kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ε και εσύ μην τα πάρεις day one. Πάρε αυτό που θες να παίξεις πιο πολύ πρώτα και άσε το άλλο για πιο μετά. γιατι νομιζεις ξερω πιο απο τα 2 θελω να παιξω? το φιφα φετος ηταν και παλι ανωτερο απο το προ (προσωπικη μου αποψη). δεν ξερω τι να κανω, θα δω αναλογος και τα χρηματα που θα εχω τοτε. μπορει να το κανω οπως φετος, πηρα το προ day one και το φιφα το τσιμπησα τα χριστουγεννα που το εβγαλαν ολα τα μαγαζια προσφορα στα 30Ε.
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 γιατι νομιζεις ξερω πιο απο τα 2 θελω να παιξω? το φιφα φετος ηταν και παλι ανωτερο απο το προ (προσωπικη μου αποψη). δεν ξερω τι να κανω, θα δω αναλογος και τα χρηματα που θα εχω τοτε. μπορει να το κανω οπως φετος, πηρα το προ day one και το φιφα το τσιμπησα τα χριστουγεννα που το εβγαλαν ολα τα μαγαζια προσφορα στα 30Ε. Κάνε το ίδιο, ίσως η EA ξαναβγάλει σε προσφορά τα παιχνίδια της. (τώρα βέβαια δεν υπάρχει και ΕΑ Hellas).
kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κάνε το ίδιο, ίσως η EA ξαναβγάλει σε προσφορά τα παιχνίδια της. (τώρα βέβαια δεν υπάρχει και ΕΑ Hellas). φετος μπορει να κανω το αντιθετο, πρωτα φιφα και μετα προ αλλα φοβαμαι μην δεν μπορω να παιξω προ μετα και ξενερωσω ως συνηθως δλδ.τεσπα θα δω πως θα μου την βαρεσει.
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 φετος μπορει να κανω το αντιθετο, πρωτα φιφα και μετα προ αλλα φοβαμαι μην δεν μπορω να παιξω προ μετα και ξενερωσω ως συνηθως δλδ.τεσπα θα δω πως θα μου την βαρεσει. Ακριβώς δεν είναι για να κάνεις σχέδια εσύ. ποτέ σχεδόν δεν βγαίνουν έτσι
MetalGearFan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Tales of Graces F στο the hut & zavvi κάπου 47 ευρώ στο σκρούτζ από 55 μέχρι 57 από τα Se7en αλλά με μηδέν μεταφορικά και νομίζω πως θα το προτιμήσω
ilias_97 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Λέει τίποτα το παιχνίδι; Σκεφτόμουν να αρχίσω να παίζω και εγώ τέτοιου είδους και δεν ξέρω με ποιο να αρχίσω. Μου είχαν πει και για το Asuras Wrath...
MetalGearFan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Λέει τίποτα το παιχνίδι; Σκεφτόμουν να αρχίσω να παίζω και εγώ τέτοιου είδους και δεν ξέρω με ποιο να αρχίσω. Μου είχαν πει και για το Asuras Wrath... το 97 στο όνομα σου είναι έτος γέννησης ?
ilias_97 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το 97 στο όνομα σου είναι έτος γέννησης ? Ναι αλλά τι σημασία έχει;
Bourdoulas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά τι σημασία έχει; Μην ψαρώνεις. Δεν θα βγάλεις άκρη μαζί του. 1
fearwhatnow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Λέει τίποτα το παιχνίδι; Σκεφτόμουν να αρχίσω να παίζω και εγώ τέτοιου είδους και δεν ξέρω με ποιο να αρχίσω. Μου είχαν πει και για το Asuras Wrath... Ξεκινα με Eternal Sonata,Nier και Resonance Of Fate.
ilias_97 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεκινα με Eternal Sonata,Nier και Resonance Of Fate. ευχαριστω θα τα κοιταξω
naruto14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Λέει τίποτα το παιχνίδι; Σκεφτόμουν να αρχίσω να παίζω και εγώ τέτοιου είδους και δεν ξέρω με ποιο να αρχίσω. Μου είχαν πει και για το Asuras Wrath... To Asura's Wrath στο είχα προτείνει ως ένα παιχνίδι japanese. Αυτά που σου λένε τα παιδιά είναι RPG (αν σου αρέσουν βέβαια τέτοιου είδους) 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μιας κ ειδα οτι εχει το psn plus Προσφορα -25% για εγγραφες μεχρι 19/9 σκεφτομαι να βαλω καρτα κ να παω για 1χρονο συνδρομη στα 37ευρω. Τι παιχνιδια δινει δωρεαν αυτο τον καιρο/θα δωσει μεχρι το επομενο χρονικο διαστημα;
JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μπείς στο store σου δείχνει ποιά δέκα παιχνίδια θα έχεις απευθείας δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις