naruto14 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ναι οντως μια χαρα μου φενετεκαι εμενα σε σχεση με τα 60 που ζητανε τα public.σιγουρα θα το παρω.γενικα αυτο το πακετο μεσα εχει ενα demo την καμερα και το χειρηστηριο με το ασπρο μπαλακι;δν πρεπει να εχει και το αλλο το χειριστηριο χωρις την μπαλα που εχει και τν αναλογικο; Το χειριστήριο με την μπάλα που λες είναι το move και αλλάζει χρώματα καθώς παίζεις δεν μένει άσπρη η μπάλα. Αυτό που λες με τον μοχλό είναι το navigation controller. Πωλείται ξεχωριστά από το starter pack. Εγώ θα σου έλεγα αν δεν θες τόσο πολύ να μην το πάρεις. Μπορείς να χρησιμοποιείς την αριστερή μεριά του DS3 αντί να δώσεις +20 ευρώ για το navigation. Εξάλλου μην νομίζεις πως είναι πολλά τα παιχνίδια που το χρειάζονται. Τα Move Required που το χρειάζονται είναι ελάχιστα.
mtzs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μια χαρά τιμή είναι αυτή: http://www.kotsovolo...1&cmicc=skroutz Αλλιώς μεταχειρισμένο... μια χαρα τιμη ειναι. μη ξεχναμε οτι οταν πρωτοκυκλοφορησε ειχε 70 ευρω το move start pack δυσκολο να το πετυχεις σε καλυτερη τιμη. και αν ναι ποσο; 35; παρακατω δε παει
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 μια χαρα τιμη ειναι. μη ξεχναμε οτι οταν πρωτοκυκλοφορησε ειχε 70 ευρω το move start pack δυσκολο να το πετυχεις σε καλυτερη τιμη. και αν ναι ποσο; 35; παρακατω δε παει Ακριβώς τα 40 είναι μια χαρά.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία (που δεν θυμάμαι) αλλά από όταν το κατεβάσεις θα το έχεις μέχρι να λείξει η συνδρομή σου και μετά δεν διαγράφεται απλά κλειδώνεται αν κάνεις ανανέωση το ξεκλειδώνεις κατευθείαν με όλα τα saves κλπ. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα δηλαδή είναι διαθέσιμα? Δεν προστίθονται μόνιμα στη λίστα των δωρεάν για τους συνδρομητές? Μλκια μεγάλη αν είναι έτσι.. Ξέρει κανένας μέχρι πότε είναι διαθέσιμο το inFamous 2?
jay_D Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ε οποτε κανε λιγο υπομονη να βγει και Ευρωπη νασαι καλυμενος αφου θα βγει και συντομα' date=' καλα οι Γιαπωνεζοι ειναι πολυ τυχεροι εχουνε βγαλει και συλλογη με resident evil 1,2,3,4 code veronica και soundtracks. http://www.geek.com/articles/games/capcom-lists-resident-evil-15th-anniversary-collection-in-japan-2011079/ Μπα δεν το βλεπω να βγαινει οπως δεν βγηκε κ το προηγουμενο hd ευρωπη σε retail! Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για περιορισμένο χρονικό διάστημα δηλαδή είναι διαθέσιμα? Δεν προστίθονται μόνιμα στη λίστα των δωρεάν για τους συνδρομητές? Μλκια μεγάλη αν είναι έτσι.. Ξέρει κανένας μέχρι πότε είναι διαθέσιμο το inFamous 2? Το InFamous 2 θα είναι διαθέσιμο για ένα έτος από όταν ξεκίνησε αυτό το σκηνικό. Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο ισχύει και για τα LBP 2 και Motorstorm Apocalypse, αλλά ίσως και να κάνω λάθος. Βαριέμαι να τσεκάρω τώρα. Τα υπόλοιπα αλλάζουν ανά κάποιες εβδομάδες. Το λιγότερο που μπορεί να μείνουν είναι ένα μήνα. Πάντως, αν βάλεις κάτι να κατέβεις και μετά το ακυρώσεις μένει στο ιστορικό σου και μπορείς να το ξανακατεβάσεις όποτε θες, κι ας μην είναι πια διαθέσιμο. Δεν είναι και τόσο άσχημα, δηλαδή. Εγώ αυτό κάνω. Τα βάζω όλα να κατέβουν και τα ακυρώνω μετά, απλώς για να υπάρχουν. Ολα αυτά με δεδομένο ότι συνεχίζεις τη συνδρομή σου, έτσι;
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν συνεχίσουν να δίνουν παιχνίδια δωρεάν δεν βλέπω λόγο κάποιος να σταματήσει τη συνδρομή του.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 @Vole Maulder Οκ, ευχαριστώ. Απλά ρωτάω γιατί σήμερα θα πάω να βάλω κάποια χρήματα σε prepaid, αλλά αρχές Σεπτεμβρίου θα μπορέσω να ασχοληθώ με το PS3, και αν είναι να έχει λήξει η προσφορά τους, δεν έχω λόγο να πάρω τη συνδρομή.. Ώστε είναι και το Apocalypse στα δωρεάν παιχνίδια. Ενδιαφέρον!
