Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενδιαφερον.Να κ κατι που μ αρεσει απο το Plus τελικα :P

απ οτι ειδα εχει infamous 2 το οποιο θα το τσιμπησω με τη μια και το LBP2.Παλι θα πιταρει ο εσωτερικος :P :P

Δημοσ.

Επειδή θα αναβαθμίσω και εγώ τελικά για αυτή (http://www.ebw.gr/el...-κάρτα-50€-ΚΑΡΤ) τη κάρτα τι λέτε? Μήπως παίζει τίποτα; Επειδή την έχουν φθηνότερη ρωτάω :P

edit: τωρα ειδα πως ειναι διαθεσιμη κατοπιν παραγγελιας :(

Δημοσ.

κ σε σκεφτομουν ρε συ αν το ειδες(αν ανοιξες κονσολα δλδ)επειδη ειχε την ανακοινωση.Παρε καλυτερα μια απο κανενα καταστημα εκει περα κ ασε το ebw.

Δημοσ.

κ σε σκεφτομουν ρε συ αν το ειδες(αν ανοιξες κονσολα δλδ)επειδη ειχε την ανακοινωση.Παρε καλυτερα μια απο κανενα καταστημα εκει περα κ ασε το ebw.

Οκ αυτο θα κανω. Ξερω τι γινεται με το ebw αλλα λεω πως μπορουν να σε κοροιδεψουν με μια καρτα? :mrgreen:

υ.γ. για την προσφορα το ηξερα απο οταν το ειχαν ανακοινωσει :P

Δημοσ.

Οκ αυτο θα κανω. Ξερω τι γινεται με το ebw αλλα λεω πως μπορουν να σε κοροιδεψουν με μια καρτα? :mrgreen:

Μπορεί να έχουν χρησιμοποιημένο τον κωδικό :P

Δημοσ.

εγω μετα απο ΠΑΡΑ πολυ καιρο σημερα πηρα την κονσολα μου πισω.Την ειχα δανεισει.Ξεκινησα χτες black ops.

Δημοσ.

εγω μετα απο ΠΑΡΑ πολυ καιρο σημερα πηρα την κονσολα μου πισω.Την ειχα δανεισει.Ξεκινησα χτες black ops.

Πάλι :P

omg black ops σε ps3 :fear:

Δημοσ.

οχι εδω κ 2 μηνες περιπου ειναι δανεικη :Ρ απλα δεν εμπαινε στο νετ,εδω κ κανενα μηνα επρεπε να ετρεχε GT5 multi ο φιλος μου.Περασε καλα(νομιζατε οτι ημουν εγω; χαχαχχα)

ναι ρε και bf3 εχω παιξει :P Ο σταθερος δεν τραβαει,το alien το εχει ο φαδερ κ το dell εχει ανυπαρκτη καρτα για παιχνιδια,αρα τι μενει; :P

Δημοσ.

Πληροφοριακά, πέρυσι είχα κερδίσει απο έναν διαγωνισμό μια 20αρα κάρτα απο το συγκεκριμένο κατάστημα, και ακόμα περιμένουν νέα παραλαβή..

Στη τελική μετά απο ένα 6μηνο αποφάσησαν να μου αλλάξουν δώρο και πήρα το Uncharted 3 (πληρώνοντας τη διαφορά).

Δημοσ.

αυτο ειναι απο το gow3 εεε???????

θελω και εγω να το παιξωωωωωω........

ευτυχωςθελω 2-3 ωρες για να τελειωσω το Gow2 και οποτε βρω χρηματα να παρω και το 3 εστω και απο 2ο χερι.

φοβερο φενετε και αυτο που με πορωνει ειναι οτι εχει ολο επικες μαχες με τους θεους......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...