Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι είναι, ναι.

Και αν κάποιος θέλει sims το λογικό είναι να στραφεί στο PC, όπου θα έχει και πλήρη ελευθερία να διαλέξει και να συνδυάσει τιμόνια και πετάλια και υπάρχουν και καλύτερα παιχνίδια στο είδος.

Το Blur σού άρεσε;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο αλλα εχω παιξει λιγο.Ελπιζω να το δωσουν καποιον μηνα στο Plus:P.Το burnout ελιωσα προσφατα το οποιο ειναι καλο αν και δειχνει την ηλικια του σε ολα τα επιπεδα.

Δημοσ.

Αν το δώσουν στο plus θα αναβιώσει και το online κομμάτι του. Εχω να μπω (στο 360 το έχω αυτό) από πέρυσι το φθινόπωρο και τότε είχε με το ζόρι 200 άτομα μέσα. Θα το ξανάπαιζα άνετα.

Burnout είχα παίξει λίγο τότε που το είχαν δώσει μετά από το χακάρισμα κι έλεγα τι κρίμα που δεν το πήρα όταν ήταν καινούργιο. Είναι κι ένας λόγος που ανυπομονώ για το Most Wanted.

Δημοσ.

Oντως το most wanted θα αφηνει πολυ πισω το burnout στον οπτικο τομεα και φανταζομαι οχι μονο.

Δημοσ.

@naruro

Eιναι και παλι θεμα γουστου.

Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι αυτο που βλεπω στα φορουμς απο το πρωτο motorstorm το 2007.

Αρεσουν σε πολυ κοσμο και πολλοι ειναι τερμα φανατικοι με την σειρα.Πολλοι απο αυτους θεωρουν μαπα το GT5.Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει αμεση συγκριση αυτων των παιχνιδιων.Υπαρχουν παιχνιδια που μπορουν να συγκριθουν με το motorstorm γιατι ανηκουν στην ιδια κατηγορια.Σιγουρα σε αυτην δεν ανηκουν τα GT,forza ή NFS.

ΥΓ.Για τον naruto ηταν η απαντηση αλλα καλυπτει σε μεγαλο βαθμο πιστευω και τον Vole Maulder.

ΥΓ2.Naruto δοκιμασες 3d?Απο τα καλυτερα 3d για μενα.

Ναι το δοκίμασα αλλά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην πίστα. Όντως είναι πολύ καλό το 3D του.

Δημοσ.

WipEout_2048_News_Image_01.jpg

Η Sony ανακοίνωσε το κλείσιμο της Sony Studio Liverpool, ίσως ενός εκ των πιο αγαπημένων παραρτημάτων της. Πρόκειται, για την πρώην Psygnosis, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από μία σειρά επιτυχιών της εποχής του PSone, με χαρακτηριστικότερο το WipEout, τον τίτλο που άλλαξε τον δημογραφικό χάρτη των videogames. Στο παλμαρέ της Sony Studio Liverpool/Psygnosis, περιλαμβάνονται τα: Shadow of the Beast, Colony Wars, G-Police, Puggsy, η σειρά Discworld, το Destruction Derby και -φυσικά- η σειρά WipEout, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα είχε προχωρήσει αρκετά στην ανάπτυξη ενός WipEout για το PS4, το οποίο ακυρώθηκε, μαζί με ένα άλλο project, η περιγραφή του οποίου θυμίζει κάτι από Syphon Filter. Ο λόγος για το κλείσιμο σύμφωνα με τη Sony ήταν ο εξής: "Θεωρήσαμε πως εστιάζοντας τα επενδυτικά μας σχέδια σε άλλα Studios που δουλέυουν αυτή τη στιγμή επάνω σε νέα, συναρπαστικά projects, θα ήμασταν σε ισχυρότερη θέση για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο στους καταναλωτές."

ΠΗΓΗ

Δημοσ.

Θα βγεί και Ευρώπη τελικά?

Γιατί το 2 μόνο Αμερική κυκλοφόρησε.

Από ότι φαίνεται θα το έχουμε και εμείς οι Ευρωπαίοι :P

At last!!!!!! :) Το θεμα ειναι να δω Τι θα πρωτοαγορασω το φθινοπωρο;;;!!! :Ρ

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι :D

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι :D

μα κ αυτοι το καλοκαιρι δεν εβγαλαν ενα τιτλο!!! :Ρ ολους μαζεμενους πως θα τους παρουμεεεεε;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Θα βγεί και Ευρώπη τελικά?

Γιατί το 2 μόνο Αμερική κυκλοφόρησε.

Αποτι εχω δει το zavvi το εχει για pre order και αν δεν κανω λαθος το zavvi δεν ειναι ευρωπαικο;

Δημοσ.

Αποτι εχω δει το zavvi το εχει για pre order και αν δεν κανω λαθος το zavvi δεν ειναι ευρωπαικο;

Ναι της Μεγάλης Βρετανίας είναι από όσο ξέρω...

Δημοσ.

Αγγλικό είναι το zavvi.

Ίσως να το κάνουν import απο america.

Oh well, για μένα ήρθε 7 μήνες πολύ αργά η GOTY.. Αν δεν το είχα, θα την χτυπούσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...