Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 οταν επαιζα εγω μετα απο 1-2 ωρες σε κουραζε. Μετα απο 15-30 λεπτα ηθελα να το συνεχισω ομως :Ρ
naruto14 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 οταν επαιζα εγω μετα απο 1-2 ωρες σε κουραζε. Μετα απο 15-30 λεπτα ηθελα να το συνεχισω ομως :Ρ Και εγώ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει
ilias_97 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 "Παράλληλα, το PlayStation Plus εξακολουθεί να αποτελεί όλο και πιο δελεαστική πρόταση – ειδικά εφόσον το παιχνίδι του μήνα που θα παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές του Plus, είναι το Red Dead Redemption (!). " Μόλις το διάβασα τρελάθηκα από τη χαρά μου !!!!! "για δύο εβδομάδες μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, όλοι οι νέοι συνδρομητές θα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία με 25% έκπτωση." στις 8 σεπτεμβρη λήγει η συνδρομή μου!!!
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 "Παράλληλα, το PlayStation Plus εξακολουθεί να αποτελεί όλο και πιο δελεαστική πρόταση – ειδικά εφόσον το παιχνίδι του μήνα που θα παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές του Plus, είναι το Red Dead Redemption (!). " Μόλις το διάβασα τρελάθηκα από τη χαρά μου !!!!! "για δύο εβδομάδες μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, όλοι οι νέοι συνδρομητές θα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία με 25% έκπτωση." στις 8 σεπτεμβρη λήγει η συνδρομή μου!!! ναι το ειπε στη gamescom χτες.Κ κατι για παιχνιδια ειπε στα 19.99 επισης. 90μερες κανεις συνδρομη;
ilias_97 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ναι 3 μηνες αλλα τωρα αοφυ απο οτι φαινεται το ps plus γινεται ολο και καλυτερο θα το σκεφτω για ενα χρονο.
Vole Maulder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Βέβαια έτσι δε με βλέπω να αγοράζω ποτέ ξανά παιχνίδι για το PS3. Περιμένω απλώς μήπως το βγάλουν δωρεάν στο plus. Περίεργη κατάσταση. In other news, Site: φαίνεται πως το Last Guardian ζει ακόμα.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 50€ ευρω που εχει ο 1 χρονος +λεφτα που θες για τα παιχνιδια.. ουτε καν για μενα.Καλυτερα να τα παρω παιχνιδια πισι που θα μεινουν κιολας.
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν θέλεις ένα παιχνίδι πολύ το τσιμπΑς όταν το θέλεις. Αν δεν καίγεσαι περιμένεις να βγει μετά από 2 χρόνια στο ps plus. Τα 20 ευρω είναι τα PS3 essentials. Uncharted, infamous, little big planet (το 1 από όλα αυτά). Ακριβά κατά την γνώμη μου. Σκέφτομαι μετά από αυτά πολύ σοβαρά να αναβάθμισω το PS3 αφού τελειώσω αυτά τα παιχνίδια που έχω τώρα ή να αγοράσω δεύτερο PS3 για ofw...
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν θέλεις ένα παιχνίδι πολύ το τσιμπΑς όταν το θέλεις. Αν δεν καίγεσαι περιμένεις να βγει μετά από 2 χρόνια στο ps plus. Τα 20 ευρω είναι τα PS3 essentials. Uncharted, infamous, little big planet (το 1 από όλα αυτά). Ακριβά κατά την γνώμη μου. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αναβάθμισω το PS3 αφού τελειώσω αυτά τα παιχνίδια που έχω τώρα ή να αγοράσω δεύτερο PS3 για ofw... θες τη δικια μου; θα σου αφησω και το περιεχομενο απο το GT5
Vole Maulder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 50€ ευρω που εχει ο 1 χρονος +λεφτα που θες για τα παιχνιδια.. ουτε καν για μενα.Καλυτερα να τα παρω παιχνιδια πισι που θα μεινουν κιολας. Μα αυτό είναι το θέμα, δεν υπάρχει "+ λεφτά για τα παιχνίδια". Για τα free λέω. Και είναι ελάχιστα αυτά που θα ήθελα να έχω στη βιβλιοθήκη μου πλέον - ή που δεν έχω ήδη στο 360 - και πολλά παιχνίδια που αν κάποιος μου τα έδινε θα τα έπαιζα μερικές ώρες σίγουρα, αλλά δε θα έδινα ποτέ 20-30 ευρώ γι' αυτά. Οπότε τώρα με 50 ευρά το χρόνο και τα έχω αυτά και δε νιώθω και τύψεις αν βαρεθώ στη μέση ενός παιχνιδιού και το παρατήσω. Το βλέπω ως μια πολύ βολική συνδρομή ενοικίασης κάπως.
