naruto14 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Έχω πάρει μια BigBen βάση για το ps3 που συνδέονται και 1 DS3, 1 move και ενα navigation controller πανω και φορτίζουν με τροφοδοσια της βασης. Υπάρχει κανενα προβλημα αν τα εχω συνεχεια συνδεδεμενα πανω ενω ειναι φουλ η μπαταρια? βγαζει πρασινα λαμπακια σε ολα.
timekeeper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Έρχεται Hitman HD Collection με τα Hitman 2: Silent Assassin, Hitman 3: Contracts και Hitman: Blood Money. http://shop.16games.it/prezzo_gioco.php/ps3/hitman_hd_collection_109547.html
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Πάει και το god of war chains of olympus HD. Εντάξει δεν ήταν σαν τα άλλα gow αλλά το ευχαριστήθηκα πάλι. Μου άρεσε ιδιαίτερα τα τελικά cutscenes από τότε που βρήκε την Καλλιόπη
JohnVani18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 To Ghost of Sparta είναι επίσης πολύ καλό και αισθητά πιο όμορφο απο το CoO. Και φυσικά πιο μεγάλο.
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 To Ghost of Sparta είναι επίσης πολύ καλό και αισθητά πιο όμορφο απο το CoO. Και φυσικά πιο μεγάλο. Είχα ακούσει πως το Chains of Olympus είναι πολύ εύκολο για αυτό το έβαλα στο hard. To Ghost of Spara λογικά στο normal γιατί μου την δίνει να κάνω 5 ώρες μέχρι να βρω το αδύνατο σημείο κάθε κακού ή ολόκληρης μάχης. Θα το παίξω και αυτό σε λίγο καιρό. Τώρα έχω άλλα παιχνίδια
JohnVani18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μπα, εγώ στο easy, ήθελα να ευχαριστηθώ mindless killing. Το άρχησα και στο hard αλλά μετά έφυγα και το άφησα.. Κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω. Το GoS θα σου σπάσει τα νεύρα στο hard (αν το βάλεις), να ξέρεις..
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μπα, εγώ στο easy, ήθελα να ευχαριστηθώ mindless killing. Το άρχησα και στο hard αλλά μετά έφυγα και το άφησα.. Κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω. Το GoS θα σου σπάσει τα νεύρα στο hard (αν το βάλεις), να ξέρεις.. To φαντάστηκα. Για normal καλά δεν είναι?
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν είναι και τόσο δύσκολα τα God of War πάντως. Τι να πουν και τα Devil May Cry.
naruto14 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν είναι και τόσο δύσκολα τα God of War πάντως. Τι να πουν και τα Devil May Cry. Δεν έχω παίξει devil may cry. Πάντως και τα god of war είναι δύσκολα... το Chains of Olympus ευχαριστήθηκα πάντως στο hard. Το Ghost of Sparta θα το πάω σε normal. Το Ascension θα δούμε
hollow_83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Βασικα πανευκολα ειναι αμα μαθεις λιγο to Dodge, και το Counter. Το 3 πχ μετα το πρωτο level up των blades of exyle ξεκλειδωνες την κινηση που γινοταν με L1 + τετραγωνο και γαμουσες τα παντα. Απλα στα Hard-titan-chaos, δε μπορεις να κανεις το mindless killing που ειπε και ο φιλος πιο πανω, θελει προσοχη. Δυσκολα ομως δε μπορω να τα πω σαν παιχνιδια. Δυσκολο θεωρω το Gears στο insane ας πουμε ή το Killzone στο Εlite.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το Killzone 2 στο Elite έτσι? Γιατί το 3 έβγαινε σχετικά άνετα (και προσωπικά το ευχαριστήθηκα πιο πολύ στο Elite παρά στο Normal που το έπαιξα την πρώτη φορά).
JohnVani18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Report: The Last Guardian Trademark ‘Abandoned’ The release of Studio Japan’s latest adventure continues to be uncertain.
naruto14 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Πολύ κρίμα... το παιχνίδι φαινόταν φοβερό!
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δυστυχως σε αυτο φταιει καθαρα η σονυ. Ετσι και το Gran turismo, 6 χρονια φτιαχνοταν και τελικα απογοητευσε. Ενα project πρεπει να εχει και deadlines, δε μπορει να αφηνεις ανεξελεγκτους τους υπαλληλους και να κανουν οτι γουσταρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις