Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το SotC μια χαρά βγήκε τελικά. Και δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια σε συγκρίση με το πόσα τους πήρε να το βγάλουν εκείνο. Απλώς μας έχουν συνηθίσει κάτι άλλοι με κυκλοφορίες ανά έτος κι αυτή η περίπτωση μοιάζει παράξενη πλέον.

Να σου πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να αργούσαν κι άλλοι αν ήταν να βγάζουν παιχνίδια ανάλογης ποιότητας.

Ας ελπίσουμε να το δούμε τελικά.

Το GT νομίζω πως απογοήτευσε όποιους απογοήτευσε για άλλους λόγους. Σίγουρα έπαιξε λίγο ρόλο και το hype και η καθυστέρηση, αλλά και νωρίτερα να είχε βγει το ίδιο θα ήταν, νομίζω.

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Heavy Rain σήμερα. Έχω φάει άσχημο κόλλημα. Το έκλεισα για να ξεκουραστώ λίγο γιατί μου φαινόταν στο τέλος πως είχε μερικά frame drops. Από όσο διάβασα στο internet όμως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μήπως φταίει που έχω το ps3 σε κάθετη θέση? (slim 250GB). Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια.

Υ.Γ. Με το move έπαιζα και ήταν πολύ ευχάριστο. Με κούρασε όμως η κίνηση του παίκτη μιας και δεν είναι απόλυτα ακριβής.

Δημοσ.

καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω για ενα ps3 fat 80gb.πατας να αναψει,αναβει κανονικα και μετα απο λιγο ακουγεται ο ανεμιστηρας σαν να ανεβαζει εντονα στροφες και μετα σβηνει,αυτο ειναι αρχη ylod μηπως?

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Heavy Rain σήμερα. Έχω φάει άσχημο κόλλημα. Το έκλεισα για να ξεκουραστώ λίγο γιατί μου φαινόταν στο τέλος πως είχε μερικά frame drops. Από όσο διάβασα στο internet όμως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μήπως φταίει που έχω το ps3 σε κάθετη θέση? (slim 250GB). Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια.

Υ.Γ. Με το move έπαιζα και ήταν πολύ ευχάριστο. Με κούρασε όμως η κίνηση του παίκτη μιας και δεν είναι απόλυτα ακριβής.

καιρος ηταν :Ρ

εχω ειχα παρατηρησει frame drop Οταν το ετρεχα απο εξωτερικο δισκο.Υπο κανονικες συνθηκες δεν ειχε θεμα απ οσο θυμαμαι.

Δημοσ.

καιρος ηταν :Ρ

εχω ειχα παρατηρησει frame drop Οταν το ετρεχα απο εξωτερικο δισκο.Υπο κανονικες συνθηκες δεν ειχε θεμα απ οσο θυμαμαι.

Στον εξωτερικό όταν το έβαλα δεν μπορούσα να το κάνω εγκατάσταση για αυτό το έβαλα στον εσωτερικό. Θα συνεχίσω αύριο πάλι :)

Δημοσ.

Τρομερό παιχνίδι! Και γω, τώρα το ξεκίνησα, αλλά εξαιτίας μιας βλακείας σκέφτομαι να το αρχίσω ξανά..Στις δοκιμασίες του πρωταγωνιστή, κατάλαθως βγήκα coward!! !#!=!#

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ακριβώς frame drops αλλά είχε κάτι κολλήματα. Την πρώτη φορά που το έτρεξα με κόλλησε η κονσόλα και αναγκαστικά να κάνω restart. Δεν πατιόταν τίποτα από το controller. Ευτυχώς δεν μου το ξανάκανε.

Δημοσ.

Ο χειρισμός του πάντως είναι αρκετά κουραστικός.Μιλάω για το controller.Με move δεν ξέρω πως είναι.

Δημοσ.

Ο χειρισμός του πάντως είναι αρκετά κουραστικός.Μιλάω για το controller.Με move δεν ξέρω πως είναι.

Με move το παίζω εγώ. Εντάξει λίγο κουραστικός είναι αλλά το ευχαριστιέσαι! :)

Δημοσ.

Με move το παίζω εγώ. Εντάξει λίγο κουραστικός είναι αλλά το ευχαριστιέσαι! :)

Σίγουρα,το παιχνίδι είνα φοβερό.Αλλά με κούραζε κυρίως η αργή κίνηση του παίχτη.

Δημοσ.

Σίγουρα,το παιχνίδι είνα φοβερό.Αλλά με κούραζε κυρίως η αργή κίνηση του παίχτη.

Ναι και εμένα αυτό με κούρασε. Γενικά είναι αργό. Κουράζει μετά από λίγες ώρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...