naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μόλις τελειώσα το Heavy Rain και έχω μείνει άφωνος. Αυτό και τα Uncharted είναι τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στη ζωή μου. Ανυπομονώ πως και πως το Beyond: Two Souls. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ! Με την μητέρα του Shawn τι έγινε ρε παιδιά? Δεν την έδειξε καθόλου στο τέλος.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καλά είναι, τι να έγινε. Απλά δεν τα ξαναβρίσκει με τον άντρα της. Ποιό τέλος σου ξεκλειδώθηκε?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μόλις τελειώσα το Heavy Rain και έχω μείνει άφωνος. Αυτό και τα Uncharted είναι τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στη ζωή μου. Ανυπομονώ πως και πως το Beyond: Two Souls. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ! Με την μητέρα του Shawn τι έγινε ρε παιδιά? Δεν την έδειξε καθόλου στο τέλος. Ax τα λεγα εγω!χεχε
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ax τα λεγα εγω!χεχε Μα άλλο να το ακούς και άλλο να το παίζεις. Εντάξει έλεγα θα είναι ωραίο παιχνίδι αφού αρέσει και σε τόσα άτομα. Δεν το περίμενα με τίποτα όμως έτσι. έπαθα την πλάκα μου. Ελπίζω να ακολουθήσει τα ίδια χνάρια και το beyond και να βελτιώσουν λίγο το χειρισμό
JohnVani18 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Όντως, το να περπατάς με το R2 είναι πολύ περίεργο (DualShock over here).. Πάντως το παιχνίδι είναι φοβερό και αν έχεις PS3, είναι απο τα παιχνίδια που πρέπει να παίξεις.
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τι εννοείς περπατάς με το R2? Πως γίνεται αυτό?
Vole Maulder Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ναρούτο, επειδή κι εγώ έπαθα την πλάκα μου, αλλά μάλλον με αντίθετο τρόπο από αυτόν που εννούν όλοι εδώ, μπορείς σε ένα σπόιλερ να μου πεις συνοπτικά γιατί; Μαζεύω γνώμες απλώς, από περιέργεια. Και πες όντως και ποιο τέλος έβγαλες. Το R2 δεν κρατούσες πατημένο για να προχωράς;
JohnVani18 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τι εννοείς περπατάς με το R2? Πως γίνεται αυτό? Με DualShock το έπαιξα, και για να προχωράει ο χαρακτήρας κρατάς το R2.
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Έλεος χαζομάρα. Εγώ με το navigator controller περπατούσα κανονικά με τον μοχλό. @Vole Maulder το spoiler σου: Καταρχάς δεν είναι ακριβώς παιχνίδι αλλά interactive movie. Ο χειρισμός εντάξει δεν ήταν τίποτα φοβερό, αλλά οι κινήσεις με το move ήταν πραγματικές. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η ελευθερία στην επιλογή αποφάσεων και που κατέληγε η καθεμία από αυτές. Σαν ταινία είχε φοβερό σενάριο και μέχρι το τέλος δεν είχα πάρει χαμπάρι ποιος μπορεί να είναι ο Origami Killer. Μου πέρασαν πολλές υποψίες από το μυαλό αλλά σίγουρα όχι αυτός που ήταν. Οπότε αφού μου άρεσαν όλα αυτά που είναι και τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, λογικό δεν είναι να έπαθα την πλάκα μου?
ilias_97 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Με ψήσατε να το πάρω ενώ το Σεπτέμβρη θα έχω rdr
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Με ψήσατε να το πάρω ενώ το Σεπτέμβρη θα έχω rdr Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Και τα 2 αξίζει να τα παίξεις πάντως. Για μένα το Heavy Rain επιβάλλεται
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Διαφωνω καθετα με το interactive movie. Θελω τον ορισμο της λεξης ''παιχνιδι''.Τι ειναι game?Σιγουρα για πολλους ειναι αυτο που μας εχουν πασαρει οτι ειναι game. Για μενα εχω ξαναπει ειναι περισσοτερο παιχνιδι απο τα περισσοτερα παιχνιδια που υπαρχουν εκει εξω. και σιγουρα μια απο τις καλυτερες εμπειριες που ειχα ποτε.Ισως το καλυτερο παιχνιδι αυτης της γενιας για μενα. Tωρα με ψηνεις να το ξαναπαιξω με Move:P 5η ή 6η φορα,εχω χασει τον λογαριασμο.
Vole Maulder Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Έλεος χαζομάρα. Εγώ με το navigator controller περπατούσα κανονικά με τον μοχλό. @Vole Maulder το spoiler σου: Καταρχάς δεν είναι ακριβώς παιχνίδι αλλά interactive movie. Ο χειρισμός εντάξει δεν ήταν τίποτα φοβερό, αλλά οι κινήσεις με το move ήταν πραγματικές. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η ελευθερία στην επιλογή αποφάσεων και που κατέληγε η καθεμία από αυτές. Σαν ταινία είχε φοβερό σενάριο και μέχρι το τέλος δεν είχα πάρει χαμπάρι ποιος μπορεί να είναι ο Origami Killer. Μου πέρασαν πολλές υποψίες από το μυαλό αλλά σίγουρα όχι αυτός που ήταν. Οπότε αφού μου άρεσαν όλα αυτά που είναι και τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, λογικό δεν είναι να έπαθα την πλάκα μου? Μα πώς να το πάρεις χαμπάρι ποιος ήταν, όταν ήταν τόσο κακογραμμένο; Σε όλα τα άλλα ψιλοσυμφωνώ, αρκεί να μην είχε αυτή την εξυπνάδα "twist". Για μένα ήταν το ανάλογο του να πάρεις να διαβάσεις το Watchmen ή το The Great Gatsby και στο τέλος να κάνουν όλοι μπρέικντανς αντί για το τέλος που είχε το καθένα από αυτά. ΥΓ. Ψιλοσυμφωνώ, επειδή διαφωνώ κι εγώ λίγο με το "δεν είναι παιχνίδι, είναι interactive movie". Πιο "interactive movie" είναι το Modern Warfare, όπου δεν έχεις κανένα έλεγχο ή λόγο στην ιστορία του, παρά το Heavy Rain, αν βγάζει νόημα αυτό.
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τι ακριβώς είναι το twist που λέτε? PDS ξεκίνα το με move αν θες... αξίζει
ilias_97 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Naruto γενικά το move αξίζει για την μικρή οθόνη που έχουμε εμείς και γενικότερα για μικρό χώρο;; Α και κάτι άλλο μπορείς να παίξεις πχ sports champions καθιστός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις