Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο έπαιξες; Εντάξει, δεν είναι και η αποκάλυψη του gaming το HS, αλλά συμφωνώ με τον John. Ο,τι ίσως να λείπει από gameplay στη Ninja Theory το αντισταθμίζουν με story και σκηνοθεσία. Το GOW, από την άλλη, μάλλον το βαριέμαι. Πολλή οργή, ρε παιδί μου!

Τι να την κάνω την ιστορία αν δεν αξίζει το gameplay? Να πάω να δω καμιά ταινία αν είναι. Τo gow δεν συγκρίνεται με το HS. Ξεκίνησα σήμερα το Chains of Olympus και το απολαμβάνω. Εντάξει δεν είναι σαν την τριλογία, αλλά πάλι είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Για μένα πάνε χέρι-χέρι αυτά. Ούτε μόνο το ένα θέλω ούτε μόνο το άλλο. Η αναλογία είναι καλή, θεωρώ, στα 2 παιχνίδια της NT που έχω παίξει. Ειδικά στο Enslaved. Το GOW δε θα μπορούσε να με ενδιέφερε λιγότερο και να το ήθελε στο κομμάτι του στόρι. Δύο παιχνίδια ήταν αρκετά για μένα (στο ps2).

Δημοσ.

Για μένα πάνε χέρι-χέρι αυτά. Ούτε μόνο το ένα θέλω ούτε μόνο το άλλο. Η αναλογία είναι καλή, θεωρώ, στα 2 παιχνίδια της NT που έχω παίξει. Ειδικά στο Enslaved. Το GOW δε θα μπορούσε να με ενδιέφερε λιγότερο και να το ήθελε στο κομμάτι του στόρι. Δύο παιχνίδια ήταν αρκετά για μένα (στο ps2).

To Enslaved δεν κατάφερα να το παίξω. Θα ήθελα πάντως γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Το heavenly Sword το περίμενα πως και πως αλλά τελικά με απογοήτευσε. Εντάξει γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Καλά, προφανώς δε γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Τι θα λέγαμε μετά; :P

Το HS είχε κι ένα κακό. Ως early game είχε κάτι κουραστικά σημεία που τα χειριζόσουν μόνο με το sixasis motion thingy, γιατί έπρεπε να προωθηθεί κι αυτό κάπως ως next gen feature (θυμάσαι, φαντάζομαι, και τις χειροβομβίδες και την ισορροπία στο πρώτο Unhcarted). Οχι ότι χάλαγε όλο το παιχνίδι από αυτό, αλλά αν δεν είσαι πολύ ψημένος και σου σκάσει κι αυτό το μέρος, υποθέτω πως δε θες πολύ να πεις "μπα, άσ' το, δεν είναι για μένα".

Δημοσ.

Καλά, προφανώς δε γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Τι θα λέγαμε μετά; :P

Το HS είχε κι ένα κακό. Ως early game είχε κάτι κουραστικά σημεία που τα χειριζόσουν μόνο με το sixasis motion thingy, γιατί έπρεπε να προωθηθεί κι αυτό κάπως ως next gen feature (θυμάσαι, φαντάζομαι, και τις χειροβομβίδες και την ισορροπία στο πρώτο Unhcarted). Οχι ότι χάλαγε όλο το παιχνίδι από αυτό, αλλά αν δεν είσαι πολύ ψημένος και σου σκάσει κι αυτό το μέρος, υποθέτω πως δε θες πολύ να πεις "μπα, άσ' το, δεν είναι για μένα".

Είχε στο uncharted τέτοιο πράγμα? Δεν το θυμάμαι :/

Δημοσ.

Είχε στο uncharted τέτοιο πράγμα? Δεν το θυμάμαι :/

ναι ακριβως αυτο που ρωταγα εγω τις προαλες, νομιζα οτι ειχε χαλασει αυτη η λειτουργια στο χειρηστηριο μου γιατι στο UC1 αν κραταγες το L2 και κουναγες το DS3 συμαδευες ενω στο UC2 δεν το εκανε (τουλαχιστον απο το 18 Chapter και μετα που θυμαμαι δεν το εκανε).

Δημοσ.

ναι ακριβως αυτο που ρωταγα εγω τις προαλες, νομιζα οτι ειχε χαλασει αυτη η λειτουργια στο χειρηστηριο μου γιατι στο UC1 αν κραταγες το L2 και κουναγες το DS3 συμαδευες ενω στο UC2 δεν το εκανε (τουλαχιστον απο το 18 Chapter και μετα που θυμαμαι δεν το εκανε).

Εγώ πάλι σε κανένα uncharted δεν είχα χρησιμοποιήσει sixaxis. Δεν το έλεγε ρε παιδιά ότι είχε κάπου :mad:

Στο 3 έχει?

Δημοσ.

Αντιθέτως, το GoW είναι που "δεν έχει" gameplay και απλά πατάς τετράγωνο/τρίγωνο και τα διαλύεις όλα.

Στο Heavenly Sword έχει τις normal επιθέσεις, quick και heavy, και αντίστοιχα βγάζεις τα ανάλογα counters, δεν πατάς απλά ένα κουμπί και μπλοκάρει/κάνει counter.

Kαι όντως, έχει πολύ ωραίο story και πολύ ωραίους χαρακτήρες. Στο God of War οτι βρεθεί στο πέρασμά σου απλά το καθαρίζεις.

@Vole Maulder

Περί sixaxis thingy, έχει επιλογή απενεργοποίησης (κι εγώ κάπως αργά το έμαθα..).

Δημοσ.

Είχε επιλογή και το HS για το sixaxis; Παίζει να μην το είχα ψάξει καν, τόσο αναμενόμενο το είχα θεωρήσει ότι θα το είχαν χώσει μέσα αυτό απλώς για να το κάνουν. Oh well, πάει τώρα. Αν το ξαναπαίξω ποτέ θα το έχω υπόψη.

Δημοσ.

παιδιά βλέπω τελευταία ότι το PSN Plus έχει ωραία δωρεάν παιχνίδια (Little Big Planet 2, Deus Ex,...) και σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή. το θέμα είναι ότι από αύριο πάω διακοπές και την κονσόλα θα την ξαναχρησιμοποιήσω μέσα Αυγούστου. να αγοράσω συνδρομή μόλις γυρίσω από τις διακοπές ή δεν θα προσφέρονται δωρεάν τα παιχνίδια που προανέφερα?

Δημοσ.

Αντιθέτως, το GoW είναι που "δεν έχει" gameplay και απλά πατάς τετράγωνο/τρίγωνο και τα διαλύεις όλα.

Στο Heavenly Sword έχει τις normal επιθέσεις, quick και heavy, και αντίστοιχα βγάζεις τα ανάλογα counters, δεν πατάς απλά ένα κουμπί και μπλοκάρει/κάνει counter.

Kαι όντως, έχει πολύ ωραίο story και πολύ ωραίους χαρακτήρες. Στο God of War οτι βρεθεί στο πέρασμά σου απλά το καθαρίζεις.

@Vole Maulder

Περί sixaxis thingy, έχει επιλογή απενεργοποίησης (κι εγώ κάπως αργά το έμαθα..).

Το god of war δεν είναι απλά ένα [] και ένα Δ. Αν παίζεις σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας χρειάζεσαι να παίζεις έξυπνα για να νικήσεις. Στο hard στα boss συνήθως χάνω κάνα 2 φορές μέχρι να βρω το "κόλπο" για να τους νικήσω.

Στο Heavenly Sword ήταν που πατούσα συνέχεια το [] και τίποτα άλλο. Με ξενέρωσε απίστευτα.

Δημοσ.

Το τερμάτησα στο hard το GoW3. ;)

Άντε, L1 + Δ αν όχι [] + Δ, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Το παιχνίδι συγκριτικά με το HS είναι εύκολο.

Είσαι αρχή ακόμα, παρακάτω είναι που θα χρησιμοποιήσεις και τις επόμενες τεχνικές.

Πού να δείς στο HS τα boss fights, εκεί είναι που θα φρίξεις.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Κάτι που σίγουρα θα κάνει αρκετούς χαρούμενους!!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots to Get a Trophy Patch

Δημοσ.

Hah! Νωρίς νωρίς το MGS.

Κατσικούλα, κάποια παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο (LBP2, Infamous 2 και Motorstorm, νομίζω), κάποια όχι. Τσέκαρε ποια θες εσύ και ως πότε είναι και πράξε αναλόγως.

Ναρούτο, γι' αυτό σε ρώτησα κι εγώ πόσο έπαιξες. Νομίζω πως το HS έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το GoW. Τώρα, εντάξει, αν δεν είσαι ψημένος να το παίξεις μην το κάνεις εξαναγκαστικά. Το θέμα είναι να το διασκεδάζεις κιόλας. Πιάσε το ξανά μετά από λίγο καιρό, ίσως να το δεις με φρέσκο μάτι και να το επανεκτιμήσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ΗS το βλεπω σαν μια χαμενη ευκαιρια για κατι πραγματικα καλο.

Πολυ μικρο παιχνιδι,ενδιαφερον και πιο βαθυ συστημα μαχης απο το GOW,αλλα για καποιο λογο λιγοτερο εθιστικο και διασκεδαστικο.

Θυμαμαι ειχα παθει πλακα με τα γραφικα παντως οταν το ειχα πρωτοδει.

παιδιά βλέπω τελευταία ότι το PSN Plus έχει ωραία δωρεάν παιχνίδια (Little Big Planet 2, Deus Ex,...) και σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή. το θέμα είναι ότι από αύριο πάω διακοπές και την κονσόλα θα την ξαναχρησιμοποιήσω μέσα Αυγούστου. να αγοράσω συνδρομή μόλις γυρίσω από τις διακοπές ή δεν θα προσφέρονται δωρεάν τα παιχνίδια που προανέφερα?

Χανεις το Deus Ex νομιζω(τελος Ιουλιου) μαζι με τα Chime Super Deluxe and Warhammer 40,000: Space Marine(και τα 2 18 Ιουλιου).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...