naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οτι και να λέει ο κόσμος, αν δεν πεί το "οκ" η εταιρία για νέα κονσόλα, δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς έτσι είναι...
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 προσωπικα ειτε βγει σε 1 χρονο το ps4 ειτε σε 2 δεν με ενδιαφερει, δεν εχω ευχαριστηθει ακομη το ps3 το οποιο εχει ακομη να μας δωσει γραφικαρες που δεν εχουμε δει και παιχνιδαρες. τι ακριβως βαριεστε?εγω τοσα χρονια ειχα το ps2 και το παρατησα μονο οταν πηρα το pc και μπορουσα και επαιζα παιχνιδια με καλυτερα γραφικα, ποτε μου δεν το ειχα βαρεθει, δεν μπορω να καταλαβω πως βαριεστε το ps3 που εχει να δωσει τοσα πραγματα ακομη και που συνεχως βγαινουν πολυ καλα παιχνιδια, αν εχετε βαρεθει την εμφανιση του πεταξτε του ενα σεντονακι ή ενα σεμεν πανω να μην το βλεπετε :P (πλακιζω ).
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 kjtzemis, ό,τι ήταν να πάρουμε από γραφικά σε αυτή τη γενιά, το πήραμε. Το θέμα είναι ότι τραβάνε πίσω και το PC.
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 kjtzemis, ό,τι ήταν να πάρουμε από γραφικά σε αυτή τη γενιά, το πήραμε. Το θέμα είναι ότι τραβάνε πίσω και το PC. Όχι πάντα. Υπάρχουν και παιχνίδια που βγαίνουν πολύ καλύτερα στο PC.
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Όχι πάντα. Υπάρχουν και παιχνίδια που βγαίνουν πολύ καλύτερα στο PC. Στη πλειοψηφία τους τα Ports όμως δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Θα μπορούσαν να είναι κατά πολύ καλύτερα. Οι υπάρχουσες κονσόλες θέτουν όρια στο PC είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι. Εντάξει, δεν αντιλέγω, πήρατε τώρα το PS και δε θέλετε να βγει άλλο, αλλά ας είμαστε και λογικοί.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Στη πλειοψηφία τους τα Ports όμως δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Θα μπορούσαν να είναι κατά πολύ καλύτερα. Οι υπάρχουσες κονσόλες θέτουν όρια στο PC είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι. Εντάξει, δεν αντιλέγω, πήρατε τώρα το PS και δε θέλετε να βγει άλλο, αλλά ας είμαστε και λογικοί. Όπως το Max Payne 3 στο PC ξέρωγω, που είναι στην ουσία το πρώτο next-gen game που κυκλοφορεί σε υπολογιστή.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το battlefield 3 έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το max Payne 3 στο pc
MetalGearFan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι ότι τραβάνε πίσω και το PC. Το ξαναείπα, αν ήθελαν καλύτερα γραφικά στο PC και να μην τους κρατάν πίσω οι κοσνόλες. ας είχαν κάνει αξιόπιστη αγορά οι fans ώστε τα στούντιο να τους έχουν σαν προτεραιότητα αντί των κονσολών. Τώρα σκασμός. προσωπικα ειτε βγει σε 1 χρονο το ps4 ειτε σε 2 δεν με ενδιαφερει... ακριβώς, και όταν βγει ΜΕΧΡΙ τα καινούργια παιχνίδια να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται το hardware, ΜΕΧΡΙ να αρχίσουν τα μεγάλα στούντιο να βγάζουν παιχνίδια... εκτός αυτού μόλις ιαπωνικά στούντιο άρχισαν να καταλαβαίνουν πως η MS και το κοινό της τους έχει γραμμένους και άρχισαν να βγάζουν παιχνίδια για PS3 και Wii όπως η namco με το tales of και η Mistwalker με το last story. Και σίγουρα θα βγει ένα Persona 5.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το ξαναείπα, αν ήθελαν καλύτερα γραφικά στο PC και να μην τους κρατάν πίσω οι κοσνόλες. ας είχαν κάνει αξιόπιστη αγορά οι fans ώστε τα στούντιο να τους έχουν σαν προτεραιότητα αντί των κονσολών. Τώρα σκασμός. πολυ σωστα το λες,οταν ομως το καθε πιτσιρικι θελει Ps3 να παιζει γιατι ειναι ΟΥΑΟΥ,παιζει blu ray κλπ(αντιστοιχα και το 360 ετσι),οταν ο γονιος σκεφτεται να δωσει 600 ευρω για ενα pc να παιζει το παιδι αντι να δωσει 300 για την κονσολα κ καθαρισε νομιζω ειναι λογικο να εχει γινει η αγορα ετσι.Κ οσο υπαρχει αυτο τοσο θα ξενερωνουμε στα pc. Και ναι εχω Ps3 για το GT5 μονο κ κανενα ποδοσφαιρακι αμα εχω παρεα στο σπιτι.Τις υπολοιπες ωρες κ ημερες καθεται και το βλεπω. δυστυχως αν δεν αναβαθμιστουν οι κονσολες παιχνιδι σωστο στο pc δεν βλεπουμε.
kjtzemis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν το νομίζω. κιομως φιλε μου, βαλε το Max Payne 3 σε ολα φουλ και βαλε και αντιστοιχα το Battlefield 3 ολα φουλ και να δεις διαφορα, πολυ πιο καθαρα γραφικα πιο πραγματικα, στο MP3 οπως εχω ξαναπει η rockstar εχει μεινει σε εποχη GTA San Andreas που το ποτο που εχουν τα ποτηρια ειναι λες και ειναι στοκος, ουτε κουνιετε ουτε τιποτα ειναι λες και ειναι κολλημενο μεσα στο ποτηρι. για μενα το bf3 ισως οτι καλυτερο εχω παιξει απο θεμα γραφικων στο pc.θα εχω να το λεω ειδικα για τον ηχο του παιχνιδιου, ενιωθες λες και ησουν μεσα στον πολεμο.
Thom83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το battlefield 3 έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το max Payne 3 στο pc Ακομα και το multiplayer του BF3 στις κονσολες εχει καλυτερα γραφικα απο το campaign του Rage στις κονσολες... σε θεματα δυναμικων φωτισμων/εφε ειναι πολυ μπροστα απο τον δευτερο.
JohnVani18 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 To Rage πού κολλάει σε σύγκριση Battlefield 3 και Max Payne 3..?
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Mάλλον από το πολύ lens flare δε βλέπει καλά πια Πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο θέμα με τα γραφικά του MP3. ΟΚ, είναι καλή δουλειά για PC κι όχι κακό port, όπως είχε κάνει προηγουμένως η Rockstar, αλλά δεν έχω δει κάτι το τόσο εντυπωσιακό όσο το έχω δει το παιχνίδι για να θεωρείται (αν θεωρείται όντως) ναυαρχίδα του PC gaming στα γραφικά.
MetalGearFan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ακόμα καμιά φωτό έτσι επειδή είναι και γαμώ τις όμορφες κονσόλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις