Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πόσο κοστίζει αν δεν το έχεις; Είναι διαθέσιμο ξεχωριστά, έτσι;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πόσο κοστίζει αν δεν το έχεις; Είναι διαθέσιμο ξεχωριστά, έτσι; αν θυμαμαι καλα μπορεις να αγορασεις pass μεσω του psn. 10€ πρεπει να εχει.
JohnVani18 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Αν το πάρεις απο PSN, 10€ όπως είπε και ο Xristaras. Μπορείς να το παρεις και απο ebay για 2-3€.
mtzs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Παντού είδα λύσεις που χρειάζονται άνοιγμα του PS κ.λπ. και μόνο ( ; ) στα Slim. Εγώ έχω το κανονικό μοντέλο, του 2006. Να'στε καλά. "κανονικο" μοντελο η οχι θελει ανοιγμα και ειδικα χερια. το θεμα ειναι αν γινεται κιολας να ρωτας. αφου το μοντελο σου ειναι το παλιο γινεται. επισης μη ρωτας σε λαθος section. γι αυτο υπαρχει το PS3 hacking topic
hollow_83 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το online του UC3 δεν εχει καμμια σχεση με του 2. Εννοειται οτι του 3 ειναι πολυ καλυτερο. Το Online του 2 το υποστηριζουν οι hardcorades γιατι οντως ειναι πιο hardcore σε καποια πραγματα. Αλλα το γενικοτερο online κομματι τους δεν εχει καμμια σχεση. To ενα μοιαζει με demo και το αλλο ειναι πληρες εμπειρια. Και ναι το online toy 3 θελει online pass, το οποιο ειναι μαζι με το game ή το αγοραζει με 9 ευρω απο το store.
naruto14 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ναι ξέχασα πως το UC3 θέλει online pass.... αλλά και αυτό 10 ευρώ δεν είναι ακριβό...
ilias_97 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το online του UC3 δεν εχει καμμια σχεση με του 2. Εννοειται οτι του 3 ειναι πολυ καλυτερο. Το Online του 2 το υποστηριζουν οι hardcorades γιατι οντως ειναι πιο hardcore σε καποια πραγματα. Αλλα το γενικοτερο online κομματι τους δεν εχει καμμια σχεση. To ενα μοιαζει με demo και το αλλο ειναι πληρες εμπειρια. Και ναι το online toy 3 θελει online pass, το οποιο ειναι μαζι με το game ή το αγοραζει με 9 ευρω απο το store. Τότε αυτοί που ρώτησα θα είναι hardcore gamers Τέσπα. Το story πάντως είναι καλύτερο του 2 έτσι;
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Hollow, τι εννοείς όταν λες ότι είναι πιο hardcore σε κάποια πράγματα το 2;
naruto14 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Τότε αυτοί που ρώτησα θα είναι hardcore gamers Τέσπα. Το story πάντως είναι καλύτερο του 2 έτσι; Από όσα έχω ακούσει, το Uncharted 2 ήταν το καλύτερο της σειράς.
kjtzemis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση, το killzone 3 τι λεει?καλο παιχνιδι?εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα αυτο που με προβληματιζει πολυ ειναι ο χειρισμος, νομιζω πως θα δυσκολευτω ακομα περισσοτερο αποσο ειχα δυσκολευτει στα Uncharted. Δεν εχω παιξει ουτε το 1 αλλα ουτε και το 2, αν ξεκινησω κατευθειαν απο το 3 θα μπω στο κλιμα ή δεν θα καταλαβαινω τι μου γινετε? Σκεφτομουν να το τσιμπησω μιας και το βρηκα εδω περα http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6018283# και σε τετοια τιμη, δεν ξερω αν μπορω να το βρω σε καλυτερη τιμη (χωρις να ειναι platinum φυσικα) γιατι δεν ειχα χρονο να κατσω να ψαξω.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ξεκίνα καλύτερα απο το 2, που είναι καλύτερο σαν shooter απο το 3.
kjtzemis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ξεκίνα καλύτερα απο το 2, που είναι καλύτερο σαν shooter απο το 3. απο γραφικα να φανταστω αρκετα κατωτερα απο το 3 ε?
naruto14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 απο γραφικα να φανταστω αρκετα κατωτερα απο το 3 ε? Εννοείται αυτό. Ο χειρισμός μην σε προβληματίζει. Είχα παίξει το μισό resistance 3 με split-screen και το demo του Killzone 3 και ο χειρισμός είναι και αυτός θέμα συνήθειας. Φυσικά δεν θα παίζεις όπως στο pc, αλλά το controller έχει άλλη εμπειρία
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν είναι πολύ κατώτερα. Σε art design είναι καλύτερο.
kjtzemis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν είναι πολύ κατώτερα. Σε art design είναι καλύτερο. Το 2 μπορω να το βρω σε κανονικη εκδοση και οχι σε πλατινα;η κανονικο αν το βρω μονο απο κανα ebay ή απο κανα 2ο χερι; Δεν είναι πολύ κατώτερα. Σε art design είναι καλύτερο. Το 2 μπορω να το βρω σε κανονικη εκδοση και οχι σε πλατινα;η κανονικο αν το βρω μονο απο κανα ebay ή απο κανα 2ο χερι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις