MetalGearFan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ναι το skroutz που μου έστειλες έχει πρώτο πρώτο το Game Explorers. Που είναι το πρόβλημα? ότι το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο έχουν την ίδια τιμή ?!
pogasgeo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 όχι δα, http://www.skroutz.g...enerations.html και το collectors edition του generations το έχουν 68 ενώ εγώ το είχα πάρει 60 όταν βγήκε, όπως είπα περιμένουν τους συλλέκτες και τους πατάνε στο λαιμό Tales of Graces F (Special Edition) €46.85 από http://www.zavvi.com...n/10456887.html €55 (κανονική έκδοση) από game explorers με δήθεν προσφορά από €69 http://www.gameexplo...es F&id=6029406 http://www.public.gr.../prod1221817pp/ χίλια ευχαριστώ φίλε μου!
naruto14 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ότι το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο έχουν την ίδια τιμή ?! Ναι αλλά και αυτό έχει την κατώτερη τιμή.
MetalGearFan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ρε μπόι δουλευόμαστε, μου είπες πως έχει προϊόντα με "πολύ πιο κάτω από τις τιμές της ελληνικής αγοράς"
ilias_97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Αυτό με τις μειωμένες τιμές και τις προσφορές ισχύει. Είναι "ψεύτικες" οι περισσότερες αν όχι όλες. Σε κάποια προϊόντα που δεν είχα παρατηρήσει όντως οι τιμές δεν είναι λογικές. Σε κάποια άλλα είναι κανονικές προς το χαμηλές. Πάντως σίγουρα έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση (αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία) και στα περισσότερα - πιστεύω δεν τα έχω κοιτάξει και όλα - προϊόντα έχει λογικές ή και καλές τιμές. Όταν είπα ότι ισχύει ότι και στο zavvi εννοούσα πως και αυτό έχει καλή εξυπηρέτηση σε κάποια προιόντα καλές τιμές και για κάποιον που θέλει να αγοράσει χωρίς πιστωτική - paypal αλλά με αντικαταβολή πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή. (επαναλαμβάνω πως σε κάποια προϊόντα δεν αξίζει σε άλλα όμως πιστεύω πως ναι!)
katsikoula Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εντάξει, δε λες κι ακριβώς πως ισχύει ό,τι για το zavvi. Οι προσφορές του είναι αστείες και οι υπόλοιπες τιμές περίπου σε ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα από άλλα καταστήματα. Οταν έχει κατηγορία μειωμένης τιμής και η μείωση είναι της τάξης των 20 λεπτών μας κοροϊδεύουν απλώς. Να προσθέσω στις προτάσεις το amazon.co.uk. κάνεις λάθος. θα σου πω μερικές πρόσφατες που μου έρχονται στο μυαλό. Lost Blu Ray Collection 65 ευρώ ενώ στην χώρα μας από 100 ευρώ στο Public του Mall στο Μαρούσι και από 90 ευρώ από ένα μαγαζί που δεν το ξέρει κανείς. Catherine (PS3 Game) 19 ευρώ ενώ 35 ευρώ στην χώρα μας πάλι από Public αλλά και από άλλα άγνωστα. Assasin's Creed 1 & 2 στα 15 ευρώ ενώ ενώ στην χώρα μας από 29 ευρώ από Πλαίσιο και άλλα άγνωστα. αυτά μου έρχονται έτσι στα γρήγορα. αν θέλετε και άλλα μπορώ να σκεφτώ. υπόψιν ότι με κάθε παραγγελία από zavvi πληρώνεις 1,25 ευρώ μεταφορικά ανεξαρτήτως από τα κομμάτια που έχεις αγοράσει. αυτό ισχύει για PS3 Games και Blu Ray που έχω αγοράσει εγώ. στην χώρα μας πόσο πληρώνεις μεταφορικά? edit: μόλις κατάλαβα ότι δεν αναφερόσουν σε εμένα. νόμιζα ότι μιλούσες για το zavvi. τεσπα το αφήνω το post γιατί έχω γράψει χρήσιμα πράγματα...
ilias_97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 κάνεις λάθος. θα σου πω μερικές πρόσφατες που μου έρχονται στο μυαλό. Lost Blu Ray Collection 65 ευρώ ενώ στην χώρα μας από 100 ευρώ στο Public του Mall στο Μαρούσι και από 90 ευρώ από ένα μαγαζί που δεν το ξέρει κανείς. Catherine (PS3 Game) 19 ευρώ ενώ 35 ευρώ στην χώρα μας πάλι από Public αλλά και από άλλα άγνωστα. Assasin's Creed 1 & 2 στα 15 ευρώ ενώ ενώ στην χώρα μας από 29 ευρώ από Πλαίσιο και άλλα άγνωστα. αυτά μου έρχονται έτσι στα γρήγορα. αν θέλετε και άλλα μπορώ να σκεφτώ. Μιλούσε για το Game Explorers (νομίζω ) 2
naruto14 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ρε μπόι δουλευόμαστε, μου είπες πως έχει προϊόντα με "πολύ πιο κάτω από τις τιμές της ελληνικής αγοράς" Στα μεγάλα καταστήματα αναφερόμουν, πλαίσιο public multirama κλπ.
kjtzemis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια το PES2013 ποτε βγαινει τελικα?για 7 Σεπτεμβρη δεν ελεγαν? Μπηκα στην σελιδα των public και λεει 28 Σεπτεμβρη, θα μας τρελανουν τελειως?28 δεν βγαινει το FIFA13?
Vole Maulder Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 To zavvi γράφει 23. Το amazon δεν έχει καν ημ/νία. Αλλού το βλέπω για 4-5 Οκτωβρίου.
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Θέλω να πάρω το buzz και βρήκα αυτό.. Πως σας φάινεται;; Στο zavvi είχε μόνο το παιχνίδι...
naruto14 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κάνε μια βόλτα στα carrefour θα δεις έχει προσφορές. Ξέρω ότι έχει το μουσικό quiz στα 25 ή 20 με 4 buzzers. Για το παγκόσμιο δεν γνωρίζω.
kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 To zavvi γράφει 23. Το amazon δεν έχει καν ημ/νία. Αλλού το βλέπω για 4-5 Οκτωβρίου. καλα ρε ειναι ζωα να πουμε?πιο στα σκατα να πρωτοπαρουμε στις 28 Σεπτεμρβη αφου βγαινουν και τα 2?εγω υπολογιζα να τα παρω και τα 2 αλλα αν το προ εβγενε στις 7 τωρα δεν εχει καμια ουσια να τα παρω την ιδια μερα και τα 2 γιατι δεν θα ξερω πιο να προτοπαιξω. :@ :@ :@ :@ :@
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλα ρε ειναι ζωα να πουμε?πιο στα σκατα να πρωτοπαρουμε στις 28 Σεπτεμρβη αφου βγαινουν και τα 2?εγω υπολογιζα να τα παρω και τα 2 αλλα αν το προ εβγενε στις 7 τωρα δεν εχει καμια ουσια να τα παρω την ιδια μερα και τα 2 γιατι δεν θα ξερω πιο να προτοπαιξω. :@ :@ :@ :@ :@ Ε και εσύ μην τα πάρεις day one. Πάρε αυτό που θες να παίξεις πιο πολύ πρώτα και άσε το άλλο για πιο μετά.
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κάνε μια βόλτα στα carrefour θα δεις έχει προσφορές. Ξέρω ότι έχει το μουσικό quiz στα 25 ή 20 με 4 buzzers. Για το παγκόσμιο δεν γνωρίζω. Σε ευχαριστώ δεν το ήξερα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις