mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σε πολλα παιχνιδια τα saves ειναι κλειδωμενα και δεν αναγνωριζονται ουτε καν απο την ιδια κονσολα που εχεις οταν πας να τα ξαναβαλεις ποσο μαλλον να τα βαλεις σε αλλη κονσολα Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι στο GT5 για παραδειγμα εως και την εκδοση 1.09 τα saves αν τα αντεγραφες σε στικακι και πηγαινες να τα ξαναβαλεις στη κονσολα σου δε τα αναγνωριζε. Αυτο ειναι βεβαια καθαρα θεμα παιχνιδιου και εταιριας που προωθει το παιχνδι (στη προκειμενη περιπτωση ξανα ΣΟΝΥ !!! ) Αλλα παιχνιδια εχουν τα saves εντελως ξεκλειδωτα Αυτα βεβαια λυνονται με cfw οπως επισης και η εγκατασταση linux που δεν ειναι θεμα hardware αλλα καθαρα software/firmware. Με rebug cfw μπορουν οσοι θελουν να εγκαταστησουν linux. θα μπου πεις ποσοι εχουν 3.55 ? αυτο ειναι αλλη ιστορια
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ^ Θυμάμαι παλιότερα ότι είχα κατεβάσει από web ένα save για το resident evil 5 γιατί το είχα τερματίσει στο pc και δεν ήθελα να το παίξω από την αρχή πάλι στο ps3. Έκανα κανονικά την αντιγραφή του save από usb στικ στην κονσόλα, αλλά μόλις πήγα να αρχίσω το παιχνίδι δεν μου έκανε load το save, που σημαίνει μάλλον ότι θα ήτανε κλειδωμένο και δεν το αναγνώριζε. Σε περίπτωση που πάθει τίποτα η κονσόλα μου, χτύπα ξύλο, και αναγκαστώ να αγοράσω άλλη κονσόλα, όλα τα saves κάνανε φτερά? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω backup και όταν τα μεταφέρω στην άλλη κονσόλα να τα αναγνωρίσει κανονικά? Με το ps plus τι παίζει? Α να πω είμαι με cfw 3.55.
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 δε ξερω τι παιζει με το psplus, νομιζω οτι η σονυ δινει τη δυνατοτητα για να σωσεις τα saves online και μετα τα ανακτας με το λογαριασμο πσν. Ισως ο Ηλιας ξερει κατι με το psplus να μας διαφωτισει πανω σ αυτο το θεμα Για να μπεις ονλαιν με cfw πρεπει να εχεις spoofer ( δες αλλο τοπικ)
optimus_crime Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Παιδια, αξιζει να παρω συνδρομη στο plus για 1 χρονο; Δεν ξερω ποσο παιζει η τιμη, βρηκα στο game.co.uk 40 ευρω καρτα που σου δινει συνδρομη για 1 χρονο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ^ Θυμάμαι παλιότερα ότι είχα κατεβάσει από web ένα save για το resident evil 5 γιατί το είχα τερματίσει στο pc και δεν ήθελα να το παίξω από την αρχή πάλι στο ps3. Έκανα κανονικά την αντιγραφή του save από usb στικ στην κονσόλα, αλλά μόλις πήγα να αρχίσω το παιχνίδι δεν μου έκανε load το save, που σημαίνει μάλλον ότι θα ήτανε κλειδωμένο και δεν το αναγνώριζε. Ακριβως.Αυτο που ελεγα και πριν.Καποια παιχνιδια πριν βγει το plus δεν σου επετρεπαν να αντιγραψεις saves. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω backup και όταν τα μεταφέρω στην άλλη κονσόλα να τα αναγνωρίσει κανονικά? Με το ps plus τι παίζει? To plus αυτο που κανει ειναι να σου δινει την ειπλεον δυνατοτητα(που δεν υπηρχε πριν) για cloud saving.Καθε φορα σε ρωταει αν θες να κανεις cloud saving.Oποτε το save υπαρχει παντα στο id σου,δεν χρειαζεται να το μεταφερεις. Παιδια, αξιζει να παρω συνδρομη στο plus για 1 χρονο; Δεν ξερω ποσο παιζει η τιμη, βρηκα στο game.co.uk 40 ευρω καρτα που σου δινει συνδρομη για 1 χρονο. Για μενα αξιζει. Δεν αξιζει μονο αν εχεις μικρο σκληρο(αλλα αν θες τον αναβαθμιζεις) και αν εχεις θεμα με τις συλλογες.Δηλαδη αν θες να εχεις το παιχνιδι σε κουτακι. Με το που θα γινεις συνδρομητης κατεβαζεις 10 παιχνιδια δωρεαν.3 απο αυτα αλλαζουν καθε μηνα. Θα μπορεις να παιζεις ολα αυτα τα παιχνιδια για οσο εισαι συνδρομητης. Αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να μην εισαι παντα συνδρομητης? 10 παιχνιδια με 50e day οne και καθε μηνα τρια επιπλεον καινουρια . clοud saving,δοκιμες καποιων παιχνιδιων για μια ωρα εκτος απο τα demo,παιχνιδια σε καλυτερες τιμες και αλλα. Για σενα ειναι 40e και εχεις 10 παιχνιδια ,βαλε και τα 3 του καθε μηνα(σου βαζω 10 μηνες) 3χ10=30 ,συνολο 40+ παιχνιδια με 40e. Σκεψου το Kαι για τον cortan
