Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα το uncharted 2. Εντάξει το παιχνίδι απλά είναι έπος. Στο τέλος με ζόρισε αρκετά με τον Luzarovic αλλά τελικά το πέρασα.

Πάντως δεν περίμενα να αφήσει την Chloe και να πάει με την Elena. H ατάκα στο τέλος της Chloe πάντως όλα τα λεφτά :P

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

Τελείωσα το uncharted 2. Εντάξει το παιχνίδι απλά είναι έπος. Στο τέλος με ζόρισε αρκετά με τον Luzarovic αλλά τελικά το πέρασα.

Πάντως δεν περίμενα να αφήσει την Chloe και να πάει με την Elena. H ατάκα στο τέλος της Chloe πάντως όλα τα λεφτά :P

Εγω δεν ειχα δυσκολευτει στον καραφλα εκει στο τελος, εποιασα με την μια τι ακριβως επρεπε να κανω και απλα πυροβολουσα σε αυτα τα σημεια.

Δημοσ.

Γελoίος είναι βρε παιδιά, με την πρώτη τον έβγαλα στο hard κι όλας. :P

Eμένα με δυσκόλεψε

ο τύπος στο τρένο κάπου στη μέση του παιχνιδιού

Δημοσ.

Eμένα με δυσκόλεψε

Ποιον τύπο είχε εκεί? Δεν το θυμάμαι καθόλου.

Δημοσ.

Eμένα με δυσκόλεψε

και εμενα το ιδιο, εκει που επαιζα μια χαρα ειχα φτασει στην συγκεκριμενη πιστα και ειχα χασει ποσες φορες, με λαμπαδιασε και το εκλεισα οπως ηταν, την επομενη μερα το ξεκιναω μπας και τ περασω εχασα παλι 2-3 φορες αλλα τον περασα, αφου μου εβγαλε την παναγια.......

Δημοσ.

και εμενα το ιδιο, εκει που επαιζα μια χαρα ειχα φτασει στην συγκεκριμενη πιστα και ειχα χασει ποσες φορες, με λαμπαδιασε και το εκλεισα οπως ηταν, την επομενη μερα το ξεκιναω μπας και τ περασω εχασα παλι 2-3 φορες αλλα τον περασα, αφου μου εβγαλε την παναγια.......

Ποιον τύπο είχε εκεί πέρα? Εγώ θυμάμαι μόνο κακούς πολεμούσες.

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά εγώ αυτόν κατευθείαν τον πέρασα. Ο τελευταίος δεν με ζόρισε με την έννοια ότι έχασα πολλές φορές, αλλά επειδή έπαιζα πόση ώρα τρέχοντας γύρω γύρω γιατί ήταν γρήγορος και με έφτανε. πολύ σπαστικό :mad:

Δημοσ.

Yeap.

Απλά μιας και αρκετοί χρήστες είχαν πρόβλημα με το 4.20, (θεωρητικά) είναι καλό να το κάνεις.

Δεν πρόκειται να το κάνω εγώ. Απλά για το spoofer ρώτησα :-P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...