Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το fan test το κανεις με το ΠΣ3 ανοιχτο αφου εχεις βγαλει το καπακι του. Και αυτο γιατι δεν ξερεις το που θα πεταχτουνε οι σκονες που εχουν μαζευτει πανω στο φαν και τα περιξ αυτου σημεια. θα τα πεταξει καπου αλλου αλλα θα παραμεινουν μεσα στο ΠΣ3 χωρις να ξερεις που και θα μαζεψουν κι αλλες πανω τους.

Κι αμα πανε και καθησουν πανω σε καμια CPU η RSX τι γινεται; δε μπορεις να το ξερεις.

γι αυτο παντα ανοιχτο και αφου εχεις βγαλει το καπακι να βλεπεις οτι φευγουν μακρια και να ξερεις που πανε

οκ ευχαριστώ πολύ :rolleyes:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερώτηση

φίλος μου έχει CFW 3.55

θέλει όμως να αγοράσει αυθεντικό το Uncharted 3

θα του παίζει ? (όχι PSN εννοείται)

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να βγάζεις το καπάκι στο fan test, με την προϋπόθεση οτι θα το κάνεις πρώτη φορά 6 μήνες μετά την αγορά της κονσόλας σου, έτσι ώστε να μην προλάβει να "πετσώσει" η σκόνη στο εσωτερικό. Δύο φορές το χρόνο fan test είναι αρκετό.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να βγάζεις το καπάκι στο fan test, με την προϋπόθεση οτι θα το κάνεις πρώτη φορά 6 μήνες μετά την αγορά της κονσόλας σου, έτσι ώστε να μην προλάβει να "πετσώσει" η σκόνη στο εσωτερικό. Δύο φορές το χρόνο fan test είναι αρκετό.

Αφού η κονσόλα είναι ακόμα στην εγγύηση δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος να την ανοίξω, ε;

Δημοσ.

μια ερώτηση

φίλος μου έχει CFW 3.55

Νομίζω παίζει συγκεκριμένη έκδοση για το cfw. Ας το ψάξει καλύτερα στο internet.

Δημοσ.

μια ερώτηση

φίλος μου έχει CFW 3.55

Ναι θα του παιζει αρκει να το περασει στο σκληρο και να βαλει το σωστο fix δε θυμαμαι ομως ποιο ακριβως

Αφού η κονσόλα είναι ακόμα στην εγγύηση δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος να την ανοίξω, ε;

Ρε Ηλια γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου. ενας απ τους βασικους κανονες των ηλεκτρονικων ειναι πως οτι δεν μας ενοχλει δεν το ενοχλουμε

οτι και να παθει η κονσολα σου οσο ειναι κλειστη καλυπτεται απο εγγυηση μεχρι την παροδο του ετους, οποτε γιατι να χαλασεις την εγγυηση; αστο και οταν περασει το ετος, ανοιξε την και κανε οτι νομιζεις (φυσητηρια, φαν τεστ, παστες (μετα το 2ο ετος αν θες), κτλπ)

Δημοσ.

το θεμα με τα fixes του uncharted ειναι οτι πρεπει να περασεις ολο το παιχνιδι μεσα στο σκληρο δισκο του pc και εκει να το επεξεργαστει το bat αρχειο.

Επισης ενα αλλο θεμα ειναι οτι πρεπει να σπασει σε < 4GB αρχεια αν θες να το τρεξεις απο εξωτερικο. σε αυτη τη περιπτωση αργει πολυ το φορτωμα

υπαρχει ενα ετοιμο proper fix fast loading περιπου 2GB νομιζω το οποιο το αντιγραφεις πανω απο το αρχικο backup του σκληρου που εχεις ριπαρει το παιχνιδι μεσω multiman και δε μπλεκεις καθολου με πισι. οποιος θελει λεπτομερειες π.μ

Δημοσ.

Γεια σας ετοιμαζομαι να ξανα παρω το PS3...θελω γνωμες...και για ποσα GB...Και γενικα για την Console..Και αν γνωριζεται για πακετα που συμφερουν..Ευχαριστω ;)

Δημοσ.

Τα gb είναι ανάλογα τη χρήση που θα κάνεις. Αν κατεβάζεις σχετικά πολλά παιχνίδια από το psn πχ θα θέλεις τουλάχιστον 320gb αν όχι εξωτερικό. Για κανένα παιχνιδάκι καμία φορά που θα κατεβάσεις για demos, μουσική κλπ τα 250 είναι η καλύτερη επιλογή. (εμένα τα 160 δεν θα μου έφταναν με τίποτα). Λογικά θα πας σε κάποιο bundle για να γλιτώσεις κάποια χρήματα. Αυτό το καιρό πάντως δεν υπάρχει κάποια προσφορά.

Αφού θα το ξαναπάρεις τι γνώμες ακριβώς θέλεις; Είναι μια χαρά κονσόλα που θα καταευχαριστηθείς τα exclusives της.

Δημοσ.

Τρία παιχνίδια που έχουν την προσοχή μου

EX Troopers jetpacks to Japan on November 22, Shintaro Kojima (Monster Hunter series) is producing the game.

Anime + cell shaded + shooter, για PS3 & 3DS

http://www.joystiq.c...on-november-22/

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hPEM_3StVPI

Toki to Towa, billed as the PlayStation 3's "first animation RPG," the game features "hand-drawn" animation characters interacting in a 3D world, even in battle and travelling sequences. The game will arrive in Japan in October 11.

The anime studio Satelight (Macross Frontier, Aquarion Evol, Mōretsu Pirates, AKB0048) is animating the game in collaboration with the production company Bandai Namco Games and popular Japanese role-playing game developer Imageepoch (Fate/Extra, Luminous Arc, 7th Dragon). Bakemonogatari illustrator VOFAN is contributing to this game.

http://www.youtube.com/watch?v=hc1ECpYNHgo

Tales of Xillia 2 clip

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=30O5ZUc0p9E

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...