cortaN@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σε πολλα παιχνιδια τα saves ειναι κλειδωμενα και δεν αναγνωριζονται ουτε καν απο την ιδια κονσολα που εχεις οταν πας να τα ξαναβαλεις ποσο μαλλον να τα βαλεις σε αλλη κονσολα Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι στο GT5 για παραδειγμα εως και την εκδοση 1.09 τα saves αν τα αντεγραφες σε στικακι και πηγαινες να τα ξαναβαλεις στη κονσολα σου δε τα αναγνωριζε. Αυτο ειναι βεβαια καθαρα θεμα παιχνιδιου και εταιριας που προωθει το παιχνδι (στη προκειμενη περιπτωση ξανα ΣΟΝΥ !!! ) Αλλα παιχνιδια εχουν τα saves εντελως ξεκλειδωτα Αυτα βεβαια λυνονται με cfw οπως επισης και η εγκατασταση linux που δεν ειναι θεμα hardware αλλα καθαρα software/firmware. Με rebug cfw μπορουν οσοι θελουν να εγκαταστησουν linux. θα μπου πεις ποσοι εχουν 3.55 ? αυτο ειναι αλλη ιστορια Και όλα αυτά που περιγράφει ο mtzs και είναι ξέχωρα από παράνομες αντιγραφές παιχνιδιών να πω πως είναι εντελώς νόμιμο....! Αρκεί να μη χρησιμοποιείς την υπηρεσία PSN, επειδή περιλαμβάνει user agreement μεταξύ του χρήστη και της Sony. Γι αυτό και είμαι καθαρά υπέρ της hacking scene γιατί το homebrew επαναλαμβάνω είναι εντελώς νόμιμο όσον αφορά μία κονσόλα την οποία πλήρωσες once και της οποίας είσαι και ο τελικός χρήστης.
optimus_crime Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ακριβως.Αυτο που ελεγα και πριν.Καποια παιχνιδια πριν βγει το plus δεν σου επετρεπαν να αντιγραψεις saves. To plus αυτο που κανει ειναι να σου δινει την ειπλεον δυνατοτητα(που δεν υπηρχε πριν) για cloud saving.Καθε φορα σε ρωταει αν θες να κανεις cloud saving.Oποτε το save υπαρχει παντα στο id σου,δεν χρειαζεται να το μεταφερεις. Για μενα αξιζει. Δεν αξιζει μονο αν εχεις μικρο σκληρο(αλλα αν θες τον αναβαθμιζεις) και αν εχεις θεμα με τις συλλογες.Δηλαδη αν θες να εχεις το παιχνιδι σε κουτακι. Με το που θα γινεις συνδρομητης κατεβαζεις 10 παιχνιδια δωρεαν.3 απο αυτα αλλαζουν καθε μηνα. Θα μπορεις να παιζεις ολα αυτα τα παιχνιδια για οσο εισαι συνδρομητης. Αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να μην εισαι παντα συνδρομητης? 10 παιχνιδια με 50e day οne και καθε μηνα τρια επιπλεον καινουρια . clοud saving,δοκιμες καποιων παιχνιδιων για μια ωρα,παιχνιδια σε καλυτερες τιμες κτλ. Για σενα ειναι 40e και εχεις 10 παιχνιδια ,βαλε και τα 3 του καθε μηνα(σου βαζω 10 μηνες) 3χ10=30 ,συνολο 40+ παιχνιδια με 40e. Σκεψου το Kαι για τον cortan Ωραια, κριμα οπως που εχω 80gb, μπορω να τον αλλαξω; To ξερω πως μπορεις να τον αλλαξεις, εννοω σε fat κανει 200+ gb;
cortaN@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Kαι για τον cortan Άλλο το Tales of Xillia, άλλο το Tales of Vesperia. Σε κάθε περίπτωση θετικό είναι! Όπως και το Ni No Kuni.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Άλλο το Tales of Xillia, άλλο το Tales of Vesperia. Σε κάθε περίπτωση θετικό είναι! Όπως και το Ni No Kuni. Το ξερω βρε,απλα επειδη ξερω οτι σου αρεσουν τα JRPGS το ποσταρα,μην εισαι κακοπροαιρετος.Δεν εκανα το ποστ για να στη πω. optimus_crime αν εχεις σκοπο να βαλεις plus παρε οσο γινεται μεγαλυτερο σκληρο.πανω απο 500 για μενα.Θα βαρεθεις να κατεβαζεις τζαμπα πραμα.
optimus_crime Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το ξερω βρε,απλα επειδη ξερω οτι σου αρεσουν τα JRPGS το ποσταρα,μην εισαι κακοπροαιρετος.Δεν εκανα το ποστ για να στη πω. optimus_crime αν εχεις σκοπο να βαλεις plus παρε οσο γινεται μεγαλυτερο σκληρο.πανω απο 500 για μενα.Θα βαρεθεις να κατεβαζεις τζαμπα πραμα. Ωραια, οταν βρω ευκαιρια θα παρω το πακετο, δηλαδη 40 η καρτα χρονου και ενας σκληρος γυρω στα 100Ε; Υ.Γ 2.5″ σκληρο θελω ε; Κατι τέτοιο ασπούμε;
cortaN@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το ξερω βρε,απλα επειδη ξερω οτι σου αρεσουν τα JRPGS το ποσταρα,μην εισαι κακοπροαιρετος. Δεν εκανα το ποστ για να στη πω. Χαχαχαχά! Μα και εγώ δεν είπα αυτό, είπα πως είναι χαζοί στη Sony γιατί το καλύτερο jrpg αυτής της γενιάς ίσως, το έχουν αφήσει exclusive στην MS και το 360. Άντε να δούμε το Tales of Xillia!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ωραια, οταν βρω ευκαιρια θα παρω το πακετο, δηλαδη 40 η καρτα χρονου και ενας σκληρος γυρω στα 100Ε; Υ.Γ 2.5″ σκληρο θελω ε; Κατι τέτοιο ασπούμε; Δεν εχω ασχληθει καθολου μα καθολου,ουτε εχω διαβασει κατι για Ps3 σκληρους.Ειμαι πραγματικα ασχετος με το θεμα. Eγω εχω 320 απο αρχη και δεν ξερω αν θα αγορασω αλλον.Ισως απλα αρχισω να σβηνω παιχνιδια που δεν θελω.Οταν τερματησει και με τα παιχνιδια που απαραιτητα θελω να εχω τοτε θα σκεφτω για καινουριο.Μπορεις να κανεις το ιδιο και εσυ αρχικα. Αν τα διαγραψεις ,μπορεις και παλι να τα ξανακατεβασεις(αρκει να τα εχεις κατεβασει μια φορα νομιζω,αλλα ειναι λιγο χρονοβορο και σπαστικο φανταζομαι. Παρε και ακομα μεγαλυτερο αν βρεις σε λογικη τιμη ή βολεψου οπως σοτ ειπα.Κατεβαζε-σβησε.
optimus_crime Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν εχω ασχληθει καθολου μα καθολου,ουτε εχω διαβασει κατι για Ps3 σκληρους.Ειμαι πραγματικα ασχετος με το θεμα. Eγω εχω 320 απο αρχη και δεν ξερω αν θα αγορασω αλλον.Ισως απλα αρχισω να σβηνω παιχνιδια που δεν θελω.Οταν τερματησει και με τα παιχνιδια που απαραιτητα θελω να εχω τοτε θα σκεφτω για καινουριο.Μπορεις να κανεις το ιδιο και εσυ αρχικα. Αν τα διαγραψεις ,μπορεις και παλι να τα ξανακατεβασεις(αρκει να τα εχεις κατεβασει μια φορα νομιζω,αλλα ειναι λιγο χρονοβορο και σπαστικο φανταζομαι. Παρε και ακομα μεγαλυτερο αν βρεις σε λογικη τιμη ή βολεψου οπως σοτ ειπα.Κατεβαζε-σβησε. Οκ, θα το ψαξω και με αλλα παιδια που θα ξερουν λεπτομερειες οταν βρω την ευκαιρια να τον αλλαξω...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχά! Μα και εγώ δεν είπα αυτό, είπα πως είναι χαζοί στη Sony γιατί το καλύτερο jrpg αυτής της γενιάς ίσως, το έχουν αφήσει exclusive στην MS και το 360. Άντε να δούμε το Tales of Xillia! H MS νομιζω δεν αφησε να βγει εδω για ps3. Η λατρεμενη MS!!!
MetalGearFan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 το tales of vasperia για το 360 είναι out of print εδώ και χρόνια, οπότε δώρο άδωρο η namco δεν θέλει ούτε να ακούσει για ms εξαιτίας του πόσο τους ρίξανε από πλευρά προώθησης και τους αφήσανε στην αφάνεια. όπως και το σύνολο παρακαλώ των ιαπωνικών στούντιο που ήταν στο 360 γύρισαν την πλάτη στην ms αυτό με το ότι η ms το εμπόδισε να βγει στην δύση για ps3 δεν ισχύει, ήταν οι κακές πωλήσεις edited
Προτεινόμενες αναρτήσεις