ilias_97 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Βέβαια έτσι δε με βλέπω να αγοράζω ποτέ ξανά παιχνίδι για το PS3. Περιμένω απλώς μήπως το βγάλουν δωρεάν στο plus. Περίεργη κατάσταση. Και εγω αυτό ακριβώς νιώθω. Αλλά έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Τα παιχνίδια που είναι must have και δεν τα έχω ακόμα (u3,heavy rain,mgs4 κλπ) αλλά και τα καινούρια που θα έρθουν (the last of us, gow ascention ...) θα τα αγοράσω. Αυτά θα θέλω να τα έχω για πάντα. Όσο για τα υπόλοιπα απλά θα τα... νοικιάσω για κανα χρόνο Σκέφτομαι μετά από αυτά πολύ σοβαρά να αναβάθμισω το PS3 αφού τελειώσω αυτά τα παιχνίδια που έχω τώρα ή να αγοράσω δεύτερο PS3 για ofw... Μην το αργείς όμως γιατί μου έχει μείνει η επιθυμία να παίξουμε μαζί uncharted!! :D
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Και εγω αυτό ακριβώς νιώθω. Αλλά έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Τα παιχνίδια που είναι must have και δεν τα έχω ακόμα (u3,heavy rain,mgs4 κλπ) αλλά και τα καινούρια που θα έρθουν (the last of us, gow ascention ...) θα τα αγοράσω. Αυτά θα θέλω να τα έχω για οσο αντεξει η κονσολα. Όσο για τα υπόλοιπα απλά θα τα... νοικιάσω για κανα χρόνο fixed αυτα που κατεβαζεις απο το plus ειναι ενεργα για οσο εχεις συνδρομη;
ilias_97 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 fixed αυτα που κατεβαζεις απο το plus ειναι ενεργα για οσο εχεις συνδρομη; Ναι. (για αυτό λέω νοικιάσω) Όταν λέω για πάντα για πάντα. Φαντάσου με μετά από 30 χρόνια να βγάζω παλιές κονσόλες από τη ντουλάπα και να αρχίζω... uncharted, gow, the last of us, beyond Θα με κοιτάνε με θαυμασμό.
Vole Maulder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Γιατί το fixed; Δεν υπάρχουν τα παιχνίδια άμα χαλάσει η κονσόλα; What kind of foul witchery is this?! Αχέμ... Κάτι τέτοια κι εγώ θα τα αγοράσω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι εν αναμονή του plus. Ναι, είναι ενεργά όσο έχεις τη συνδρομή. Αν λήξει δεν μπορείς να τα παίξεις. Αν δεν τα σβήσεις όμως και ξανακάνεις συνδρομή αργότερα είναι playable ξανά.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 σιγα μην αντεξει τοσο η κονσολα για το αν θα υπαρχουν παιχνιδια χωρις την κονσολα θα το δουμε οταν ερθει το ps4(ΑΝ παιζει του 3).Εμενα μου φαινεται τουλαχιστον κοροιδια αυτο που γινεται και τωρα,δηλαδη να σου ζηταει λεφτα για παιχνιδια του ps2 για να τα παιξεις στο 3.Πληρωνεις το παιχνιδι 2 φορες.Ουτε καν. αφηστε με εμενα εχει αλλαξει η αντιληψη μου για την κονσολα γενικοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις