ολα αυτα χρηστο ειναι free στο plus?

50 euro κοστιζει το plus? αν ναι τοτε ειναι πολυ τιμια τιμη

Τα εχω τραβηξει και εγω αυτα... θυμασαι που ειχα ρωτισει αν υπαρχει προβλημα που το ps3 ειχε μεινει 16 ωρες ανοιχτο? :mrgreen:

Τι 16 ωρες ρε Ηλια;

εγω το ειχα αφησει 24ωρο επι εποχης GT5 στο 24ωρο simulation τοτε που δεν ειχε save

Δημοσ.

50 ΕΙΧΕ!

εχει προσφορα την ετησια συνδρομη απο 49.90 στα 37 κ το τσιμπησα εννοειται.Μου φανηκε τιμιοτατο για τα παιχνιδια που δινει(γ αυτο ρωτησα αν αξιζει και το borderlands)επισης δινει και το motorstorm apocalypse.

το εβαλα να κλεισει σε 5 ωρες εγω,δεν θελω να το ταλαιπωρω συνεχεια,εβγαλα κ τα καπακια τελειως :Ρ

θα το βαλω κ αυριο να κατεβαζει το μεσημερι οταν δεν θα χρειαζεται κανεις ιντερνετ στο σπιτι.

Δημοσ.

ολα αυτα χρηστο ειναι free στο plus?

50 euro κοστιζει το plus? αν ναι τοτε ειναι πολυ τιμια τιμη

ολα αυτα ναι. και οχι μονο. 37€ για ενα χρονο μεχρι τις 19 σεπτεμβρη (αν δεν κανω λαθος)

Τι 16 ωρες ρε Ηλια;

εγω το ειχα αφησει 24ωρο επι εποχης GT5 στο 24ωρο simulation τοτε που δεν ειχε save

:shock:

edit: με προλλαβε ο χρηστος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μ.λ.μ. :)

Εγω ειμαι παλαιων αρχων !!!

Χαχαχα είπα και εγώ :)

Ρε παιδιά κάτι άσχετο, πως προστέθηκε αυτό το πράγμα πάνω για το PS Plus offer σε μένα που έχω cfw? Πως μου το πρόσθεσε η Sony χωρίς να κάνω τίποτα? Θέλει να αναβαθμίσουμε μου φαίνεται :P

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

σηκωθηκα σημερα το πρωι στις 9 κ ευτυχως ειχαν κατεβει κ τα 4 παιχνιδια.Τωρα εβαλα να κατεβει infamous 2 κ saints row 2.

Μενει το lara croft.Παει ο δισκος μου :P Ευτυχως δεν θελουν εγκατασταση τα παιχνιδια να λεμε να τρωνε κ αλλο χωρο.

Επισης,το RDR φορτωνει στον μισο χρονο απ οτι οταν ειχα cfw Και το φορτωνα απο εσωτερικο δισκο!!

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το God of war 2 (ναι ξερω το αργησα λιγο:D), νταξει καλουτσικο ηταν δεν με ενθουσιασε ομως και τοσο.περιμενω φυσικα να βρω καποια χρηματα και να μπορεσω να τσιμπησω και το GOW3 το οποιο πιστευω θαναι φοβερο.

Δημοσ.

σηκωθηκα σημερα το πρωι στις 9 κ ευτυχως ειχαν κατεβει κ τα 4 παιχνιδια.Τωρα εβαλα να κατεβει infamous 2 κ saints row 2.

Μενει το lara croft.Παει ο δισκος μου :P Ευτυχως δεν θελουν εγκατασταση τα παιχνιδια να λεμε να τρωνε κ αλλο χωρο.

Επισης,το RDR φορτωνει στον μισο χρονο απ οτι οταν ειχα cfw Και το φορτωνα απο εσωτερικο δισκο!!

Σοβαρά μιλάς? Τα loading του RDR ήταν από τα χειρότερα. Τα θυμάμαι και τρελένομαι!

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς? Τα loading του RDR ήταν από τα χειρότερα. Τα θυμάμαι και τρελένομαι!

σοβαροτατα.Μη σου πω το 1/3 του χρονου.Το μονο "ζορι" ειναι το πρωτο loading οταν φορτωνει για πρωτη φορα.

απο κει και μετα 3-4 περιστροφες κανει ο μυλος κ εχει φορτωσει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...