Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το βλέπεις από αυτή τη σκοπιά βγάζει νόημα το πώς το σκέφτεσαι, ναι.

Από την άλλη, όμως, εγώ προτιμώ αν είναι να παίξω παλιό παιχνίδι να το παίξω στην κονσόλα του. Εχει άλλη αίσθηση. Είναι κι ο κύριος λόγος που δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα. Οπότε λίγο με νοιάζει το BC. Αρκεί, φυσικά, να δουλεύει ακόμα μετά από 30 χρόνια, αλλά ε... Αρκεί κι εγώ να ζω μετά από 30 χρόνια. You get the drift ;)

Δημοσ.

θες τη δικια μου; θα σου αφησω και το περιεχομενο απο το GT5 :P

Βρε συ θα το πουλήσεις? Δεν μου είπες πως θα το κρατήσεις τελικά? (Πόσο? :P )

Ηλία θα παίξουμε κάποια στιγμή. Πάρε το uncharted 3 γιατί λογικά θα μπορώ να παίζω και αυτό αν βγει spoofer. Όσο για αναβάθμιση θέλω να τελειώσω πρώτα τα παιχνίδια και μετά βλέπουμε :)

Δημοσ.

Πρώτο θα τελειώσω το rdr μετά μάλλον πάω για heavy rain και τέλος u3. Αν βγει spoofer θα παίξουμε u2 (δεν το εχεις αυτο?!)

Δημοσ.

Πρώτο θα τελειώσω το rdr μετά μάλλον πάω για heavy rain και τέλος u3. Αν βγει spoofer θα παίξουμε u2 (δεν το εχεις αυτο?!)

Πως δεν το έχω βρε αλλά λογικά το UC3 θα έχει καλύτερο online... :)

Δημοσ.

Απο οτι εχω ακουσει...τσου :P

Σοβαρά? Τέλος πάντων... σημασία έχει να παίξουμε κάτι. εγώ και τα 2 τα έχω :P (το 3 δεν το τερμάτισα ακόμα βέβαια).

Δημοσ.

Σε δύο βδομάδες έχω άδεια. Οταν δε θα παίζω ME3 να παίξουμε όντως κανένα U2. Το 3 δεν το έχω ακόμα. Next άδεια :P

Έγινε!!!

Δημοσ.

Με συγχωρείτε για την ερώτηση μου, αλλά για να μη ψάχνομαι άδικα, μια γρήγορη απάντηση στο ερώτημα: εμείς που έχουμε τελευταία έκδοση στο PS (v 4.21), έχουμε τη δυνατότητα για Downgrade σε 3.55 ώστε να περάσουμε CF, ή πάει, το πουλάκι πέταξε;

Παντού είδα λύσεις που χρειάζονται άνοιγμα του PS κ.λπ. και μόνο ( ; ) στα Slim. Εγώ έχω το κανονικό μοντέλο, του 2006.

Να'στε καλά.

Δημοσ.

Πως δεν το έχω βρε αλλά λογικά το UC3 θα έχει καλύτερο online... smile.png

Για να παιξεις UC3 online νομιζω πως χρειαζεσαι online pass που περιεχεται στο cd του παιχνιδιου. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

Δημοσ.

Για να παιξεις UC3 online νομιζω πως χρειαζεσαι online pass που περιεχεται στο cd του παιχνιδιου. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

Yeap, θέλει online pass.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...