Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Naruto γενικά το move αξίζει για την μικρή οθόνη που έχουμε εμείς και γενικότερα για μικρό χώρο;;

Α και κάτι άλλο μπορείς να παίξεις πχ sports champions καθιστός; :P

Sports Champions όχι μόνο όρθιος.

Η οθόνη δεν έχει σχέση με το move. To θέμα είναι ο χώρος. Δεν γνωρίζω τι χώρο έχεις στο δωμάτιο για να σου πω. Εγώ το heavy rain έπαιζα καθιστός εννοείται. Απλά σήκωσα λίγο την καρέκλα γιατί όταν είχα κάτω τα χέρια μου δεν τραβούσε η κάμερα το move λόγω θρανίου.

Θα δοκιμάσω σε λίγο table tennis στο sports champions και θα σου πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω χωρο να σηκωθω ορθιος και να τεντωσω τα χερια μου και να κανω και δυο κανονικα βηματα (και απο τις 2 πλευρες) :P

Δεν με προβληματιζει αυτο. Αλλα το οτι αν ειμια ορθιος, θα ειμαι πιο μακρυα απο την οθονη που αφου ειναι μικρη δεν θα βλεπω καλα...

Επεξ/σία από ilias_97
Δημοσ.

Εχω χωρο να σηκωθω ορθιος και να τεντωσω τα χερια μου και να κανω και δυο κανονικα βηματα (και παο τις 2 πλευρες) :P

Δεν με προβληματιζει αυτο. Αλλα το οτι αν ειμια ορθιος, θα ειμαι πιο μακρυα απο την οθονη που αφου ειναι μικρη δεν θα βλεπω καλα...

Κοίτα εκτός από το sports champions δεν μου έρχεται κανένα άλλο παιχνίδι που να χρειάζεται να είσαι όρθιος...

Δημοσ.

Εγω ενα εχω να πω,με ψησατε να κατσω να συνεχισω το heavy rain,οντως φοβερο παιχνιδι,μια φορα ειχα ευκαιρεσει να κατσω να το παιξω και τελειωσα 12-15 chapters, απο τοτε δν ευκαιρεσα να το ξαναπαιξω.οποτε μλς γυρισω απο διακοπες θα παω να αγορασω το move για να το ευχαριστηθω.

Δημοσ.

Εγω ενα εχω να πω,με ψησατε να κατσω να συνεχισω το heavy rain,οντως φοβερο παιχνιδι,μια φορα ειχα ευκαιρεσει να κατσω να το παιξω και τελειωσα 12-15 chapters, απο τοτε δν ευκαιρεσα να το ξαναπαιξω.οποτε μλς γυρισω απο διακοπες θα παω να αγορασω το move για να το ευχαριστηθω.

Ελπίζω να μην διάβασες τα spoiler μου γιατί το συνηθίζεις αυτό :P

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα θα το τερμάτησες μέχρι τώρα.. :P
Δημοσ.

Ελπίζω να μην διάβασες τα spoiler μου γιατί το συνηθίζεις αυτό :P

Οχι ρε σε καποια παιχνιδια που δν μενδιαφερουν τα διαβαζω για να περναει η ωρα.

Εγώ νόμιζα θα το τερμάτησες μέχρι τώρα.. :P

Οχι γιαννη δν το τερματησα,το ειχα ξεκινησει μαρεσε πολυ αλλα μετα εποιασα δουλεια και δν βρηκα χρονο να το συνεχισω,οταν επαιζα πρωτιμουσα κανα φιφα γτ επαιζα για καμια ωρα και βαριωμουν να κατσω να παιξω αλλα παιχνιδια (ξες αδυναμιες ειναι αυτες).

Δημοσ.

Οχι ρε σε καποια παιχνιδια που δν μενδιαφερουν τα διαβαζω για να περναει η ωρα.

Οχι γιαννη δν το τερματησα,το ειχα ξεκινησει μαρεσε πολυ αλλα μετα εποιασα δουλεια και δν βρηκα χρονο να το συνεχισω,οταν επαιζα πρωτιμουσα κανα φιφα γτ επαιζα για καμια ωρα και βαριωμουν να κατσω να παιξω αλλα παιχνιδια (ξες αδυναμιες ειναι αυτες).

Λογικό σε βρίσκω. και εγώ έτσι ήμουν όταν δούλευα. Βαριόμουν να παίζω :P

Το inFAMOUS 2 μπορώ να πω πως είναι πολύ καλύτερο για μένα από το 1. Πιστεύω μέχρι την Τετάρτη θα το έχω τελειώσει και αυτό (μην πω Τρίτη)

Δημοσ.

Λογικό σε βρίσκω. και εγώ έτσι ήμουν όταν δούλευα. Βαριόμουν να παίζω :P

Το inFAMOUS 2 μπορώ να πω πως είναι πολύ καλύτερο για μένα από το 1. Πιστεύω μέχρι την Τετάρτη θα το έχω τελειώσει και αυτό (μην πω Τρίτη)

Τι σκατα τοσο μικρο ειναι;

Βρισκεις ακρη η δν καταλαβαινεις τπτ επειδη δν εχεις τελειωσει το 1;

Κατι ακυρο εχουν ακομη εκπτωσεις τα ελεκτρο;λεω μπας και βρω το πακετο το move κατω απο 60ε.

Δημοσ.

Τι σκατα τοσο μικρο ειναι;

Βρισκεις ακρη η δν καταλαβαινεις τπτ επειδη δν εχεις τελειωσει το 1;

Κατι ακυρο εχουν ακομη εκπτωσεις τα ελεκτρο;λεω μπας και βρω το πακετο το move κατω απο 60ε.

Όχι δεν έχουν εκπτώσεις τα ελεκτρο.

Ε μικρό δεν είναι. Παίζω γύρω στις 5 ώρες από χθες.

Δημοσ.

Προσωπικά λεφτά δεν παίζει να σκάσω για να παίξω το inFamous 2, ούτε στη συλλογή μου το θέλω..

Αν είναι να το παίξω, θα προτιμήσω να πληρώσω συνδρομή PSN+ (αν ακόμα το δίνουν σαν παιχνίδι του μήνα).

Δημοσ.

Προσωπικά λεφτά δεν παίζει να σκάσω για να παίξω το inFamous 2, ούτε στη συλλογή μου το θέλω..

Αν είναι να το παίξω, θα προτιμήσω να πληρώσω συνδρομή PSN+ (αν ακόμα το δίνουν σαν παιχνίδι του μήνα).

Το δίνουν... Άσχετο αλλά το just cause 2 αξίζει; Το έχει free στο ps plus.

Δημοσ.

Θα είναι διαθέσιμο μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία, ή με το που γίνεις μέλος στο plus θα είναι διαθέσιμο?

Προσωπικά δεν μου άρεσε (αν και είναι πολύ ανώτερο απο το 1ο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...