Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια, κριμα οπως που εχω 80gb, μπορω να τον αλλαξω; To ξερω πως μπορεις να τον αλλαξεις, εννοω σε fat κανει 200+ gb;

Για οποιοδηποτε αλλαξει σκληρο στο ΠΣ3

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive

Βεβαια οπως εχω πολλακις αναφερει

SATA 2,5" και υψος 9,5mm σαν basic specs.

Απο κει και περα εως 5400 στροφες (το τονιζω αυτο) και εως 500GB χωρητικοτητα (τονιζω και τη χωρητικοτητα)

Επ ουδενι περισσοτερες στροφες η μεγαλυτερη χωρητικοτητα καθοτι οδηγουν σε υπερθερμανση η οποια στα παλια fat μοντελα ειδικα ειναι αργος θανατος = YLOD

Πολλοι στο εξωτερικο εχουν και 1 GB σκληρο (η πλειοψηφια με σλιμ) αλλα μη παιζετε κορωνα γραμματα

Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτό με το ότι η ms το εμπόδισε να βγει στην δύση για ps3δεν ισχύει

Καπου θυμαμαι ειχα διαβασει οτι το ειχε παρει exclusive η MS για δυση.Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι δεν εχει επιβεβαιωθει νομιζω κατι τετοιο.

Δημοσ.

Για οποιοδηποτε αλλαξει σκληρο στο ΠΣ3

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive

Βεβαια οπως εχω πολλακις αναφερει

SATA 2,5" και υψος 9,5mm σαν basic specs.

Απο κει και περα εως 5400 στροφες (το τονιζω αυτο) και εως 500GB χωρητικοτητα (τονιζω και τη χωρητικοτητα)

Επ ουδενι περισσοτερες στροφες η μεγαλυτερη χωρητικοτητα καθοτι οδηγουν σε υπερθερμανση η οποια στα παλια fat μοντελα ειδικα ειναι αργος θανατος = YLOD

Πολλοι στο εξωτερικο εχουν και 1 GB σκληρο (η πλειοψηφια με σλιμ) αλλα μη παιζετε κορωνα γραμματα

Καποιον θα βρω που αλλαξε σκληρο, θα μου πει ποιον πηρε, και θα αγορασω τον ιδιο και εγω.

Με φοβησες με το YLOD, αλλα δεν πειραζει, σε 2 χρονια που θα απολυθω θα βγει το ps4, λολ :mrgreen: .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλά όπως και νάχει μετά από την ομολογουμένως αποτυχημένη περίοδο που οι ιάπωνες επιτήρησαν να στοχεύσουν την δύση μαζί με την MS (με ότι αυτό σήμαινε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών) με την MS να τους γράφει χωρίς καμία προώθηση ή στήριξη και το κοινό του 360 χωρίς πωλήσεις

η κίνηση ανακάμπτει με Ni no Kuni, Last Story, Dark Souls, FF XIII-2, Tales of Graces F, Xenoblade, Shin megami tenshei 4 & persona 4 golden, FF XIV

εντομεταξύ η ανεπίσημη αγγλική μετάφραση της ιαπωνικής έκδοσης του tales of vasperia για ps3 έχει σχεδόν τελειώσει !

προτείνω Disgaea 4 στα 20 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά

http://www.public.gr/prod/gaming/games/ps3-games/disgaea-4:-a-promise-unforgotten-ps3-games/prod2400031pp/

Επεξ/σία από MetalGearFan
Δημοσ.

Καποιον θα βρω που αλλαξε σκληρο, θα μου πει ποιον πηρε, και θα αγορασω τον ιδιο και εγω.

Με φοβησες με το YLOD, αλλα δεν πειραζει, σε 2 χρονια που θα απολυθω θα βγει το ps4, λολ :mrgreen: .

αυτος που εδειξες στο παραπανω λινκ κανει

τα υπολοιπα τα ειπα εντελως πληροφοριακα

Δημοσ.

αυτος που εδειξες στο παραπανω λινκ κανει

τα υπολοιπα τα ειπα εντελως πληροφοριακα

Α ωραια τοτε :rolleyes: . Τον 80αρη τι να τον κανω λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν γίνει αλλαγή σκληρού με μεγαλύτερη χωρητικότητα πάλι χάνεις όλα τα saves σου?

Βέβαια εγώ έχω 320 GB, αλλά δεν ξέρω μπορεί να βάλω κανέναν 1Τ, παίζω κορώνα γράμματα με YLOD?

Και κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε, το ίδιο συμβαίνει και με τα trophies? Είναι δηλαδή κλειδωμένα και αυτά?

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Εάν γίνει αλλαγή σκληρού με μεγαλύτερη χωρητικότητα πάλι χάνεις όλα τα saves σου?

Βέβαια εγώ έχω 320, αλλά δεν ξέρω μπορεί να βάλω κανέναν 1Τ, παίζω κορώνα γράμματα με YLOD?

Και κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε, το ίδιο συμβαίνει και με τα trophies? Είναι δηλαδή κλειδωμένα και αυτά?

Αν εχεις ofw δεν υπαρχει λογος να πας σε μεγαλυτερο δισκο. Οχι τα 320 αλλα και τα 160 ειναι υπεραρκετα

Εδω εγω με cfw και παλι ευχαριστημενος ειμαι με 320

Αν εισαι cfw με εναν 500αρη νομιζω καλυπτεσαι χαλαρα. αλλα και παλι δεν αξιζει ο κοπος να πας απο 320 σε 500 (δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα οσο οι δισκοι ειναι ακομη ακριβοι - αν ειχαν 28 ευρω οπως ειχε βγει παλια ενας 500αρης τοτε να πω οτι αξιζει τον κοπο). Αρα αν εχεις cfw και κανεις αναβαθμιση δισκου σωζονται και ξεκλειδωνουν ολα τα saves. απλα πρεπει να μπεις στη διαδικασια του να τα ξαναεπαναφερεις με ειδικα προγραμματα που κυκλοφορουνε.

Οσο για τα trophies: Ως γνωστον ειτε με ofw ειτε με cfw τα κανεις συγχρονισμο στους servers του πσν και τα επαναφερεις οτι ωρα θελεις.

Τα game data δεν ειναι προβλημα γιατι θα εγκατασταθουνε εκ νεου

Δημοσ.

Φίλε matzo thanks, σε cfw 3.55 είμαι που σημαίνει ούτε με psn δεν μπορώ να συνδεθώ, εκτός αν το έκανα official firmware.

Οπότε πρέπει να διαλέξω ή τον έναν δρόμο ή τον άλλον. Ή official και να μπορώ να κρατάω ανά πάσα στιγμή όλα τα saves και trophies ή cfw που θα έχω όλα τα υπόλοιπα θετικά πράγματα που προσφέρει...

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω άλλη μία κονσόλα ps3 και να την έχω με official firmware να μπορώ να παίζω online, έχω το εξής ερώτημα.

Θα μπορέσω να μεταφέρω όλα τα παλιά μου saves και trophies από την κονσόλα με cfw 3.55 στην κονσόλα με το official firmware?

Για εμένα είναι πολύ πολύτιμα αρχεία, χιλιάδες ώρες gameplay, αν υπάρχει κάποιος τρόπος please ας βοηθήσει κάποιος.

Τι μου προτείνεται να κάνω σε αυτήν την περίπτωση?

Δημοσ.

Υπάρχει "plug-in" για να μπαίνεις online με cfw.

Τα save αν είναι ίδιο το id θα δουλέψουν κανονικά (θεωρητικά).

Δημοσ.

αλλά όπως και νάχει μετά από την ομολογουμένως αποτυχημένη περίοδο που οι ιάπωνες επιτήρησαν να στοχεύσουν την δύση μαζί με την MS (με ότι αυτό σήμαινε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών) με την MS να τους γράφει χωρίς καμία προώθηση ή στήριξη και το κοινό του 360 χωρίς πωλήσεις

η κίνηση ανακάμπτει με Ni no Kuni, Last Story, Dark Souls, FF XIII-2, Tales of Graces F, Xenoblade, Shin megami tenshei 4 & persona 4 golden, FF XIV

και πιθανότατα Toki to Towa !

Toki-to-Towa-Trailer_003.jpg

αν και σχετικά με ni no kuni για να πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι και τόσο, οκ παραμύθι είναι αλλά συγνώμη ο πρωταγωνιστής παραείναι λούλης και ειδικά αυτή η μπέρτα το σκοτώνει ! Ακόμα και η 10χρονη Τσιχιρο από το spirited away πιο τσαμπουκαλεμένη φαίνεται με σηκωμένα τα μανίκια. Μήπως ο πρωταγωνιστής ενόχλησε τους ιάπωνες και έκανε το παιχνίδι χαμηλές πωλήσεις εκεί ?

συζητάν οι developers: "-χμμμ, τι θα εξαφανίσει κάθε ίχνος τεστοστερόνης ? -ας του βάλουμε μία μπέρτα !"

ni-no-kuni-580x362.jpg

σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να παίξω το καινούργιο Atelier Meruru: The Apprentice of Arland που μόλις βγήκε στην Ευρώπη.

επίσης πιο αφανή rpg από την NIS (disgaea)

Mugen Souls

http://www.youtube.com/watch?v=LmOYbxyQ2bU

Mugen-Souls-03.jpg

The Witch and the Hundred Knights

NIS-Localizations_03-30.jpg

και τέλος το 2D Dragon's Crown (published by atlus)

http://www.youtube.com/watch?v=3a_g7lUliQU

dragons-crown-vanillaware.jpg

Δημοσ.

Έπαιξα heavynly sword. Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά το παιχνίδι μου φάνηκε μεγάλη μπαρούφα. Γενικά ότι hack n' slash παίζω μετά το god of war με ξενερώνει απίστευτα. Τι να πω δεν ξέρω.

Δημοσ.

Προσωπικά και τα δύο παιχνίδια της Ninja Theory που έπαιξα μέχρι τώρα μου άρεσαν.

Μπορεί να μην έχει τη "χάρη" του GοW, αλλά είναι ένα πολύ αξιόλογο παιχνίδι.

Δημοσ.

Προσωπικά και τα δύο παιχνίδια της Ninja Theory που έπαιξα μέχρι τώρα μου άρεσαν.

Μπορεί να μην έχει τη "χάρη" του GοW, αλλά είναι ένα πολύ αξιόλογο παιχνίδι.

Δεν ξέρω πάλι το βρήκα πολύ βαρετό... εντάξει γούστα είναι αυτά... :rolleyes:

Δημοσ.

Πόσο έπαιξες; Εντάξει, δεν είναι και η αποκάλυψη του gaming το HS, αλλά συμφωνώ με τον John. Ο,τι ίσως να λείπει από gameplay στη Ninja Theory το αντισταθμίζουν με story και σκηνοθεσία. Το GOW, από την άλλη, μάλλον το βαριέμαι. Πολλή οργή, ρε παιδί μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...