Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ΗS το βλεπω σαν μια χαμενη ευκαιρια για κατι πραγματικα καλο.

Πολυ μικρο παιχνιδι,ενδιαφερον και πιο βαθυ συστημα μαχης απο το GOW,αλλα για καποιο λογο λιγοτερο εθιστικο και διασκεδαστικο.

Θυμαμαι ειχα παθει πλακα με τα γραφικα παντως οταν το ειχα πρωτοδει.

Αν σκεφτείς πως ηταν ο πρώτος (αν δεν κάνω λάθος) τίτλος της Ninja Theory, έκαναν αρκετά καλή δουλειά.

Και μιλάμε για launch τίτλο του PS3, οπότε πρέπει να τα σκεφτούμε και αυτά. ;)

Απο διάρκεια ναί, ηταν σχετικά μικρό, αλλά τα boss fights ηταν pain in the ass.. Σύστημα μάχης δυσκολούτσικο και περίπλοκο στην αρχή, αλλά μετά ηταν πολύ καλό.

Η έλειψη upgrades θα έδινε άλλη αίσθηση στο παιχνίδι, και σίγουρα (όπως ανέφερες) "εθισμό" και διασκέδαση.

Τα γραφικά όντως ηταν κάτι που έκανε το παιχνίδι να ξεχωρίζει εκείνη την εποχή.

Δημοσ.

Ναρούτο, γι' αυτό σε ρώτησα κι εγώ πόσο έπαιξες. Νομίζω πως το HS έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το GoW. Τώρα, εντάξει, αν δεν είσαι ψημένος να το παίξεις μην το κάνεις εξαναγκαστικά. Το θέμα είναι να το διασκεδάζεις κιόλας. Πιάσε το ξανά μετά από λίγο καιρό, ίσως να το δεις με φρέσκο μάτι και να το επανεκτιμήσεις.

Ακριβώς αυτό. Επειδή δεν με έχει ψήσει δεν το παίζω. Το back up το έχω ακόμα, ίσως ασχοληθώ σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Μόλις βρήκα χρόνο έπαιξα και τερμάτισα το batman arkham city, πολύ μικρό μου φάνηκε όμως. Από ότι είδα έχει και κάτι μικρές αποστολές να κάνεις μετά τον τερματισμό αλλά μετά από κανά 2-3 μέρες το βαριέσαι. Το ίδιο και με τα battle που έχει για εξάσκηση, όλα είναι επαναλαμβανόμενα πράγματα από το κανονικό σενάριο του παιχνιδιού. Μου φαίνεται θα το κάνω uninstall γιατί μου πιάνει και χώρο στο δίσκο. Κανένας άλλος τι έχει να πει?

Μου άφησε όμως πολύ καλή εντύπωση από άποψη γραφικών, υφών, λεπτομερειών. Επίσης μου άρεσε ότι είναι και open world game σαν το assasins creed.

Με την κάρτα γραφικών που έχω το καταευχαριστήθηκα.

Δημοσ.

1) εισαι σε τοπικ ps3 οποτε η καρτα γραφικων σου μας ειναι αδιαφορη :P

2) αν δεν σ αρεσε το batman οποιο και αν ειναι αυτο(city,asylum) παρατα το gaming :)

Δημοσ.

Μόλις βρήκα χρόνο έπαιξα και τερμάτισα το batman arkham city, πολύ μικρό μου φάνηκε όμως. Από ότι είδα έχει και κάτι μικρές αποστολές να κάνεις μετά τον τερματισμό αλλά μετά από κανά 2-3 μέρες το βαριέσαι. Το ίδιο και με τα battle που έχει για εξάσκηση, όλα είναι επαναλαμβανόμενα πράγματα από το κανονικό σενάριο του παιχνιδιού. Μου φαίνεται θα το κάνω uninstall γιατί μου πιάνει και χώρο στο δίσκο. Κανένας άλλος τι έχει να πει?

Μου άφησε όμως πολύ καλή εντύπωση από άποψη γραφικών, υφών, λεπτομερειών. Επίσης μου άρεσε ότι είναι και open world game σαν το assasins creed.

Με την κάρτα γραφικών που έχω το καταευχαριστήθηκα.

Το asylum είναι open world? γιατί δεν μου φάνηκε έτσι.

1) εισαι σε τοπικ ps3 οποτε η καρτα γραφικων σου μας ειναι αδιαφορη :P

2) αν δεν σ αρεσε το batman οποιο και αν ειναι αυτο(city,asylum) παρατα το gaming :)

το batman έχει πολύ ωραίο gameplay αλλά σε κάποιον που δεν αρέσει ο ηπερήρωας δεν είναι και τίποτα φοβερό. Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα από το gameplay αλλά μέχρι εκεί. Η ιστορία μέχρι και αηδία μου έφερε. Για το asylum που έπαιξα μιλάω.

Δημοσ.

Πες τα ρε Naruto.

Εντάξει δεν λέω ότι δεν μου άρεσε, αλλά ήτανε πολύ μικρό το story.

Για παιχνίδι game of the year εγώ περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα να δω, μεγαλύτερο story και πιο ενδιαφέρον, πιο πολλές cut scenes κτλπ κτλπ.

Από άποψη gameplay ήτανε αρκετά καλό, αλλά σε όλα τα παραπάνω πράγματα που είπα υστερεί. Επίσης θέλαμε και πιο πολλά boss, και κάτι πολύ πιο σημαντικό και άλλες περιοχές - χάρτες, όχι μόνο την περιφραγμένη την πόλη, ας είχε και κάτι διαφορετικό.

Το περίμενα ότι θα είναι σαν το arkham asylum απλά λίγο πιο βελτιωμένο.

Είναι super uper παιχνίδι αλλά πολύ λίγο, παιχνίδι των 8-10 ωρών το πολύ.

Θα παίξω για 1-2 μέρες λίγο τα extra battles που έχει, εκεί που ρίχνεις ξύλο δηλαδή σε καμία 15 άτομα ταυτόχρονα και προχωράς επίπεδα και μετά πάει για uninstall, στο καλό και άντε γεια. :)

Δημοσ.

Πες τα ρε Naruto.

Εντάξει δεν λέω ότι δεν μου άρεσε, αλλά ήτανε πολύ μικρό το story.

Για παιχνίδι game of the year εγώ περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα να δω, μεγαλύτερο story και πιο ενδιαφέρον, πιο πολλές cut scenes κτλπ κτλπ.

Από άποψη gameplay ήτανε αρκετά καλό, αλλά σε όλα τα παραπάνω πράγματα που είπα υστερεί. Επίσης θέλαμε και πιο πολλά boss, και κάτι πολύ πιο σημαντικό και άλλες περιοχές - χάρτες, όχι μόνο την περιφραγμένη την πόλη, ας είχε και κάτι διαφορετικό.

Το περίμενα ότι θα είναι σαν το arkham asylum απλά λίγο πιο βελτιωμένο.

Είναι super uper παιχνίδι αλλά πολύ λίγο, παιχνίδι των 8-10 ωρών το πολύ.

Θα παίξω για 1-2 μέρες λίγο τα extra battles που έχει, εκεί που ρίχνεις ξύλο δηλαδή σε καμία 15 άτομα ταυτόχρονα και προχωράς επίπεδα και μετά πάει για uninstall, στο καλό και άντε γεια. :)

Μικρή είναι ίσως η ιστορία. Γενικά έχεις και άλλα πράγματα μετά που μεγαλώνει τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω έτσι θα είναι και στο Arkaham City.

Δημοσ.

Ναι, έχει κάποιες μικρές αποστολές να κάνεις άμα θες, αλλά εγώ τις βαριέμαι λίγο. Εντάξει ποιόν πάνε να κοροιδέψουνε? Με λίγες αποστολές παραπάνω, και να πετάς από εδώ και από εκεί μέσα στην πόλη για να κάνεις τι? Δεν έχει πολλά κίνητρα όμως μετά το τέλος του main story. Εντάξει ίσως καταφέρεις να κάνεις κάποια upgrade στην στολή σου, να βρεις μερικά επιπλέον trophies, αλλά μόνο έως εκεί.

Δημοσ.

Ναι, έχει κάποιες μικρές αποστολές να κάνεις άμα θες, αλλά εγώ τις βαριέμαι λίγο. Εντάξει ποιόν πάνε να κοροιδέψουνε? Με λίγες αποστολές παραπάνω, και να πετάς από εδώ και από εκεί μέσα στην πόλη για να κάνεις τι? Δεν έχει πολλά κίνητρα όμως μετά το τέλος του main story. Εντάξει ίσως καταφέρεις να κάνεις κάποια upgrade στην στολή σου, να βρεις μερικά επιπλέον trophies, αλλά μόνο έως εκεί.

Ναι και εγώ δεν τις έπαιξα. Βέβαια εγώ αφού το τερμάτισα πήγα σε άλλο παιχνίδι γιατί έχω πολλά στη λίστα. Αν δεν είχα κάτι άλλο να παίξω θα έκανα τις αποστολές.

Δημοσ.

Τα dlc που πρέπει να πληρώσεις για να τα παίξεις, θα προτιμούσα να τα είχανε μέσα στο αρχικό παιχνίδι, εκεί που θα έφερνες σε πέρας όλες τις μικρές έξτρα αποστολές να σου δίνανε για βραβείο πχ τον playable χαρακτήρα Robin.

Έτσι θα γούσταρα να συνέχιζα να το παίζω.

Μία από τα ίδια και εγώ, έχω πολλά παιχνίδια στην λίστα για μετά, οπότε μάλλον δεν θα ασχοληθώ και πάρα πολύ με το Batman AC.

Το batman arkham asylum δεν είναι open world game, το batman arkham city όμως είναι (μπορείς δηλαδή να πετάξεις σε όποιο σημείο θες στην πόλη και να δείρεις όποιον αλήτη θέλεις).

Το περισσότερο μέρος του παιχνιδιού του batman arkham asylum είναι μέσα σε κτίρια και σε διαδρόμους και λιγότερο έξω στους δρόμους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...