naruto14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ακόμα μια φωτό έτσι επειδή είναι και γαμώ τις όμορφες κονσόλες Αυτό τα πόσα γίγα είναι? Ρε παιδιά πως γίνεται να κατεβάσω δυσκολία στο chains of olympus HD? Έχω χάσει 15 φορές και ακόμα δεν μου έβγαλε το μήνυμα.
Manos112 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αυτό τα πόσα γίγα είναι? Ρε παιδιά πως γίνεται να κατεβάσω δυσκολία στο chains of olympus HD? Έχω χάσει 15 φορές και ακόμα δεν μου έβγαλε το μήνυμα. 320 gb settings τσέκαρες?
MetalGearFan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αυτό τα πόσα γίγα είναι? δεν κατάλαβα την ερώτηση, έχουν καμία εξωτερική διαφορά ανάλογα με τα γιγα ?
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Νομίζω τα slim είχαν δεν είμαι σίγουρος. Στα settings όχι δεν έχει τίποτα για αλλαγή επιπέδου...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ειχα παει σημερα στο Media markt Κ ειδα απο κοντα την κοκκινη και την ασπρη. Η κοκκινη φαινεται σαν βυσσινι εντονο καμια σχεση με αυτο που δειχνει.Η ασπρη ειναι απιστευτη.Επισης δεν ειναι η ιδια αισθηση του πλαστικου οσοι εχουν σλιμ ειναι πιο σαγρε η επιφανεια.Στα συγκεκριμενα ειναι λεια.
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ειχα παει σημερα στο Media markt Κ ειδα απο κοντα την κοκκινη και την ασπρη. Η κοκκινη φαινεται σαν βυσσινι εντονο καμια σχεση με αυτο που δειχνει.Η ασπρη ειναι απιστευτη.Επισης δεν ειναι η ιδια αισθηση του πλαστικου οσοι εχουν σλιμ ειναι πιο σαγρε η επιφανεια.Στα συγκεκριμενα ειναι λεια. Τα είχε απ' έξω να τα δεις?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τα είχε απ' έξω να τα δεις? yeap. Το κοκκινο ηταν εκθεσιακο και ειχε φορτωμενο GT5 Με μια αθλια HAMA τιμονιερα η οποια εχανε απο παντου. Το ασπρο ηταν δεμενο σε ενα stand κ ετρεχε U3.Τα επιασα στο χερι,δυστυχως δεν μπορουσα να τα σηκωσω να δω διαφορα στο βαρος. Το ασπρο χειριστηριο ηταν κ αυτο απιστευτο.
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 yeap. Το κοκκινο ηταν εκθεσιακο και ειχε φορτωμενο GT5 Με μια αθλια HAMA τιμονιερα η οποια εχανε απο παντου. Το ασπρο ηταν δεμενο σε ενα stand κ ετρεχε U3.Τα επιασα στο χερι,δυστυχως δεν μπορουσα να τα σηκωσω να δω διαφορα στο βαρος. Το ασπρο χειριστηριο ηταν κ αυτο απιστευτο. Συνήθως ότι διαφορετικό μας φαίνεται και πιο εντυπωσιακό...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 μπορει ναι απλα παντα ασπρα τα ηθελα το εχω βαρεθει το μαυρο. Ακομα και το κινητο μου πχ σε ασπρο το εχω,τα ακουστικα μου κλπ.Αν εβγαινε εξαρχης σε ασπρο θα το ειχα παρει!
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εντάξει τα χρώματα θέμα γούστων. Εμένα όλα τα χρώματα που κυκλοφορούν τώρα μου αρέσουν.
ilias_97 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εγώ πάλι όταν αποφάσισα να το πάρω ήθελα το άσπρο αλλά δεν υπήρχε καμία προσφορά
MetalGearFan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Και τα καλά νέα συνεχίζουν: Yakuza 1&2 HD Edition. Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο η Sega να βγάλουν και Shenmue 1 & 2 HD ώστε αν τα πάει καλά να παρακινηθούν για τρίτη συνέχεια.
ilias_97 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το headset; Θα ακούγομαι καθαρά; Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για το official της sony; (το θέλω μόνο για το ps3 όχι για κινητό, και το dektop mode του official μου είναι αδιάφορο)
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το headset; Θα ακούγομαι καθαρά; Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για το official της sony; (το θέλω μόνο για το ps3 όχι για κινητό, και το dektop mode του official μου είναι αδιάφορο) εμενα θυμασαι πως με ακουγες στο GT5; με ενα φτηνο samsung BT ημουν(κ ειμαι ακομα) λογικα δεν θα εχεις καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις