MetalGearFan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τον Σεπτέμβριο θα βγουν τα καινούργια Wireless ακουστικά για το PS3, στα 150 ευρώ αλλά φαίνονται καταπληκτικά http://us.playstation.com/ps3/accessories/higher-end-stereo-headset.html http://www.youtube.com/watch?v=NSJrmDkKLYA Επίσης το φερόμενο ως σούπερ σλιμ PS3 εικάζεται πως δεν θα ανακοινωθεί στο gamescon γιατί οι μετοχές του τωρινού σλιμ είναι ψηλά, δηλαδή πουλάει http://www.vg247.com/2012/07/23/ps3-4000-skips-gamescom-16gb-flash-sku-goes-cheap/
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Και δεν παίρνω καλύτερα ένα 5.1 με 150€ λέω εγώ τώρα..? Ή κανένα 3DS?
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Και δεν παίρνω καλύτερα ένα 5.1 με 150€ λέω εγώ τώρα..? Ή κανένα 3DS? Σωστός...!
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Κλασσική Sony που υπερκοστολογεί τα πάντα. Με 150€ όπως πολύ σωστά είπε ο JohnVani, παίρνεις ένα 3DS και παίζεις τα διαμαντάκια της Nintendo.
overclocker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Overclocker, όταν λες μικρό σε διάρκεια πόσο εννοείς; Επειδή το ψήνω κάποια στιγμή κι εγώ αυτό. Περίπου στις 9 ώρες, άντε βαριά 10. Πάντως από όσα παιχνίδια υποστηρίζουν το move αυτό το βρίσκω το πιο ενδιαφέρον.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οταν ο μέσος όρος των παιχνιδιών είναι 6 ώρες, 7-8 στην καλύτερη, δεν το αποκαλείς μικρό οταν σε κρατάει γύρω στις 10.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οντως, εγώ νόμισα πως θα ήταν 3-4 ώρες σε διάρκεια. 10 ΟΚ είναι.
c0prse_grinder Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 παιδια ξερει κανεις που πρεπει να απευθυνθώ για να "φλασαρουν" το ps3 ωστε να παιζει downloaded games? μολις μου ηρθε απο αντικατασταση το ps3 phat και δεν το εχω κανει καθολου update ακομα για αυτον τον λογο!
ilias_97 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχει περάσει 1 χρόνος (περίπου) από τότε που αγόρασα το ps3 και δεν το έχω ανοίξει ποτέ για να το καθαρίσω. Υπάρχει πρόβλημα; Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση για αυτό ρωτάω αλλιώς θα το είχα ανοίξει. άκυρο ----> Πρώτο post στο νέο insomnia(?) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από ilias_97
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν χρειάζεται να το ανοίξεις. Υπάρχει τρόπος που το ανεμηστήρι δουλεύει τέρμα και αυτοκαθαρίζεται. http://www.youtube.com/watch?v=a6X1-vFYpEU
mtzs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Έχει περάσει 1 χρόνος (περίπου) από τότε που αγόρασα το ps3 και δεν το έχω ανοίξει ποτέ για να το καθαρίσω. Υπάρχει πρόβλημα; Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση για αυτό ρωτάω αλλιώς θα το είχα ανοίξει. άκυρο ----> Πρώτο post στο νέο insomnia(?) Οσο εισαι στην εγγυηση δεν το ανοιγεις για κανεναν λογο. οτι και να παθει πισω στην μαμα σονυ
ilias_97 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Οκ μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν το πειράζω. JohnVani18 κάποιοι λένε ότι με αυτό τον τρόπο κάτι παθαίνει το ανεμιστηράκι. Τέλος πάντων μπορεί να το κάνω το fan test...
MetalGearFan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Hello everyone, I am pleased to announce today a brand new version of Gran Turismo 5 that will be heading your way early this Autumn to celebrate the fourth year of the collaboration with Nissan on the ground-breaking GT Academy programme. Titled Gran Turismo 5: Academy Edition, this rather nice package comes brimming with a whole host of extras, including the following content previously available on PlayStation Store: Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack) Car Pack 2 Car Pack 3 and Course Pack 2 The Nissan GTR driven in this year’s Nurburgring 24 hour race by series creator Kazunori Yamauchi. The price for this exhilarating bundle of fun? €29.99/£19.99 or your local currency equivalent. http://blog.eu.playstation.com/2012/07/25/gran-turismo-5-academy-edition-coming-soon/
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Οκ μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν το πειράζω. JohnVani18 κάποιοι λένε ότι με αυτό τον τρόπο κάτι παθαίνει το ανεμιστηράκι. Τέλος πάντων μπορεί να το κάνω το fan test... Το έχω ακούσει κι εγώ. Δύο χρόνια που το έχω, μέχρι τώρα δύο φορές το έχω κάνει, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
mtzs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Οκ μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν το πειράζω. JohnVani18 κάποιοι λένε ότι με αυτό τον τρόπο κάτι παθαίνει το ανεμιστηράκι. Τέλος πάντων μπορεί να το κάνω το fan test... Το fan test το κανεις με το ΠΣ3 ανοιχτο αφου εχεις βγαλει το καπακι του. Και αυτο γιατι δεν ξερεις το που θα πεταχτουνε οι σκονες που εχουν μαζευτει πανω στο φαν και τα περιξ αυτου σημεια. θα τα πεταξει καπου αλλου αλλα θα παραμεινουν μεσα στο ΠΣ3 χωρις να ξερεις που, και θα μαζεψουν κι αλλες πανω τους. Κι αμα πανε και καθησουν πανω σε καμια CPU η RSX τι γινεται; δε μπορεις να το ξερεις. γι αυτο παντα ανοιχτο και αφου εχεις βγαλει το καπακι να βλεπεις οτι φευγουν μακρια και να ξερεις που πανε Και ακομη καλυτερα μετα απο αυτο να το περασεις ολο με ενα φυσητηρα για να φυγουν τα χοντρα απο παντου Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από mtzs
Προτεινόμενες αναρτήσεις