JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το ξέρω οτι δεν πρόκειται, για εμάς τους legit χρήστες το λέω.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Meh.. Σαν το 20αρι PS3 κανένα. Κρίμα που δεν είναι όλα έτσι..
optimus_crime Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Meh.. Σαν το 20αρι PS3 κανένα. Κρίμα που δεν είναι όλα έτσι.. Και εγω fat εχω, οπως το 2ο αλλα σε 80gb .
MetalGearFan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 κάπως ωραίο τα 20ρι αλλά γενικά το φατ δεν μου είχε αρέσει, άσχημη υπερτροφική τοστιέρα ! με το 4.20 κανένα πρόβλημα πάντως, παίζω και online και τίποτα
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κι εγώ 80αρι έχω. Πιο πολύ μου αρέσει το fat, όπως γίνεται και με τις άλλες κονσόλες της Sony, οι slim δεν μου κάνουν κλικ. Κι εγώ πάντως με το 4.20 μια χαρά είμαι.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Η μοναδική κονσόλα της Sony που έχω και στις δύο εκδόσεις. Όλες τις άλλες στη πρώτη τις έχω.
optimus_crime Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Η μοναδική κονσόλα της Sony που έχω και στις δύο εκδόσεις. Όλες τις άλλες στη πρώτη τις έχω. Καλα ps1, παιζει και εγω να 'χω 2-3 κομματια, και δεν θυμαμαι απο που ...
kjtzemis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 εμενα οι κονσολες της SONY μαρεσουν οι fat εκτος απο το ps3 που μαρεσει το σλιμ το οποιο και εχω. απο χρωμα πιστευω πως το κοκκινο ειναι σε αλλο επιπεδο. το ειδα σε ενα βιντεο unboxing και μαρεσε τρελα, ετσι οπως φενετε απο το κουτι αδηκιτε μολις το ανοιγεις και βγαζεις την κονσολα ειναι φοβερη.
MetalGearFan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 περίεργη ερώτηση αλλά το ps3 ήταν πραγματικά backwards compatible ?! από ότι ξέρω το "compatibility" είχε να κάνει με το Emotion Engine chip του ps2 που ήταν ενσωματωμένο στο ps3 και μετά ήταν hardware (Graphics Synthesizer) + software emulation αφού αφαίρεσαν το Emotion Engine. δηλαδή έτσι όπως το έχω καταλάβει γιαλαντζί backwards compatible ήταν, αφού σε ανάγκαζαν να αγοράσεις εν μέρη (τα πιο σημαντικά) το ps2 !
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα NTSC 60αρια είχαν το τσιπάκι και έπαιζαν τα πάντα απο PS2. Τα PAL 60αρια έπαιζαν λίγα παιχνίδια μέσω software. Οι υπόλοιπες εκδόσεις δεν παίζουν καθόλου PS2 παιχνίδια.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα αρχικά revisions του Νοεμβρίου του 2006 είχαν ενσωματωμένα τα EE+GS του PS2 αυτούσια μέσα στο PS3 (ενωμένα σε ένα τσίπ). Το ευρωπαϊκό revision της κονσόλας όταν ήρθε στην Ευρώπη το 2007 υποστήριζε BC με software emulation, αφού EE+GS αφαιρέθηκαν για χαμηλότερο κόστος (άσχετα που η κονσόλα πωλούνταν ακριβότερα σε πραγματική ισοτιμία σε σχέση με δολλάριο/ιαπωνικό γιέν). Στην ουσία στην Ευρώπη ποτέ δεν είδαμε πραγματικό hardware BC compatibility, μονάχα με εσωτερικό emulator που είχε πολλά προβλήματα με αρκετά παιχνίδια του PS2. Μόνο οι αμερικανο-ιάπωνες ήταν τυχεροί, και όσοι έκαναν import το PS3 απο αυτές τις χώρες. Πλέον το μόνο που μπορείς να παίξεις στο PS3 είναι παιχνίδια του PS1.
MetalGearFan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ναι αυτό έγραψα και εγώ: πρώτα με emotion engine + Graphics Synthesizer και μετά με Graphics Synthesizer + software η ερώτηση μου πήγαινε όχι στην δυνατότητα γενικά αλλά την ουσία, το PS3 καθεαυτό με λίγα λόγια δεν ήταν backwards compatible απλά σου φόρτωναν/ανάγκαζαν να αγοράσεις στο "πακέτο" μέρη του PS2 !
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ποτέ GS μόνο του. Μόνο software ήταν. Το τσίπ αυτό αφαιρέθηκε τελείως, αφού EE+GS ήταν μαζί. Στην ουσία ήταν καλύτερες οι κονσόλες εκείνες με hardware emulation, αυτές που έκαναν emulate τα παιχνίδια του PS2 με software είχαν προβλήματα. Δεν έχει σχέση με τι τρόπο πετυχαίνει το BC compatibility, όλες οι κονσόλες λίγο-πολύ έχουν κάποια μέρη απο τις προηγούμενες για να πετυχαίνουν σωστό emulation (βλέπε Wii που μέχρι και χειριστήρια του GC υποστήριζε) (εκτός απο το 360 που ήταν αποκλειστικά software BC και δεν έπαιζε όλους τους Xbox τίτλους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις