Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E αφού συμφέρει πιο πολύ λογικό είναι.

Koιτα και για μενα λογικο ειναι να κανεις συνδρομη,το παραλογο κατ'εμε ειναι να μην κανεις.Ο καθενας ομως σκεφτεται διαφορετικα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέσπα πάω να ξεκινήσω νέο παιχνίδι στο ps3. Asura's Wrath.

Περιμένω εντυπώσεις.

Είναι στη λίστα παιχνιδιών που θέλω να παίξω. ;)

Δημοσ.

Koιτα και για μενα λογικο ειναι να κανεις συνδρομη,το παραλογο κατ'εμε ειναι να μην κανεις.Ο καθενας ομως σκεφτεται διαφορετικα.

Συμφωνώ μαζί σου.

Περιμένω εντυπώσεις.

Είναι στη λίστα παιχνιδιών που θέλω να παίξω. ;)

Οκ θα σου πω, αν και από όσο διάβασα στο internet είναι μικρό (γύρω στις 6 ώρες).

Δημοσ.

Ξέρω, έβγαλαν άλλα δύο chapters σε DLC.. -_- Αλλά αν είναι καλό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ δεν το έγραψα τόσο καιρό γιατί θα βγάλει κανένα Complete Edition η Crapcom μιας και κάνει κάτι τέτοια, και θα ξενερώσω..

Δημοσ.

Ξέρω, έβγαλαν άλλα δύο chapters σε DLC.. -_- Αλλά αν είναι καλό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ δεν το έγραψα τόσο καιρό γιατί θα βγάλει κανένα Complete Edition η Crapcom μιας και κάνει κάτι τέτοια, και θα ξενερώσω..

Ε γράψε βάλε και τα 2 DLC και το παίξεις όλο. Που είναι το πρόβλημα? :P

Δημοσ.

Λογικά ναί, και το πραγματικό τέλος του παιχνιδιού σε DLC είναι απ' όσο θυμάμαι.

Πάντως λίγο που έψαξα πολλοί λένε πως δεν πούλησε καλά για να βγεί Complete Edition.. Άρα με την επόμενη ευκαιρία, κάψιμο.

Δημοσ.

Ναρούτο, κι εγώ να αναβαθμίσεις θα σου έλεγα. Κι εγώ το σνόμπαρα πριν από αυτά το plus και είχα το PS3 να μαζεύει σκόνη. Τώρα έχει αρχίσει να ανοίγει πάλι λίγο (αν και αυτά που με έκαιγαν τα έχω ήδη αγορασμένα). Αυτό το άβολο χειριστήριο να μην είχε τι καλά που θα ήταν. Αν και βρήκα ένα XCM adaptor για να παίρνει το wired του 360 και λέω να το δοκιμάσω.

Το MS Apocalypse δε με τρέλανε. Σε φάση, έπαιξα κανα 40λεπτο και το έσβησα. Είναι που παίζω κι αυτό τον καιρό το NFS HP, που είναι τόσο καλό, οπότε θα έπρεπε να είναι κάτι εξαιρετικό για να με τραβήξει. Οπως και να έχει, "δωρεάν" είναι, δε χάνεις τίποτα εκτός από λίγο χρόνο.

Δημοσ.

ps3 και σκονη ΔΕΝ πανε ποτε μαζι :P :P

Το apocalypse δεν εχει σχεση με το NFS.Καμια σχεση,διαφορετικα παιχνιδια,διαφορετικο κοινο(fans).

Το motorstorm apocalypse ειναι το καλυτερο στο ειδος του.

Δημοσ.

PDS, το ξέρω πως δε συγκρίνονται ακριβώς αυτά τα δύο, απλώς ανέφερα τις συνθήκες υπό τις οποίες μου δημιούργησε αυτή την πρώτη εντύπωση, για να υπάρχει context στο σχόλιο. Αν και θα μπορούσαμε να πούμε πως τα συνδέει ο παράγοντας του "combat driving". Απλώς, δεν ξέρω, μετά από το NFS δε μου άρεσε πολύ η αίσθησή του.

Θα το ξαναδοκιμάσω αργότερα, όταν θα έχω κάψει το NFS και θα έχω κάνει και 2 μήνες αποχή. Ισως και, όπως λέει κι ο Ναρούτο, online να έχει πιο πολλή πλάκα.

Δημοσ.

@naruro

Eιναι και παλι θεμα γουστου.

Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι αυτο που βλεπω στα φορουμς απο το πρωτο motorstorm το 2007.

Αρεσουν σε πολυ κοσμο και πολλοι ειναι τερμα φανατικοι με την σειρα.Πολλοι απο αυτους θεωρουν μαπα το GT5.Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει αμεση συγκριση αυτων των παιχνιδιων.Υπαρχουν παιχνιδια που μπορουν να συγκριθουν με το motorstorm γιατι ανηκουν στην ιδια κατηγορια.Σιγουρα σε αυτην δεν ανηκουν τα GT,forza ή NFS.

ΥΓ.Για τον naruto ηταν η απαντηση αλλα καλυπτει σε μεγαλο βαθμο πιστευω και τον Vole Maulder.

ΥΓ2.Naruto δοκιμασες 3d?Απο τα καλυτερα 3d για μενα.

Δημοσ.

Ναι, καλύπτει κι εμένα. Απλώς να πω ότι θεωρώ το NFS, το Hot Pursuit τουλάχιστον, για το οποίο μιλάμε, πιο κοντά στο είδος του Motorstorm παρά στο GT5, στο φάσμα των racing games. GT5/Forza είναι από άλλο πλανήτη για να τα συγκρίνουμε με Motorstorm και τα συναφή του :P

Και να σημειώσω ότι μου αρέσει αυτό το είδος, δεν είναι ότι πήγα να το παίξω περιμένοντας Φορτσαριστό παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλα ναι αυτο ειναι βεβαιο.

Διαφορετικη κατηγορια και το NFS απο τα forza,GT.

Για αυτο και εγραψα.''Σιγουρα σε αυτην δεν ανηκουν τα GT,forza ή NFS''.Καπως τα ξεχωρισα με το ''ή'' :P

Ξεκινωντας απο προσπαθειες για sim και καταληγοντας στα εντελως arcade racing games:

Στην κατηγορια που παιζoυν ta GT5,forza παιζουν 1-2 ακομα,κατωτερης ποιοτητας.

Στην κατηγορια των NFS παιζουν αρκετα παιχνιδια μπαλα και πολλα απο αυτα καλα.Η πιο πλουσια κατηγορια ισως.

Στην κατηγορια των motorstorm παιζουν αρκετα αλλα οχι πολλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...