Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακόμα μια φωτό έτσι επειδή είναι και γαμώ τις όμορφες κονσόλες

ps3_overview_ps3png_br.png

Αυτό τα πόσα γίγα είναι?

Ρε παιδιά πως γίνεται να κατεβάσω δυσκολία στο chains of olympus HD? Έχω χάσει 15 φορές και ακόμα δεν μου έβγαλε το μήνυμα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό τα πόσα γίγα είναι?

Ρε παιδιά πως γίνεται να κατεβάσω δυσκολία στο chains of olympus HD? Έχω χάσει 15 φορές και ακόμα δεν μου έβγαλε το μήνυμα.

320 gb

settings τσέκαρες?

Δημοσ.

ειχα παει σημερα στο Media markt Κ ειδα απο κοντα την κοκκινη και την ασπρη.

Η κοκκινη φαινεται σαν βυσσινι εντονο καμια σχεση με αυτο που δειχνει.Η ασπρη ειναι απιστευτη.Επισης δεν ειναι η ιδια αισθηση του πλαστικου

οσοι εχουν σλιμ ειναι πιο σαγρε η επιφανεια.Στα συγκεκριμενα ειναι λεια.

Δημοσ.

ειχα παει σημερα στο Media markt Κ ειδα απο κοντα την κοκκινη και την ασπρη.

Η κοκκινη φαινεται σαν βυσσινι εντονο καμια σχεση με αυτο που δειχνει.Η ασπρη ειναι απιστευτη.Επισης δεν ειναι η ιδια αισθηση του πλαστικου

οσοι εχουν σλιμ ειναι πιο σαγρε η επιφανεια.Στα συγκεκριμενα ειναι λεια.

Τα είχε απ' έξω να τα δεις?

Δημοσ.

Τα είχε απ' έξω να τα δεις?

yeap.

Το κοκκινο ηταν εκθεσιακο και ειχε φορτωμενο GT5 Με μια αθλια HAMA τιμονιερα η οποια εχανε απο παντου.

Το ασπρο ηταν δεμενο σε ενα stand κ ετρεχε U3.Τα επιασα στο χερι,δυστυχως δεν μπορουσα να τα σηκωσω να δω διαφορα στο βαρος.

Το ασπρο χειριστηριο ηταν κ αυτο απιστευτο.

Δημοσ.

yeap.

Το κοκκινο ηταν εκθεσιακο και ειχε φορτωμενο GT5 Με μια αθλια HAMA τιμονιερα η οποια εχανε απο παντου.

Το ασπρο ηταν δεμενο σε ενα stand κ ετρεχε U3.Τα επιασα στο χερι,δυστυχως δεν μπορουσα να τα σηκωσω να δω διαφορα στο βαρος.

Το ασπρο χειριστηριο ηταν κ αυτο απιστευτο.

Συνήθως ότι διαφορετικό μας φαίνεται και πιο εντυπωσιακό... :rolleyes:

Δημοσ.

μπορει ναι

απλα παντα ασπρα τα ηθελα το εχω βαρεθει το μαυρο.

Ακομα και το κινητο μου πχ σε ασπρο το εχω,τα ακουστικα μου κλπ.Αν εβγαινε εξαρχης σε ασπρο θα το ειχα παρει!

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το headset; Θα ακούγομαι καθαρά; Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για το official της sony; (το θέλω μόνο για το ps3 όχι για κινητό, και το dektop mode του official μου είναι αδιάφορο)

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το headset; Θα ακούγομαι καθαρά; Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για το official της sony; (το θέλω μόνο για το ps3 όχι για κινητό, και το dektop mode του official μου είναι αδιάφορο)

εμενα θυμασαι πως με ακουγες στο GT5; με ενα φτηνο samsung BT ημουν(κ ειμαι ακομα)

λογικα δεν θα εχεις καποιο προβλημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...