naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πόσο πιο κακάσχημο θα το κάνουν ακόμα άραγε..??? Γιατί κακάσχημο βρε? εμένα μου άρεσε
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Όσο πάει και πιο φθηνιάρικα τα κάνει ρε 'συ.. Να σου φέρω παράδειγμα.. PS3 fat, κουμπιά αφής. PS3 slim, κουμπιά. PS3 4xxx, χειροκίνητο πορτάκι για το δισκάκι.. Έλεος δηλαδή, οτι έκανε και στα PSP κάνει και στο PS3..
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Όσο πάει και πιο φθηνιάρικα τα κάνει ρε 'συ.. Να σου φέρω παράδειγμα.. PS3 fat, κουμπιά αφής. PS3 slim, κουμπιά. PS3 4xxx, χειροκίνητο πορτάκι για το δισκάκι.. Έλεος δηλαδή, οτι έκανε και στα PSP κάνει και στο PS3.. Σε αυτό συμφωνώ. Πάντως σαν design έτσι όπως το είδα στην εικόνα μου φαίνεται ομορφότερο
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Σαν να το έχεις πατήσει μέσα σε τοστιέρα είναι
ilias_97 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 1000 φορές καλύτερο το fat 500 φορές καλύτερο το slim
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 1000 φορές καλύτερο το fat 500 φορές καλύτερο το slim Σοβαρά σου αρέσει περισσότερο το fat από το slim? Μου φαίνεται έχω περίεργα γούστα
MetalGearFan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 τρομερή πτώση αισθητικά από το slim το οποίο το βρίσκω με το original PSX τα ποιο ωραία PS
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εμένα αυτή τη στιγμή το super slim είναι το αγαπημένο μου. μετά το slim που έχω
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ειδα καποιες εικονες που διερευσαν στα νεα του φορουμ και ειχαν το super slim, επειδη δεν ηταν καθαρες φωτογραφιες δεν μαρεσε καθολου, οι φωτογραφιες που ανεβασε ο ναρουτο φενοντε πολυ καλυτερα, πχ απο μπροστα μαρεσει αρκετα θα ελεγα απο πανω ομως οπως ολοι λενε ειναι λες και μπηκε σε τοστιερα, δεν μαρεσει καθολου το πανω μερος οπως δεν μαρεσει και ο χειροκινητος τροπος για να βαζεις το δισκακι. οσων αφορα πιο ειναι ομορφοτερο απο το fat και απο το slim Θα ελεγα με μεγαλη διαφορα και φυσικα προσωπικη μου αποψη το slim, το οποιο και εχω, ειχα στα χερια μου και ενα fat και δεν μαρεσε, μονο και μονο το παχος του με τρελενει, τωρα οσων αφορα το super slim αν οντως ειναι αυτο που βλεπουμε στις φωτο αν αλλαξουνε το πανω μερος ισως να μαρεσει και περισσοτερο απο το slim, οπως ειπα στην μπροστινη του μερια μαρεσει παρα πολυ.
ilias_97 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Σοβαρά σου αρέσει περισσότερο το fat από το slim? Μου φαίνεται έχω περίεργα γούστα Αν εξαιρέσεις τα κουμπιά αφής ναι. Αν άλλαζε μόνο η εξωτερική εμφάνιση ανάμεσα σε fat και slim το fat θα έπαιρνα αλλά αφού αντιμετωπίστηκαν και προβλήματα με ylod...
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παιδες κατι ακυρο, το Heavy Rain στο ποσο % τελειωνει η ιστορια του παιχνιδιου?γιατι για να το φτασω στο 100% πρεπει να εχω τελειωσει ολα τα endings. εμενα στα trophies μου λεει οτι βρισκομε στο 12% (μια φορα εχω προλαβει να το παιξω).
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ειδα καποιες εικονες που διερευσαν στα νεα του φορουμ και ειχαν το super slim, επειδη δεν ηταν καθαρες φωτογραφιες δεν μαρεσε καθολου, οι φωτογραφιες που ανεβασε ο ναρουτο φενοντε πολυ καλυτερα, πχ απο μπροστα μαρεσει αρκετα θα ελεγα απο πανω ομως οπως ολοι λενε ειναι λες και μπηκε σε τοστιερα, δεν μαρεσει καθολου το πανω μερος οπως δεν μαρεσει και ο χειροκινητος τροπος για να βαζεις το δισκακι. οσων αφορα πιο ειναι ομορφοτερο απο το fat και απο το slim Θα ελεγα με μεγαλη διαφορα και φυσικα προσωπικη μου αποψη το slim, το οποιο και εχω, ειχα στα χερια μου και ενα fat και δεν μαρεσε, μονο και μονο το παχος του με τρελενει, τωρα οσων αφορα το super slim αν οντως ειναι αυτο που βλεπουμε στις φωτο αν αλλαξουνε το πανω μερος ισως να μαρεσει και περισσοτερο απο το slim, οπως ειπα στην μπροστινη του μερια μαρεσει παρα πολυ. Συμφωνώ το χειροκίνητο καπάκι δεν μου άρεσε καθόλου. Από μπροστά πάντως είναι κουκλί!
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ το χειροκίνητο καπάκι δεν μου άρεσε καθόλου. Από μπροστά πάντως είναι κουκλί! παιζει ομως να μην ειναι και χειροκινητο το καπακι, τωρα που προσεξα την φωτογραφια απο μπροστα στην μεση βλεπω ενα κουμπακι για eject δλδ για να βγαζει το cd, ισως πατωντας αυτο να ανοιγει το μισο καπακι απο πανω απο το ps3 ετσι ωστε να βαζουμε το cd.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Όντως δεν παίζει να είναι χειροκίνητο, βιάστηκα να το θάψω κι εγώ και αργότερα πρόσεξα το κουμπάκι..
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Όντως δεν παίζει να είναι χειροκίνητο, βιάστηκα να το θάψω κι εγώ και αργότερα πρόσεξα το κουμπάκι.. τελικα ειναι αρκετα ομορφο, αν εξερεσουμε την τοστιερα (στο λαιμο μου καθετε δεν μαρεσει καθολου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις