JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Είναι ποσταρισμένο 6 σελίδες πιο πίσω. υγ : δεν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη..
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελείωσα το uncharted 2. Εντάξει το παιχνίδι απλά είναι έπος. Στο τέλος με ζόρισε αρκετά με τον Luzarovic αλλά τελικά το πέρασα. Πάντως δεν περίμενα να αφήσει την Chloe και να πάει με την Elena. H ατάκα στο τέλος της Chloe πάντως όλα τα λεφτά Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από naruto14
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τελείωσα το uncharted 2. Εντάξει το παιχνίδι απλά είναι έπος. Στο τέλος με ζόρισε αρκετά με τον Luzarovic αλλά τελικά το πέρασα. Πάντως δεν περίμενα να αφήσει την Chloe και να πάει με την Elena. H ατάκα στο τέλος της Chloe πάντως όλα τα λεφτά Εγω δεν ειχα δυσκολευτει στον καραφλα εκει στο τελος, εποιασα με την μια τι ακριβως επρεπε να κανω και απλα πυροβολουσα σε αυτα τα σημεια.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γελoίος είναι βρε παιδιά, με την πρώτη τον έβγαλα στο hard κι όλας. Eμένα με δυσκόλεψε ο τύπος στο τρένο κάπου στη μέση του παιχνιδιού
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γελoίος είναι βρε παιδιά, με την πρώτη τον έβγαλα στο hard κι όλας. Eμένα με δυσκόλεψε ο τύπος στο τρένο κάπου στη μέση του παιχνιδιού Ποιον τύπο είχε εκεί? Δεν το θυμάμαι καθόλου.
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γελoίος είναι βρε παιδιά, με την πρώτη τον έβγαλα στο hard κι όλας. Eμένα με δυσκόλεψε ο τύπος στο τρένο κάπου στη μέση του παιχνιδιού και εμενα το ιδιο, εκει που επαιζα μια χαρα ειχα φτασει στην συγκεκριμενη πιστα και ειχα χασει ποσες φορες, με λαμπαδιασε και το εκλεισα οπως ηταν, την επομενη μερα το ξεκιναω μπας και τ περασω εχασα παλι 2-3 φορες αλλα τον περασα, αφου μου εβγαλε την παναγια.......
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 και εμενα το ιδιο, εκει που επαιζα μια χαρα ειχα φτασει στην συγκεκριμενη πιστα και ειχα χασει ποσες φορες, με λαμπαδιασε και το εκλεισα οπως ηταν, την επομενη μερα το ξεκιναω μπας και τ περασω εχασα παλι 2-3 φορες αλλα τον περασα, αφου μου εβγαλε την παναγια....... Ποιον τύπο είχε εκεί πέρα? Εγώ θυμάμαι μόνο κακούς πολεμούσες.
ilias_97 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ποιον τύπο είχε εκεί πέρα? Εγώ θυμάμαι μόνο κακούς πολεμούσες. http://www.youtube.com/watch?v=8VXxSOGKk2U
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σιγά ρε παιδιά εγώ αυτόν κατευθείαν τον πέρασα. Ο τελευταίος δεν με ζόρισε με την έννοια ότι έχασα πολλές φορές, αλλά επειδή έπαιζα πόση ώρα τρέχοντας γύρω γύρω γιατί ήταν γρήγορος και με έφτανε. πολύ σπαστικό
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Άρχησαν πάλι τα παρατράγουδα.. PlayStation 3 Firmware 4.20 Causes Massive Problems for Users Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Sony plans Last of Us, Beyond: Two Souls, PS All-Stars panels for SDCC
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αφού είναι προαιρετικό σημαίνει πως μπορείς να μπεις και online με 4.20 έτσι?
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Yeap. Απλά μιας και αρκετοί χρήστες είχαν πρόβλημα με το 4.20, (θεωρητικά) είναι καλό να το κάνεις.
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Yeap. Απλά μιας και αρκετοί χρήστες είχαν πρόβλημα με το 4.20, (θεωρητικά) είναι καλό να το κάνεις. Δεν πρόκειται να το κάνω εγώ. Απλά για το spoofer ρώτησα :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις