Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Σεπτέμβριο θα βγουν τα καινούργια Wireless ακουστικά για το PS3, στα 150 ευρώ αλλά φαίνονται καταπληκτικά

http://us.playstation.com/ps3/accessories/higher-end-stereo-headset.html

04a70__android_phone__sony-pulse-wireless-stereo-headset.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=NSJrmDkKLYA

Επίσης το φερόμενο ως σούπερ σλιμ PS3 εικάζεται πως δεν θα ανακοινωθεί στο gamescon γιατί οι μετοχές του τωρινού σλιμ είναι ψηλά, δηλαδή πουλάει

http://www.vg247.com/2012/07/23/ps3-4000-skips-gamescom-16gb-flash-sku-goes-cheap/

super-slim-ps3-pictures-gamescom-2012-0.jpg?20120716-163815

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλασσική Sony που υπερκοστολογεί τα πάντα. Με 150€ όπως πολύ σωστά είπε ο JohnVani, παίρνεις ένα 3DS και παίζεις τα διαμαντάκια της Nintendo.

Δημοσ.

Overclocker, όταν λες μικρό σε διάρκεια πόσο εννοείς; Επειδή το ψήνω κάποια στιγμή κι εγώ αυτό.

Περίπου στις 9 ώρες, άντε βαριά 10.

Πάντως από όσα παιχνίδια υποστηρίζουν το move αυτό το βρίσκω το πιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Οταν ο μέσος όρος των παιχνιδιών είναι 6 ώρες, 7-8 στην καλύτερη, δεν το αποκαλείς μικρό οταν σε κρατάει γύρω στις 10. :)

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις που πρεπει να απευθυνθώ για να "φλασαρουν" το ps3 ωστε να παιζει downloaded games?

μολις μου ηρθε απο αντικατασταση το ps3 phat και δεν το εχω κανει καθολου update ακομα για αυτον τον λογο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει περάσει 1 χρόνος (περίπου) από τότε που αγόρασα το ps3 και δεν το έχω ανοίξει ποτέ για να το καθαρίσω. Υπάρχει πρόβλημα; Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση για αυτό ρωτάω αλλιώς θα το είχα ανοίξει.

άκυρο ----> Πρώτο post στο νέο insomnia(?) :mrgreen: :P

Επεξ/σία από ilias_97
Δημοσ.

Έχει περάσει 1 χρόνος (περίπου) από τότε που αγόρασα το ps3 και δεν το έχω ανοίξει ποτέ για να το καθαρίσω. Υπάρχει πρόβλημα; Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση για αυτό ρωτάω αλλιώς θα το είχα ανοίξει.

άκυρο ----> Πρώτο post στο νέο insomnia(?) mrgreen.png tongue.png

Οσο εισαι στην εγγυηση δεν το ανοιγεις για κανεναν λογο.

οτι και να παθει πισω στην μαμα σονυ

Δημοσ.

Οκ μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν το πειράζω. JohnVani18 κάποιοι λένε ότι με αυτό τον τρόπο κάτι παθαίνει το ανεμιστηράκι. Τέλος πάντων μπορεί να το κάνω το fan test...

Δημοσ.

gt5academyedition530pxheaderimg1512.jpg

Hello everyone,

I am pleased to announce today a brand new version of Gran Turismo 5 that will be heading your way early this Autumn to celebrate the fourth year of the collaboration with Nissan on the ground-breaking GT Academy programme.

7635922264_03e436f776.jpg

Titled Gran Turismo 5: Academy Edition, this rather nice package comes brimming with a whole host of extras, including the following content previously available on PlayStation Store:

Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack)

Car Pack 2

Car Pack 3 and Course Pack 2

The Nissan GTR driven in this year’s Nurburgring 24 hour race by series creator Kazunori Yamauchi.

The price for this exhilarating bundle of fun? €29.99/£19.99 or your local currency equivalent.

http://blog.eu.playstation.com/2012/07/25/gran-turismo-5-academy-edition-coming-soon/

Δημοσ.

Οκ μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν το πειράζω. JohnVani18 κάποιοι λένε ότι με αυτό τον τρόπο κάτι παθαίνει το ανεμιστηράκι. Τέλος πάντων μπορεί να το κάνω το fan test...

Το έχω ακούσει κι εγώ. Δύο χρόνια που το έχω, μέχρι τώρα δύο φορές το έχω κάνει, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το fan test το κανεις με το ΠΣ3 ανοιχτο αφου εχεις βγαλει το καπακι του. Και αυτο γιατι δεν ξερεις το που θα πεταχτουνε οι σκονες που εχουν μαζευτει πανω στο φαν και τα περιξ αυτου σημεια. θα τα πεταξει καπου αλλου αλλα θα παραμεινουν μεσα στο ΠΣ3 χωρις να ξερεις που, και θα μαζεψουν κι αλλες πανω τους.

Κι αμα πανε και καθησουν πανω σε καμια CPU η RSX τι γινεται; δε μπορεις να το ξερεις.

γι αυτο παντα ανοιχτο και αφου εχεις βγαλει το καπακι να βλεπεις οτι φευγουν μακρια και να ξερεις που πανε

Και ακομη καλυτερα μετα απο αυτο να το περασεις ολο με ενα φυσητηρα για να φυγουν τα χοντρα απο παντου

Επεξ/σία από mtzs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...