kjtzemis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το χειριστήριο με την μπάλα που λες είναι το move και αλλάζει χρώματα καθώς παίζεις δεν μένει άσπρη η μπάλα. Αυτό που λες με τον μοχλό είναι το navigation controller. Πωλείται ξεχωριστά από το starter pack. Εγώ θα σου έλεγα αν δεν θες τόσο πολύ να μην το πάρεις. Μπορείς να χρησιμοποιείς την αριστερή μεριά του DS3 αντί να δώσεις +20 ευρώ για το navigation. Εξάλλου μην νομίζεις πως είναι πολλά τα παιχνίδια που το χρειάζονται. Τα Move Required που το χρειάζονται είναι ελάχιστα. Για παραδειγμα το heavy rain το χρειαζετε; Σιγουρα καποια στιγμη θα το παρω και αυτο αλλα δν νμζ τωρα που θα παρω το πακετο γτ παλι μετα θα φτασω στα 60-70Ε.
ilias_97 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 @Vole Maulder Οκ, ευχαριστώ. Απλά ρωτάω γιατί σήμερα θα πάω να βάλω κάποια χρήματα σε prepaid, αλλά αρχές Σεπτεμβρίου θα μπορέσω να ασχοληθώ με το PS3, και αν είναι να έχει λήξει η προσφορά τους, δεν έχω λόγο να πάρω τη συνδρομή.. Ώστε είναι και το Apocalypse στα δωρεάν παιχνίδια. Ενδιαφέρον! Και το Σεπτέμβρη το rdr!!
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Tο RDR το έπαιξα οταν βγήκε, να το βράσω τώρα. To inFamous 2 θέλω να μου κάτσει δωρεάν γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να το παίξω.
ilias_97 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Tο RDR το έπαιξα οταν βγήκε, να το βράσω τώρα. To inFamous 2 θέλω να μου κάτσει δωρεάν γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να το παίξω. Ακυρο αλλα δεν εισαι σε ofw με 4.20 :P
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 ..? Ναί, αλλά εννοώ δωρεάν με συνδρομή PSN+ (ναί, ξέρω, θα σκάσω κάποια χρήματα για τη συνδρομή, αλλά δεν θα πάρω μόνο το IF2 ).
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Tα motorstorm apocalypse,LBP2 και infamous2 ηταν για ενα χρονο διαθεσιμα.Θα αργησουν να αλλαξουν. Παιχνιδι του μηνα ειναι το dead space 2 και αυτο αλλαζει στις 5 Σεπτεμβρη και μπαινει το RDR ως παιχνιδι του μηνα την ιδια μερα.Οταν αρχιζει δηλαδη και η προσφορα. Επισης συμφωνω με naruto.Με τοσα δωρεαν παιχνιδια(45+ τον χρονο),το ερωτημα ειναι ''γιατι να σταματησω την συνδρομη''. Για μενα ειναι η καλυτερη gaming υπηρεσια ever.Σνομπαρα το plus μεχρι που το αφεντικο(sony) τρελαθηκε στην φετινη Ε3..
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ωραία, αφού λές πως θα αργήσει να αλλάξει, δεν χρειάζεται να βιαστώ. Επιτέλους θα παίξω κάτι στο PS3 γιατί έχει φάει πολύ σκόνη τελευταία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις