Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α εσύ ήσουνα αυτός? :P Νόμιζα ότι ήταν ο Καναδός.

Μάλλον θα πάω στο φθηνό γιατί πιστεύω πως δεν αξίζει το official για τι δική μου χρήση και όπως είπες και εσύ πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις η κονσόλα μου μου έβγαλε Artifacts. Για την ακρίβεια, ήταν σαν αστεράκια. Τρεμόπαιζαν τα pixels (όχι όλη η οθόνη, αλλά σε όλο της το εύρος είχε "αστεράκια". Απ'όσο πρόσεξα, μόνο στο χρώμα του μπλε). Η αλήθεια είναι ότι την έχω 6 χρόνια. Αλλάζω βέβαια κάθε χρόνο πάστες αν και φέτος έχω κλείσει χρόνο και δεν άλλαξα από πέρυσι. Η αλήθεια είναι ότι ίσως φταίει το HDMI μου επειδή στη μία πλευρά έχει λυγίσει η είσοδος του, εδώ και 4 χρόνια όμως, αλλά δε ξέρω. Ίσως φταίει ότι μόλις πριν 5 λεπτά άλλαξα διαμόρφωση στο δωμάτιο και κάτι κουνήθηκε (δεν έλεγξα τα καλώδια ακόμη). Όμως, να διακινδυνέψω να το χρησιμοποιήσω; Μπορεί να το ανοίξω τώρα, αφού έχω κοιτάξει τα καλώδια και κατά τύχη να ανοίξει και να δουλεύει ΟΚ και μετά από λίγο να πετάξει κανένα YLOD και εγώ να νόμιζα ότι απλά έφταιγαν τα καλώδια. Με αλλαγή πάστας παίζει να το προλάβω;

Edit: Ήταν αυτό που φοβόμουν. Την άνοιξα ξανά, πάλι το ίδιο. Την έκλεισα, έβαλα ξανά το -χαλασμένο εδώ και 4 χρόνια HDMI- στην οθόνη και πλέον δε τα κάνει. Λέτε να είμαι έτοιμος για YLOD ή απλά έτυχε;

Δημοσ.

γιωργο πρεπει απλα να σου χαλασε το hdmi

εχω τυχει σε χαλασμενο κ μολις φορτωνα παιχνιδια μου εβγαζε χιονια στην οθονη και μετα απο λιγο εκλεινε η κονσολα με τα γνωστα 3 μπιπ και να αναβοσβηνει το κοκκινο.

αλλαξα καλωδιο και δεν μου εχει κανει τιποτα 2 χρονια+ τωρα!

Δημοσ.

Λίγο τσιμπημένη η τιμή στα 310 ευρώ (με 320 σκληρό και δεύτερο χειριστήριο) αλλά όποιος δεν έχει PS3 και το σκέφτεται είναι καλή στιγμή να χτυπήσει το υπέροχο άσπρο πριν βγει το όχι και τόσο εμφανίσιμο super slim.

http://www.skroutz.gr/s/2143674/Sony-Playstation-3-PS3-Slim-320GB-Classic-White.html

Toki to Towa gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=66WTWmT3aQ8

Δημοσ.

Ξερετε καποιον καλο κλωνο controller για το ps3, που να σου δινει την ιδια αισθηση με το original;

Επισης κανενα καλο παιχνιδακι να αγορασω; Εχω να παιξω ps3 πανω απο χρονο. Λολ!

Δημοσ.

Ξερετε καποιον καλο κλωνο controller για το ps3, που να σου δινει την ιδια αισθηση με το original;

Επισης κανενα καλο παιχνιδακι να αγορασω; Εχω να παιξω ps3 πανω απο χρονο. Λολ!

ενσύρματο ? είχα το κλασσικό ps2 dual shock με αντάπτoρα για USB και δούλευε και σε ps3

τι παιχνίδια παίζεις ? προτείνω το Catherine με puzzles και ιστορία

catherinePS3.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Μπορει καποιος να μου προτεινει κανενα παιχνιδι με ps move;;;

Σκεφτομαι να παρω το medieval mobes αλλα δεν ξερω αν αξιζει!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Μπορει καποιος να μου προτεινει κανενα παιχνιδι με ps move;;;

Σκεφτομαι να παρω το medieval mobes αλλα δεν ξερω αν αξιζει!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Θα σου πρότεινα να πάρεις το Sorcery το οποίο είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του move.

sorcery-20120307111302476.jpg

Το μόνο αρνητικό του για μένα είναι ότι είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια αλλά αξιοποιεί το move και το sub controller εξαιρετικά.

Δημοσ.

ενσύρματο ? είχα το κλασσικό ps2 dual shock με αντάπτoρα για USB και δούλευε και σε ps3

τι παιχνίδια παίζεις ? προτείνω το Catherine με puzzles και ιστορία

catherinePS3.jpg

Δε το λες απλα ιστορια! 2,5 ωρες cinematic εχει!
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πάρεις το Sorcery το οποίο είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του move.

Το μόνο αρνητικό του για μένα είναι ότι είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια αλλά αξιοποιεί το move και το sub controller εξαιρετικά.

Επαιξα κιγο το demo του! Καλο μου φανηκε αλλα μου αρεσε καλυτερα το medieval ( για ενα περιεργο λογο :Ρ )

Βασικα μονο αυτα τα δυο εχω δοκιμασει με move (εκτος των shoot em up που εχω! )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...